- 2 Ocak 2023
- 3
- 7
- 26
-
- Konu Sahibi Cherrygarden42
Tabiki ses de çıkarılır, konuşulurda. Yani bana göre. Ama herkesin fikri, zevki farkkı sonuçta. Onun tarzı d abu demekki ancak baya baya sıkıcı bir cinsel hayatınız olur bu şekilde. Ha ama zamanla değişirmi değişebilir tabi. Ama bu haliyle çook sıkıcı renksiz ruhsuz gibi gelir banaNişanlımla yakinlasiyoruz sevişirken konuşulmaz hiç ses çıkarılmaz diyor birde fazla yakinlastigimizda uzaklaştiriyorum bundan rahatsız oluyor ne yapmalıyım
Ne demek bu?birde fazla yakinlastigimizda uzaklaştiriyorum bundan rahatsız oluyor ne yapmalıyım
Ses sevişmiyon muTirbiyisiz seni
Yohh biz sürtüşüyoz ama kot pantolonsız sürtüştüğümüz için hamile de kalmıyorum bak kesin korumaSes sevişmiyon mu
Sizin ki açık oturum olmuşBiz ekonomi hakkında tartısıyoruz sevişirken
Hatta bazen çok ileri gidip müge anlı olaylarını bile konuştuğumuz oluyor
Yutacaksım spermleri . Olmadı göbek deliğinden içeri salacaksınYohh biz sürtüşüyoz ama kot pantolonsız sürtüştüğümüz için hamile de kalmıyorum bak kesin koruma
Ses de çıkar konuşulur da. Ama yakınlaşmak istiyor musunuz istemiyor musunuz bir karar verin. Yakınlaşmak istiyorsanız itmeyin adamı, istemiyorsanız bekleyin. Bu cidden sinir bozucu bir hareket olurNişanlımla yakinlasiyoruz sevişirken konuşulmaz hiç ses çıkarılmaz diyor birde fazla yakinlastigimizda uzaklaştiriyorum bundan rahatsız oluyor ne yapmalıyım
Yutacaksım spermleri . Olmadı göbek deliğinden içeri salacaksın
Kulaktan da olur o zamanYutacaksım spermleri . Olmadı göbek deliğinden içeri salacaksın