Merhaba sevgili arkadaşlar benim bir derdim var. Dertlerim daha doğrusu. Bundan 6 ay önce internetten biriyle tanıştım. Birbirimizden kısa süre içinde hoşlandık. Sevgili olduk. İki kez buluştuk. Karşımdaki kişi benden 4 yaş küçük. ÇALIŞIYOR.(herkes çalışmıyor zannetmiş) Ailevi sorunları var sağlık vb. Biz başlarken zaten evlilik üzerine başladık. Ben ona böyle şeylerin uzamasını istemediğimi -2 3 sene gezip tozmaktan bahsediyorum- söylemiştim. O da tamam demişti. Değerlerimiz birbirine uyuyor. Birbirimizi fiziksel olarak da beğeniyoruz. Son derece ilgili biri. Biz 6. Ayın sonunda ailelerimize söyledik. Evliliğe gitmesini istiyorduk çünkü. Önce o söyledi. Sonra ben. Ancak onun ailesi beni beğenmesine rağmen yaşı sorun etmiş. Ailesi onun henüz evliliğe hazır olmadığını düşünüyor. Askerlik yok, birikim yok, üni devam ediyor. Ailede de halledilmesi gereken şeyler var. Neyse böyle söyledi bana. Sonra benimle şöyle konuştu böylesine sorunlarım varken seni ailemin sorunlarına katamam. Beni bekle de diyemem senin vebsialine giremem. Önümü göremiyorum sana bir yıl sonra desem bile sözümü tutamazsam çok kötü hissederim. Anla beni vs. Kendini benim gerimde görüyor. Önceden böyle bir sorunumuz yoktu ama bakışı biraz zamanla değişti. Sevgimizde sorum yok. Ancak evliliğe gidemiyoruz bir türlü. Ben görüşmeyelim dedim. Çünkü belirsiz her şey. Ama sonra dayanamadım geri döndüm. Ancak kalbim dini yönden huzursuz. Çünkü dinimizde sevgililik olayları falan doğru değil. Ben de evliliğe bağlanmasını istemiştim. Kızlar kafam çok karışık. Onunla da olmuyor onsuz da olmuyor. Ben nerede duracağımı bilmiyorum. Bana akıl verin. Yaşlar 25 29. Arkadaşlar forumu kullanmayı yeni öğreniyorum umarım hata yapmamışımdır.
Son düzenleme: