Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevi'nin başarı öyküsü...
- Konu Sahibi sevi84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sende çok azimlisin pes etmee :)) şişman kadın mutlu kadın diyorlaryaa o kocaa bi yalannnnnn :)) en kısa zamanda fotoları eklicemm bu benide motive edicek sanırım. bu arada 1 haftadır daha dikkat ediyorum 2 kilo verdim :))
süpersin ya evet bende bu sefer azimliyim gerçekten bırakmaya niyetim yok fotolarını koymayı unutma sakın lütfen ya cok merak ettim valla
tebrik ederim azmini
teşekkürler cnmm :)
çok güzel olmuşsun valla takdir ettim..tebrikler birkez daha :))
teşekkürler ceylannnncım :)) ama çalışmalarım devam ediyorr
teşekkürler ceylannnncım :)) ama çalışmalarım devam ediyorr
bu kadarını başarmışsın ya geriside çok kolay gelir :) ne kadar güzel görünüyor insan kilo verince :))
muazzam değişiklik:))) ya insanın gerçekten yaşı küçülüyor... darısı başıma
ahhh bide sen bana sorr :)) doğru söylüyorsun resmen 10 yaş daha küçük duruyorumm daha belirgin fotolarımda var onlarıda paylaşıcam inş sende istediğin kiloya ulaşırsın tatlım
Çok tebrik ederim azmini.
teşekkürler cnm :) darısı kilo vermek isteyen bütün bayanlara...
kızlarr msj sayım uygun olmadığından fotolarımı arkadaşım ozgekrd sizinle paylaşıcak :))
selam kardes gercekten cok ama cok deyısmıssın helel olsun yaaaaaaaaa nasıl yaptın anlatırmısınız puf noktalarını yazarmısın bende 60 kg olmakıstıyorum 86 kg nekader zamanda verdın anlatırmısını artık tombıs olmak ıstemıyorum bı topluma gırınce rahat olmak ve rahat yemek yemek ıstıyorum bende sen ne kadar zamanda verdın
siz birde yakından görseniz farkı:) gerçekten çok güzel benim arkadaşım
hem güzel hem azimli
canım arkadaşım o senin güzelliğin :)) ama sen daha azimlisinn... seneye yaz en güzel bikiniler bizi bekliyor unutmaa!!!
selam kardes gercekten cok ama cok deyısmıssın helel olsun yaaaaaaaaa nasıl yaptın anlatırmısınız puf noktalarını yazarmısın bende 60 kg olmakıstıyorum 86 kg nekader zamanda verdın anlatırmısını artık tombıs olmak ıstemıyorum bı topluma gırınce rahat olmak ve rahat yemek yemek ıstıyorum bende sen ne kadar zamanda verdın
merhaba güldencim.. teşekkür erderim. Püf noktaları öncelikle kesinlikle hayatından ekmeği, gece geç saatte yemeyi,aburcuburu, ayak üstü atıştımayı çıkarıcaksın. ben yürüyüş yaptım, kalorisi düşük yiyecekler yedim az ve sık olarak. özel olarak hemen hemen her öğünde yoğurt yedim ve günde 4_5 fincan yeşil çay içtim. inş sende istediğin kiloya ulaşırsın benim yolculuk devam şuan 62 kg hedef 55 :)
Muhteşem olmuşsun... Güzelliğin ortaya çıkmış vallahi.
teşekkürler beyhancım... bana şişmanken daha güzeldin diyenlere hiç inanmıyorum zaten
- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- 398