Yeni üyenin ilk konusu cinsellik bölümüne açılmış demeyin. Ben burayı yıllardır takip ediyorum.
Bunu anlatacagim kimse olmadığı için sizle paylaşmak istedim.
Malum kış aylarindayiz hava çok soğuk. Ben 2 çorap patik ev ter ligi giymeme rağmen evde çok usutuyorum.
Ayaklarim biz gibi evimizde ısınmıyor zaten.
Yediklerimede dikkat etmeme rağmen kışın malesef fazla gaz oluyorum. (Çok özür dilerim)
Geçen gece yine aşırı gazım vardı.
Eşim beraber olmak istedi tam o esnada bebek uyandı. Ben bebegi uyutana kadar o da uyudu. Bende çok şükür kurtuldum artık dedim. Cunku bu gaz sorunu yüzünden beraber olmak istemiyorum. Cunku sürekli gazimi tutmaya çalışmaktan kaciracakmiuum korkusundan konsantre olamiyorum.
Tam bebek uyudu bende yatağın içinde iyice isindikca gaz sorunum artmaya başladı. Lavoboya gitsem kapı sesinden eşim uyanacak ve beraber olmak isteyecek gitmesem uyurken kacacak derken eşim uyandi ve diğer oda ya geçtik.
Lavaboya gidip geliyorum dedim bu arada lavabo odanin bitisigi.
Sesli filan çıkar diye kendimi kasmaktan tam anlamiyla rahatlayamadim ki zaten o esnada gaz geliyor lavaboya gidiyorum birseyi bahane ederek sanki geri kaçıyor.
Neyse ilişki esnasında çok sikistikca yok bebek uyandı bakip geliyorum yok susadim falan filan diye iki üç kere odadan çıktım ama ciktigimda yapamadım.
Sonra o esnada eşim arkamda duruyordu (çok özür dileyerek yazıyorum başka türlü anlatmamin imkanı yok cunku) kalcami elleriyle oksarken kalcamı yani popomu iki yana doğru çekti yer yarilsada içine girsem o esnada fissss bir ses geldi ama farketmedi yine aynı şeyi yaptı bu sefer ikincisi.
Benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü.
Çocuk ağlıyor diye hemen kalktim tabi ağlama sesi yok. Esimde aglamıyor gel dedi. Ama o da duydu o sesi.
Sonra benim modum düştü tabi.
Neyse devam edecektik ben üstte kendimi daha iyi kontrol edebilirim diye düşündüm. Bu seferde vajinadan gaz çıktı.
Ben normal doğum yaptım. Dogumlardan sonra eskiye nazaran genisleme oldu. Vajinadan çıkan sesi buna bağlıyorum.
Ama sanırım eşim onu gaz çıkarttım sandı çünkü duyuldu resmen.
O geceden beri konuyu hiç açmadık.
Benim en çok korktugum şeydi ve başıma geldi. Ne yapmam gerektiginj bilmiyorum. Bunun nasıl onune geçerim.
Vajinal gaz çok olmuyor ayda yılda bir. Ameliyat (daraltma) olmak istemiyorum zaten normal dogum yaptim zordu yani bir daha o acıları yaşamak istemiyorum.
Diğer gaz problemi için ayaklarimi sıcak tutuyorum yemeklere kimyon filan katiyorum ama ev gerçekten çok soğuk zaten bebek emziryirum o kazak hep açık.
Böylesin e iğrenç bir konu açtığım için özür dilerim hepinizden ama tekrar bunu yaşamak istemiyorum.
Yıldız tilbe osuruga gulenin osuruk kadar beyni yoktur demişti ama bunu eşimin yanında hemde o şekilde yasamak istemezdim