Sevişmeseniz de öpüşüyor musunuz?

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.789
Merhabalar uzun zamandan sonra tekrar kk da aktif olup direkt cinsellik bölümüne konu açacağım aklıma gelmezdi ama hayat işte vuruyor da vuruyor mübarek
Eşim libidosu çoook yüksek biri değildi. Ama en azından haftada 2-3 kez birlikte olurduk. Şimdi çocuk işinden dolayı belki de yorgunluktan ister istemez aksama oluyor. Karı koca çalışıyoruz. Eve gelince çocuk işini paylaşıyoruz iş bölümü var. Fakat eşim ilişkiye girmesek bile dur ben bir karımı öpeyim seveyim efenim okşayayım olayına girmiyor. Artık buhran geçiriyorum bunu kafaya takmaktan. İnsan ilişkiye belli nedenlerden dolayı giremese bile karısını öpüp okşamak istemez mi yahu. İşten gelince bi yanagımdan öper geçer. Ve ilişkiye girene kadar öpmek okşamak aklına asla gelmez. Hoş ilişkiye girerken de ohoo ne kadar özlemiş diyeceğim bir hareketi de yok. Resmen öküze döndü adam. İşini bitirip kalkıyor asla umrunda değilim. Ön sevişme neredeyse sıfır + total ilişki süremiz 4-5 dk o da maksimum. Artık çok yoruldum. Konuştum elbette bir iki sefer uzun sürüyor ilgileniyor gibi olup üçüncüsünde illa ki eskiye geri dönüyor. Sanki sadece onun ihtiyacı onun gerekliliği gibi.. Konuşup da gururumun incinmesine artık tahammül edemiyorum. Belli ki sadece ben istediğim için ilgilenmiş gibi yapıyor sonra aynı tavırlarla yaklaşıyor. Yani kalıcı bir çözüm bulamadım. Ben söyledikten sonra yapmasınım bir anlamı da kalmıyor kendi nazarımda. Ne yapayım bir danışayım kk ya dedim. Her ilişkinin dinamiği elbette farklıdır ama benzer sorunları olanlardan yada fikri olanlardan görüş almak isterim. Teşekkürler

Eşinizle cinsel hayatınız en başından beri hep böyle (evlendigin ilk gunden beri) miydi yoksa sonradan mı bu şekilde oldu??

Eşinizle cinsel hayatınız en başından beri hep böyle (evlendigin ilk gunden beri) miydi yoksa sonradan mı bu şekilde oldu??
Sevgiliyken nişanlıyken falan fırsat kollayan bir adamdı. Evlenince ve özellikle çocuk olunca böyle oldu.40yaş üzerinde olduğu için diye düşünüyorum fakat aynı yaş grubundan olan arkadaşlarımızın eşleri falan asla böyle değiller sanki bugün evlenmiş gibiler. Eşlerine olan tavırlarından tahmin edebiliyorsun olanı biteni. Kadınların gözlerinden mutluluk fışkırıyor

Erkekleri seks konusunda etkileyen birçok faktör olabiliyor kadinalrdn daha çok etkileniyorlar işle ilgili stres günün yoğunluğu kafasına taktığı Herhangi bir sorun Çocuklarla vakit geçirip enerjisini harcaması monoton hayatın koşturması vesaire Bunlar erkekleri bazı dönemlerde etkileyebiliyor cinsel isteksizlik olarak veya sertleşme problemi Vs vs soruunlar çıkabiliyor ben böyle bir şey daha önce eşimle yaşamadım ama yaşayan arkadaşların yazdığı yazıları okumuştum Buna istinaden bunları söylüyorum siz de,bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlardan öneriler gelecektir. Yine de sizin moralinizi bozmayın eşinizle aranızda soğukluk girmesini İzin vermeyin en kötü bir terapiste gidersiniz bir Terapiye alırsınız eğer kabul ederse esiniz. Umarım her şey düzelir evlatlarınızı da Allah bağışlasın

Bu çift terapisi almış halimiz. Onu belirtmeyi unutmuşum. 1.5yaşında oğlum var. Daha o doğmadan yine boşanmanın kıyısından dönmüştük yine aynı sebepten. Atlattıgımızı düşünerek hamıle kalmıstım akabinde.

Bence bu biraz yapıyla alakalı bir durum. Hani olur ya her kadın cilveli değildir kimi daha erkeksi kimi daha narindir vs. Bazı insanlar dokunarak sevgisini göstermeyi sever bazısı konuşarak bazısı bakışlarıyla anlatır. Belki eşinizde de durum böyledir.

Elbette herkesin karakteri farklı fakat insan biraz da ilgi istiyor. Ben 30lu yaşlarımda istiyorum mesela. Eşim 40lı yaşlarında herşeye haha hihi iş karısını sevmeye gelince fosss. Yani bana kullandıgı aşkım canım cicim sıfatlarının bile içi öyle boş geliyor ki besleyen başka birşey olmayınca..

Ben normalde sevdiklerime sarılarak dokunarak hislerini gösterebilen biri değilimdir. Annem artık zorla filan öper. Ama eşim tam tersi sarılmayı dokunmayı öpmeyi koklamayı çok sever ve böyle şeylere değer verir. Eşime sarılmayı tabiki çok seviyorum onun yeri ayrı ama bu konuda kendimi ona bakarak eğitmeye de çalışıyorum

Sizi de anlıyorum haklısınız tabi.
Peki siz yapıyor musunuz bunları eşinize? Gidip sarılıyor musunuz bir anda? Yoksa sadece o yapsın diye mi bekliyor musunuz?

Bende herkese karşı böyle değilim. Sadece ikili ilişkilerimde doğal olarak karşılıklı ilgili olalım istiyorum. Bende aileme arkadaslarıma karsı dokunayım seveyim biri değilimdir. Babamla annem de beni zorla sarılıp öperler. Fakat eş olayı bambaşka. Sanırım olmaması da bu duygumu daha da kamçılıyor

Anlıyorum.

Sizi de anlıyorum haklısınız tabi.
Peki siz yapıyor musunuz bunları eşinize? Gidip sarılıyor musunuz bir anda? Yoksa sadece o yapsın diye mi bekliyor musunuz?
Hep yaptım bu zamana kadar.ama geri dönüt alamayıp kendımı enayi gibi hissetmeye başladıgım an bıraktım. Bende askım canım gibi sıfatlarla hitap ediyorum fakat bunu destekleyen fiziki bir eylemim olmuyor ama eşim bundan şikayetçi değil. Çünkü kişi kendıne nasıl davranılmasını ıstıyorsa karsı tarafa da öyle davranıyor. Ben de esıme hep bu zamana kadar cok ılgılıydım. Ha hosuna gıdıyordu mest oluyordu ama bana aynısını uygulamıyordu. Sımdı kendımı gerı cekınce etkıleyen bırsey de olmadı

heyecan duyabılecegı farklı seyler denedın yada soyledınız mı belkı rutın halıne geldıyse ondan dolayı ıstemsızce bu hale gelmıstır

heyecan duyabılecegı farklı seyler denedın yada soyledınız mı belkı rutın halıne geldıyse ondan dolayı ıstemsızce bu hale gelmıstır
Valla yorgunluktan geberiyor olsamda iş dönüşü muhakkak dusumu alıyorum açık saçık ne varsa giyiyorum makyaj saç baş. Hani o an biri dışarı çıkalım dese üstüme bi ceket alır yallah sokaga cıkarım o derece hazırlıklıyım evin içinde. 1-2aya kadar da sürekli uyaran taraftım. Boynunu öperim koklarım isteğimi belli ederim. Ama onu da artık bilinçli olarak yapmıyorum kendımı baskılıyorum. Gururumu da cok feci kırdı bu durum. Önceden kimin başlattıgı yada sonuca ulasıp ulasmaması onemlı degıldı. Sımdı ugrasmak ıstemıyorum. Istegımın olmamasından degıl ıstegım hala var bir bütün olmak istiyorum fakat artık adım atan taraf olmak istemiyorum. Sanki ben erkeğim. Gün içinde beni işyerimde gören waaow x hanım yine yakıyorsunuz cocuga ragmen kendınızı hıc salmadınız harıka gorunuyorsunuz falan dıyor ama evdekının umrumda degıl. Daha dogrusu dısardan ınsanların dedıklerıne bozuluyor. Övgü almam begenılmem asla hosuna gıtmez. Kadınlar boyle dusunuyorsa erkekler nasıl goruyordur senı deyıp ustune sınırlenır kavga ederız. Ama kendısı ya sana bayıldım cok cekıcısın harıkasın asla demez. Ne kadar salak oldugunu yazınca daha ıyı ıdrak ettım suan

pufff cok ıyı anlıyorum nedır bu cektıgımız bende dolup tasıcam yakında aynı derdın lacıvertı yuzunden

pufff cok ıyı anlıyorum nedır bu cektıgımız bende dolup tasıcam yakında aynı derdın lacıvertı yuzunden
Kocam ıltıfat etsın begensın arzulasın dıye hıc yapasım yoksa da kendıme ozen gosterıyorum kılıktan kılıga gırıyorum. Ayrıca 5aylık ıkızlerım de var. Buna ragmen hem calısıp hem eve gelınce ev ısı cocuklar derken vitamınlerle ayakta kalıp ılıskıyı canlı tutmaya calısıyorum. O da yardım edıyor hakkını yıyemem cok ılgılı bır baba ama kocalık sıfır. Ve takdır edersınız kı anne kadar yorulamaz bır baba.

hıc yedıgı ıctıgı bırseye cınsel ıstek arttırıcı katmayı dusundun mu eger o da ıse yaramazsa psıkolojık destek alması gerekıyordur belkıde

hıc yedıgı ıctıgı bırseye cınsel ıstek arttırıcı katmayı dusundun mu eger o da ıse yaramazsa psıkolojık destek alması gerekıyordur belkıde
Evet ılıskı ıstedıgı zaman bırseyler yıyıyor. Macun sanırım. Cantasında duruyor cantayı yıkayacagım zaman gormustum. Belkı destek almaya ıhtıyac duydu dıyerek hıc zorlamadım konusmaya. İyi kullan bakalım dedım. Ama öpüşmek dokunmak okşamak illa ki bir sonuca ulasmasına gerek yok adam bunu anlamıyor. Bunlar hep ılıskıyı besler destekler. Bende sabah aksam sevıselım demıyorum zaten 3 cocukla bana da cok yorucu olur. Ama aksamlar ıkızler zaten uyuyor 1.5yasındakı oglum 9da uyuyor. Bız de 1cıvarı yatarız. Ayrı koltuklarda pineklemek yerıne sevgısını gosterebılır. Suan karsında ıkı ayaklı öküz gibi çerez yiyip çay içmesi dizi izlemesi bile sinirlerimi harap ediyor.

Ben sizi anlıyorum aynı durum bende de var. Eşim isteksiz değildir ama bi tutku arıyor insan değil mi? Sözlerimi lütfen yanlış anlamayım. Ben uzun süre bu durumu kafama taktım. Özellikle çocuk olduktan sonra eşimde ki bu durum daha da artmıştı gözümde büyüdükçe büyüyordu olay. Konuştum filan ama tatmin edici dönüşler olmadı. Sonra bişey farkettim. Evet eşim de tutku yoktu ama ben de evde robot gibiydim çoçuk çalışma hele ki bebeğime düşkünlüğüm evin sorumluluklarını böl bildiğimiz artık karşısında her şeyi iyi yapan bi Kadın var iyi bir anne var ama o şehvetli o cıvıl cıvıl kadına ne olmuştu ??? Ben hafiften geri dönmeye başlayınca eşim de dönmeye başladı. Şöyle anlamayın sakın bu durum sizden kaynaklı demiyorum ikinizden de kaynaklı şöyle ya da böyle olma çabaları sorumluluklar düzen oturtmaya çalışmak yorgunluk her şeyin hep aynı rutinle devam etmesi bu eşinizi de sizi de etkiliyordur. Sadece ben bunu eşimden önce farkettim.o da kendinde ki o dümdüz adamı farkettip değişmeye başlasaydı bu sefer ben etkilenip ona ayak uyduracaktım. Demem o ki eşinizle vakit ayırın duyguların şöyle bi tozunu alın biraz özletin kendinizi güzel bi zaman geçirin. Naçizane tavsiyem

Daha düne kadar ben zaten tıpkı anlattıgınız gıbıydım. Ama ılıskının erkek tarafı gibi. Hep ısteyen yürüten başlatan. Hıcbırsey olmasa bıle operek dokunarak oksayarak halını hatrını sorardım. Gunun nasıl gectı sen naptın ben naptım vs. 100kere gıdınce 1 kere de sıze kendılıgınden gelınsın ıstıyorsunuz. Ee hıc gelınmeyınce bende kendımı gerı cektım. Ne guzel sızın esınız sızın bu hareketlerınıze olumlu cevap vermıs. Fakat ben kendıme donuo baktıgımda eksık goremıyorum. Yanı ona yogun duygularla 6sene boyunca yaklastım hep suan hıcbırsey yapmasam da 6sene boyunca yaptıklarıma bır sonuc alamadıgım ıcındır. Insan bıkıyor. Ben hep kendımı sorguladım. Acaba dogumlardan sonra saldım mı ay terledım mı kaşım cıkmıs mı ağdam gelmıs mı.bakıyorum eksık bulamıyorum ınanın. Yoksa telafı etmek ıcın cırpınırdım. Bıryere gıderız mıllet karısının elını bırakmaz gozunun agzının ıcıne bakar. Bızımkı de elını tutar ama yel esse ayrılır o eller o derece ısteksızlık paçalardan akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…