Sevginin bittiğini anlamak (sadece bu durumu yaşamış olanlar)

Sadece meraktan soruyorum yaş farkına istinaden ne şekilde tanıştınız yaşınız bya küçükmüş çünkü tanıştığınızda.

Konusmak istemedigimde, gunumu ona anlatmak en basitinden basimdan gecen bi olayi normalde kosa kosa ona anlatacakken buna deger gormedigimde, beraber vakit gecirmekten artik pek de keyif almadigimda, normalde gozmezden geldigim hareketleri gozume iyice battiginda anladim ben :))

Sanırım onu her seyde seklde kabul ettim diye bilmiyorum…nasıl yapacağım bilmiyorum ya ilerde pişman olursam.4 senedir hiç bir yere varamadı
Neyin pişmanlığı??! insanın icinde birşeyler bitmişse zorla sürdürmek , ömründen çalmak asıl pişmanlık budur.Sizin ki alışkanlık merak etmeyin, kısa süre sonra normale dönersiniz.İsterseniz evlenin aşkınızın bittiği adama birde normal gözle bakın,sırf aman kırılmasın diye heba edin ömrünüzü ,kavga , dövüş,anlasilamamak,yok sayılmak,takdir görmemek hislerini kemiklerinize kadar yaşayın.Şu ana dönüp ayrılmak için elinizden geleni yaparsanız .

Tartışmalar soğukluk küskünlük artık seni etkilemiyor üzmüyorsa amaaaan offfff uğraşamam diyip telefonu Cat kapatiyosan ve de bence en büyük alamet onunla iletişime gectigin an mutluluk değilde anksiyete tutmaya başlıyorsa bitmiştir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…