selam arkadaşlar bende sizlere içimi dökmek istedim 26 ağustosta hamile olduğu öğrendim şu an 9 haftalık hamileyim o kadar sevindimki işte herkesi kendim gibi sanıyorum benim kadar sevineceklerini...nede olsa kayınpederim ve kayınvalidem değilmi.kayınpederim eşimin işyerinde duruyor bende heyecanımdan onlarında sevineceğini düşünerek eşime ikidebir söyledinmi babama söyledinmi babama eşimde unuttum yok işte fırsat olmadı diye geçiştirdi e ne de olsa eşim kendi ailesini daha iyi bilir söylemiş ama benim anladığım kadarıyla i,lk torunu olmasına rağmen tepki vermemiş hayırlı olsun demiş sadece bu nasıl oluyor anlamıyorum ya bu senin ilk torunun insan nasıl sevinmez kaynanamda keza öyle onada oturmaya gittiğimde söyledim gerçi eşim telefonda söylemişti ama ben görmek istedim ne tepki verecek diye anne babanne oluyosun dedim güldü böyle çekinerek bizde böyle şeyler ayıp'dedi Yıkıldım senağlama resmen ben beklerdimki çok sevindim kızım tebrik derim hayırlı olsun sevinsin ya ne den sevinmiyorlar bu zaman kadar saygısa kusur etmedim hiç bir kötülüğüm olmadı beni sevmiyorlarmı diye düşünüyorum ama ben somurtkanda biri değilim insan torunu olacak diye sevinmezmi bunlar nasıl insanlar anlamadım yaa
:çok üzgünüm: