Sevinleri, hznleri, evliliklerimizi, dileklerimizi, zlemlerimizi paylaalm.

bende iyiyim canım çok şükür
şimdiden bugun ne yemek yapıcamın derdıne düştüm dışarı çıkıp alışveriş yapmam lazım çünküü acıktım hemdecokacimcoook

ben iyim haktancım saol? sen nasılsın şekerim ?

azemheval sen nerdesin ailen nerdeki canım ?

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ıkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:) Hymarry ıkiz gebelik ve çoğul gebelikler 657 17-11-2009 23:40
Rabbim bu güzel gece hürmetine dileklerimizi kabul etsin... ecrin.06 Kilitli Konular Sadece 12 05-08-2009 18:18
Hayallerimizi-Dileklerimizi-Hedeflerimizi Resimle Anlatalım. kulitta Oyun bölümü 15 18-02-2009 02:30
Kaşların dökülüyorsa üzülme, ektir ve sevin dj_oznur_0106 Kaş, Kirpik Yapısı ve Şekillendirme 1 09-12-2007 15:33

kızlar bayram için baklava yapmayı düşünüyorum :)
eskiden hep yapardım. annemle kardeşim çok sevio.
onlar dedi. bende inşallah yapıcam...

bu arada öğleden sonra 2 tane şef benim masama gelicek. bi çalışma
yapıcaz.. ara ara yazarım haberiniz olsun..

Canım maşallah Yufkaları kendin mi açıyorsun peki?:bbo:

Tamam canım. Sen bize haber verirsin şefler ne zaman geleceksea.s

saol canım
bilmiyorumki ne yapsam bugun
mücver yapmak ıstedı canım ama yanında ne yapacagıma bı türlü karar veremedim yaa
sizde ne var?

Mücverin yanına tek yakıştırdığım şey kızartmacokacimcoook

Canım biz bgn dışarıda yiyeceğiz.:kedi: Yani menü falan yok.:sm_confused:

ohhh afiyet olsun ne guzelll
ya çorbayla makarna dicem ama makarnayıda dun yaptım aa
napacagımı şaşırdım yokmu fikir vereeeeeeeeeeeeeeendelikafadulden

ohhh afiyet olsun ne guzelll
ya çorbayla makarna dicem ama makarnayıda dun yaptım aa
napacagımı şaşırdım yokmu fikir vereeeeeeeeeeeeeeendelikafadulden

Sağol canım. Hergün insan sapıtıyor valla ya:)) Biz arada dışarıdan yiyoruz ki değişiklik olsun.kaydirigubbakcemile3

Canım kızartma yapsan çok mu ağır olur peki?:uhm:

Canım ayrıca diğer tarafta yazdığını okudum. Herşeyin sorumlusu ben sorumlu ilan edildim. Çok üzüldüm gerçekten. Ben de senin gibi arabuluculuk yapmak istemiştim; ama yine olmadı. Benden tavsiye canım uğraşma boşver. İsteyen gelir istemeyen gelmezyerimseniben

Dirimcim hoşgeldin canım a.s.

Nasılsın? Herşey yolundadır umarım... Sen ne zaman cufcufluyorsun şeker kocişinin yanına?

canım benım inan hiçbirşeyden haberım yok cidden orda da dediğim gibi yanlış anlaşılmalar oldugu zamanlar pek ciddiye almadım geçici yanlış anlaşılma diye olayların içeriğini bile öğrenmedim o yüzden kım kime neden kırgın kim gunah keçisi bimiyorumm

aynne ordada dediğim gibi "yeni evliler ve evlenecek olanlar" topicindeki herkesı çok sevıyorum çünkü çok samimiydi..

kimseyle bi derdım yok
ben burayı muhabbetın devam etmesı için açtım ayrımcılık olsun dıye açmadım..herkesi sevıyorum..tabıkı isteyen gelir isteyen gelmez zorlama yok..
benım ıstedıgım tek şey bari bu son olsun...eğer bu topicte yurumezse yanlış anlaşılmalar olursa büyünün bozulduguna ınanıp bıdaha buraya gırmıcem...
yıne söyluyorum hepinizi sevıyorum...

dirim haktan hoşgeldiniz
nasılsınız kızlar ?

buttercım sen napıyosun ?

azemheval sende hoşgeldin aramıza

kızlar işler biraz yoğun yazamazsam haberiniz olsun , odada olmayabilirim çüünkü

Canım ben seni biliyorum; ama yanlış anlaşılma yoktu ortada.. Resmen insanların düşüncelerine ve yaşam tarzına saygı duymama vardıyerimseniben Ben de ayrımcılık olsun diye açmamıştım topic; ama olmadı... Birkez koptu bana göre haklı bir sebepten... Yani Dirim'e hak veriyordum... Neyse sonradan Alınyazımsın geldi; ama bazı arkadaşlar ona cevap vermeye bile tenezzül etmedi... Çok açık konuşuyorum; ama ne yazık ki böyle... Şimdi biz buradakiler olarak kötü ilan edildik... Arkamızdan konuşsunlar varsınlar. İnan takmıyorum.. Herkes kendi yolunu seçti... Ben buradaki arkadaşların çok samimi olduğuna inanıyorum..

Ayrıca bırakıp gitmek lafını yakıştırmadım Haktancım sana. Gerçekten kapının açık olduğunu söyledin. İsteyen gelir istemeyen gelmez tatlımyerimseniben

Son söz olarak;

"Arkamdan konuşulanların hepsi arkada takılmaya devam etsinler." diyerek sözümü bitiryorum.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…