Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım bu günden itibaren gün aşırı spor ve yemek yemeye başladım ama yine rejim tabi az yağlı şekersiz ve mayasız besinler olmak şartı koydum kendime birde böyle dewam edelim bakalım teşekür ederimtebrik ederim vallahi bravo işte azmin zaferibende 60 olmak istiyodum ama ilk basta eşim olmak üzere annemler böyle kal diyolar eşim zayıflığı sevmiyo fazla 65 olsam yeter balık etli olduğum için sıkı bi etim var heralde 67 kiloyum şuan daha zayıf duruyosun diyolar 2 kilom kaldı vermeye bu aralar yapamıyorum diyet ama 1 kilo vermişim sürekli hareket halindeyim oyüzden heralde seni gördüm şimdi hemen tekrar diyete baslıycam 2,3kilo daha versem yeter bence fazla zayıflama böyle kal çok tatlı olmussun
evet tatlım spor yapmana gerek yok mümkün0 oldukça egzersiz yapmanda yeterli fırsat buldukça yada canın sıkıldıkça ip atla mekik çek ne bilim bacağını indir kaldır önemli olan hareket etmek ama yinede belli bi zamandan sonra düzenli hale getir yoksa sarkma yaşamayasıncanım merhaba,illa yürüyüş yapmana gerek yok,kendine bir atlama ipi al,spor malzemeleri satan bir mağazadan 5 liradan başlıyor fiyatları,ilk gün 50 kez atla,sonra 100,150,250 500 atlamaya başla hergün,yanında da diyetini yap..aslında ilk aylar diyeti yapsan yeter,hemen spor yapmak zorunda değilsin ki,bende ip atlıyorum ama hiç spor yapmadan sadece diyetle çok kilo verdim,başarılar diliyorum canım:))
evet canım ya evrim geçirmiş gibi hissediyorum kendimi etrafımdakiler böyle dedikçe teşekür ediyorum yazdığın içinoyy maşallah tütütütüt diyeyim de nazar değmesin ne kadar değişmişssin öyle tebrik ederim valla demek azm edince oluyormuş.. çok şaşırdım yüzün filan ne kadar değişmiş ne kadar güzelleşmişssin maşallah maşallah 41 kere tütütütüt
Zayıflamak çok yakışmış ya..
Etrafımdada çok kilolu olupta bi anda kilo veren insanlar var.
Vücutları hep sarkık.
Ama siz maşallah taş gibi olmuşsunuz.
Tebrik ederim valla.
Helal olsun.
Nazar değmesin.
Zayıflamak güzelliğinizi ortaya cıkarmıs.
Resmen durusunuz, bakısınız degismis. :)
Valla cok güzel olmuşsunuz.
Hayran kaldım
o fotoğraflardaki halim 2 sene önceki yenilerde şimdiki ama tam anlamıyla bu hale gelmem 5 senemi aldıne kadar zamanda bu kadar kilo verdiğinizi öğrenebilir miyim? 36 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 17 kilo aldım doğum sonrasında bu kiloları nasıl atacağım kara kara onu düşünüyorum ve bu beni inanılmaz strese sokuyor canım çok sıkılıyor.eşim sen her halinle güzelsin desede ,ben aynalara çoktan küsmüşüm..off off...
aminnnCanimm maassaaalllaaahh nazarlar degmesin Cok guzel bir bayanmissin zaten guzelligine guzellik katmissin. darisi bizlerin basina
selam canım nasılsın?
ben de 5 günde 5 kiloyu denedim ama ilk gün patates günü akşamı bırakmak zorunda kaldım yine abartmadım meyve yedim bir de bir iki grisini aslında iradeli biriyim ama çok fena oldum başım falan döndü. şimdi normal diyetime devam ediyorum ama içimde kaldı şimdi o diyet. sen tamamen uyabiliyormusun bu diyete?
tatlım çalışıyorum akşam yemek hazırla toparla otur tv izle zaman kalmıyormerhaba tebrik ederim resmen bambaşka biri olmuşsunuz.5 yaş gençleşmişsiniz resmen.benimmerak ettiğim neden sabah 4 te kalkıp yürüdüğünüz?koşu bandı mı kullandınız?neden akşam yürümediniz?
tekrar tebrik ederim.
işin en zor kısmıda o zatenseni azminden dolayı kutlarım.Sonuç gerçekten çok hoş.İnşallah korumayı başarırsın.
Tebrik ederimmm
zayifladikca daha daha guzellesmiisin bravo diyorum baska birsey demiyorum
çok güzel zayıflamışsın azmin daim olsun inşallah.. bişi sorsam yaşın çok genç olması nedeniyle vücudunda sarkma olmamıştır değilmi?? mesela karın bölgende filan ..
tatlım yaş ile alakası yok bana göre kilo ile alakalı ama sarkma demeyelimde göbek var bende