Bugün bi arkadaşımla konuşuyorduk o da aynı dertten muzdaripti üzüldüm gerçekten. Adam hiçbir şekilde ne öpüyormus ne başka bir şey. İkisinin de ilk deneyimleri birbirleriyle. Zaten dedi birleşme olana kadar erkenden boşaliyor çoğu zaman. Ben de artık olsa da bitsin kafasındayım. Kız orgazmin nasıl bir şey olduğunu bilmeden evlenmiş zaten. Araştıra araştıra benim de bi şeyler hissetmem gerektiğini öğrendim, aldım karşıma konuştum dedi. Beni hazırlaman gerekiyormuş ben bak böyle bir şey hissetmiyorum ama hissetmek istiyorum neden hissetmeyeyim? 3 yıllık evliyiz senin zevkle yaptığın bir şeyden ben hiçbir şey hissetmiyorum böyle olmaz demiş. Sonra sonra adam az da olsa değişmiş. Meğer ne kadar güzel bi şeymiş ben söylemesem umrunda değildi benim ne hissettiğim dedi kızcağız.
Bir de adam 40li kilolarda çocuk denecek kadar zayıf ve ufak tefek. Arkadsim ona en ufak fiziksel eleştiri yapmazken beyefendi kızın doğumdan sonra kalınlaşan beline kafayı takmış. Eskiden belin incecikti bu ne hal diye. Bir şeyi de yok ölçtük kızın beli 68 cm Allahtan belasını istiyor herhalde cücük
Ama üstte bir üyenin dediği tutku olayına ben de katılıyorum kesinlikle. Bir ilişkide eğer tutku varsa kimse ön sevişme oldu mu, öpüp kokladı mi, adam erken bosaldi mi, oral yaptı mı yapacak mı, şurama dokundu gidiklanmadim falan demiyor. Her şey kendiliğinden gelişiyor zaten. Tutku olmayan ilişkide adam klitorisi saatlerce doğru teknikle uyarsın, isterse oralın kitabını yazmış olsun bir şey hissetmeyebilirsin ama tutku varsa adam hiçbir çaba sarf etmeden orgazm olman mümkün çünkü bunu beynin istiyor ve orgazm da tamamen beyinle alakalı bir şey. O yüzden çoğu ilişkinin sorunu aslında tutku ve ten uyumu eksikliği. Bir ilişkinin her şeyi değil mutlaka sonuçta hayat paylaşıyor insanlar sadece tutkuyla da olmaz ama buna değer veren insanlar evliliklerinde bunu bulamayınca heyecanı dışarıda arıyor sanırım.
Ayh ben de sanırsın cinsellik profesörü
Kk cinsellik profesörü liri dümen yattığı yerden bildirdi