Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

ne kadar değişmişsinizbende kollarınızı soracaktım bence erimiş gitmiş tebrik ederim mutluluklar

Taş gibi olmuşsun maşallaah =) çokkk tebrik ediyorum seni alnından öpmek vardı şimdi
Cildinin temizliği bakımı için ne kullanıyorsun canım sağlıklı görünüyor merak ettim

Taş gibi olmuşsun maşallaah =) çokkk tebrik ediyorum seni alnından öpmek vardı şimdi
Cildinin temizliği bakımı için ne kullanıyorsun canım sağlıklı görünüyor merak ettim

bakım yapmıyorum canım sadece yüzümü dove salatalıklı sabunla yıkıyorum hep birde makyaj yapmadan önce niveanın temizleme sütünü sürüyorum nemlendirmek için o kadar

Son düzenleme:
3-4 kez dönüp dönüp resimlerine baktım... İnanamadım canım benim 5-6 yaş gençleşmişsin diyebilirim. Tebrik ediyorum seni darısı başımızaaa

Vaybe ! demek istiyorum hatta diyorum ...
Ne iğrenç bişey yaw şu kılolar , insanı nasıl hale sokuyor ..
Resmen taş olmuşsun arkadaşım :)) resımlere donup donup tekrar baktım , ana bana acaıp benzıyorsun ( sısko halın ) demek zayıflasam boyle guzel bır hatun olucam cok sevındım bak darısı basıma ya kollarını nasıl ıncelttın ne yaptın soylermısın ?

valla bravo ne diyim..senin gibi hatunları görünce hemcinslerimle gurur duyuyyorum..haa şöyle bakın biraz kendinize..verin şu kiloları,yağ torbalarınıbende doğumdan sonra (oğlum 13 aylık)bütün kilolarımı verdim şükür..85dim doğuma giderken..doğumdna cıktım 75..şu an ise 54:82:ben diyet yapmadım ama senin gibi,sadece dikkat ettim..emziriyodum cünkü...bide spor yaptım deli gibi..hala yapıyorum..hedefim 52..hadi bakalım

canım maşallah süper darısı başımıza benimde kilo problemim var ne yaptıysam olmuyo 22 kilo verip 83 e kadar düştüm 2 sene önce ama şimdi yine 93 kullanmadığım zayıflama hapı kalmadı diyet desen neler şimdi kavitasyon artı biraz diyet bakalım inşallah bu sefer 75 görürüm senin diyetini 3üncü gün bırakmıştım zor gelmişti ama seni görünce arkadaşım tekrar deniycem inşallah maurers demişsin ama onuda içtim hiç işe yaramıyo tatlım maalesefffffff

tatlım ne kadar zamandır kullanıyosun sen onu faydasını gördünmü heryerde 50 tl acaba yinemi kullansam yaaaaaaaaaaaa

tatlım ne kadar zamandır kullanıyosun sen onu faydasını gördünmü heryerde 50 tl acaba yinemi kullansam yaaaaaaaaaaaa

ben gitti gidiyordan aldım kampanya vardı o zaman 19.90 dı 2 kutu aldım ilk kutu 36 günde bitti 1 hafta ara verdim diğer kutuya başladım bazı arkadaşlar işe yaramıyor demiş te zaten o bi bsşıns işe yaramazki o sadece takviye ben yine söylüyorum kilomu korumak için kullanıyorum

tebrik ederim vallahi bravo işte azmin zaferibende 60 olmak istiyodum ama ilk basta eşim olmak üzere annemler böyle kal diyolar eşim zayıflığı sevmiyo fazla 65 olsam yeter balık etli olduğum için sıkı bi etim var heralde 67 kiloyum şuan daha zayıf duruyosun diyolar 2 kilom kaldı vermeye bu aralar yapamıyorum diyet ama 1 kilo vermişim sürekli hareket halindeyim oyüzden heralde seni gördüm şimdi hemen tekrar diyete baslıycam 2,3kilo daha versem yeter bence fazla zayıflama böyle kal çok tatlı olmussun

Son düzenleme:

canım merhaba,illa yürüyüş yapmana gerek yok,kendine bir atlama ipi al,spor malzemeleri satan bir mağazadan 5 liradan başlıyor fiyatları,ilk gün 50 kez atla,sonra 100,150,250 500 atlamaya başla hergün,yanında da diyetini yap..aslında ilk aylar diyeti yapsan yeter,hemen spor yapmak zorunda değilsin ki,bende ip atlıyorum ama hiç spor yapmadan sadece diyetle çok kilo verdim,başarılar diliyorum canım:))

oyy maşallah tütütütüt diyeyim de nazar değmesin ne kadar değişmişssin öyle tebrik ederim valla demek azm edince oluyormuş.. çok şaşırdım yüzün filan ne kadar değişmiş ne kadar güzelleşmişssin maşallah maşallah 41 kere tütütütüt

Zayıflamak çok yakışmış ya..
Etrafımdada çok kilolu olupta bi anda kilo veren insanlar var.
Vücutları hep sarkık.
Ama siz maşallah taş gibi olmuşsunuz.
Tebrik ederim valla.
Helal olsun.
Nazar değmesin.
Zayıflamak güzelliğinizi ortaya cıkarmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…