Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

tatlım tabikide oluyor halsizlik ama baktın iyi değilsin vur kelleyi yat çalışıyorsanda 1 bardak su iç yada kuru kayısı taşı çantanda yada naneli sakız çiğneyip su içtiğinde açlığın gidiyor anında

evet canım 48 beden giyiyordum 77 kiloda 88de ise 54 zaten 88 kiloda olduğum fotom yok koyduklarımın arasında çoğu 76 70

48 beden giyiniyor gibi göstermiyorsun ama..neyse zaten geride kalmış artık gelsin 36 38 bedenler

Tatlım bunlarda var bak

fizik yapımız çok benziyor:) ben de düğünümden 2 ay önce kilo almaya başlamıştım herkes klo verir ben aldım o da bir komik ne kadar kilo alsam da göbek olmuyor bende de. ben de ara ara çok diyet yaptım sonra geri aldım falan en son 70le başladım işte 9.günüm bugün 3 kilo gitti. hedefim 57 hadi bakalım inşallahhh

nişanlanıcam zaman 68e düştüm stresten evlenirkende 77ye çıktım stresten

:81:Canımmmmm valla ne kadar teşekkür etsem azdır bana aciiip hırs verdin kilo insanı yaşlandırıyor ne güzel çıtı pıtı bir kız oluvermişsin bundan sonra gözüm üstünde takipçinim idolümsün bende bu diyete devam edicem bende acıkınca çok koyu olmayan ayran içiyorum umarım zararı olmaz akşam 17.30 dan sonra katı birşey yemiyorum bakalım neler olacak tavsiyelerini dinliyeceğim

maşaALLAH valla takdir ettim resimlere bakarken bişey dikkatimi çekti sanki ilk resim daha olgun bi baynken sonradan çıtır bi prenses olmuş çok beğendim aynı zamnda kendime kızdım çünkü 10 kilo fazlam var ve ben bi türlü kilo vermeye odaklanamıyorum ama aynı zamnda böle olmak beni mutsuz ediyo
ya bişey sorcam zayıflayınca göğüs bedeni de küçülüyomu :)

Herşekilde yardımcı olmaya hazırım canım burdayım her zaman ben artık gurme oldum sayılır diyet ve zayıflama konusunda

hayır canım büyüyor yani şöyle ben kiloluyken bi tek uçları vardı şimdi zayıflayınca görüslerim meydana çıktı resmen et kapatıyordu demekki yani en azından birazdaha belli ediyor göğüsleri

öncelikle tebrik ederim çok guzel kilo vermisin

cildinde çok güzellesmis bende roaccutane kulandim ve iyiki kullanmisim sivilcelerden kurtulduk

hiç alakasi yok ama sey ilk resim dugun resmin sanirim ama hangi ay hangi gun bilmiyorum yazmisin nasil oluyo bu yaw

o fotoğrafları toplu yükledim tatlım düğün tarihim 5 temmuz
2 senelik evliyim diğerleri için söledim onları
Sevgi'cik bana spor önermemişsin , ne yapayımmm
ip atla
yani ilk başta zorlanıcak olursan sporsuz başla ama belli süreden sonra mutlaka başla çünkü vücut deforme oluyor sarkıyor o yüzden spor öneriyorum sporsuzda verliyor ama yani sıkı bi vücut daha iyi olur dimi

spor olarak tek yürügüsmü yaptin canim sen? kollarin nasil ? en cabuk sarkan yer kollar oluyor sanirim

canım ya bu hızlı kilo verdiren 5günde 5kilo diyetleri falan hep metobolizmayı bozar hastalıklara neden olur diyo doktorlar herhangi bi sağlık sorunu yaşadınmı peki diyet yaparken.ben 161boyundaym 64kiloyum hedefim 54olmak bana nasıl bi plan önerirsin.ayrıca tebrik ederim seni inanılmaz genç ve güzel duruyosun sanki kilo verdikçe gençleşmişsin hep böyle kal:)

tebrik ederim sizi gerçekten büyük sabır ve irade gerekiyor bende lise ve unv donemlerımde 65 kiloya kadar çıkmıştım boyum uzun dğldi o yuzden bir 15 kilo vermem gerekliydi bende sizin gbi uzun sürede yıllar sürdü kilo vermem ama verdim şu an 50 kiloyum çok mutluyum insanın kendine güveni artıyor.fotoğraflarınıza baktım da zaten güzel bir bayanmışsınız zayıflayınca daha da güzel olmuşsunuz tekrar tebrik ederim

spor olarak tek yürügüsmü yaptin canim sen? kollarin nasil ? en cabuk sarkan yer kollar oluyor sanirim
kollarımda sarkma var evet yalana hacet yok ama inan şu fizikle kollarımı hiç takmıyorum ben çok mu kalın gözüküyor kollarım yani şimdki hali bu
tebrik ederim çok güzel gözüküyorsun.
teşekür ederim tatlım
valla ben uzun süre doktor kontrolünde yaptım diyet o zaman da yavaştı şimdide yavaş diyetler zaten metobolizmayı hızlandırdığına inanmıyorum ben sadece az ve sık yemek hızlandırır diye düşünüyorum ama bu diyette et günü hariç yağ almıyorsun (tavuk vs kendi yağı olduğu için) o yüzden vucuttaki stoklardan gidiyor ben bu diyette tartılırken hep dijitalde tartıldım yani yağ kas su hepsini gördüm kas arttı su ve yağdan gitti kilolarım benim 5 sene içerisinde 32 kilo verdim ben bunun 8 kilosu su 24 kg yağ o zaman vucüdumda 46 kg yağ vardı (bu devirde 7 yaşındaki bir çocuğun ideal kilo oranı) yani 7 yaşındaki bir çocuğu belime dolamış geziyordum düşünün yaniii

süpersin canim benim insallah 55 olursun bir dahada hic ( gecerli sebebin olmadigi sürece bebis mebis) olmadigi sürece almazsin geri amiiin

tatlım artık kendime güvenim sonsuz bi bebeğim olsun sağlıklı olsun canı saolsun alır geri veririz nolcek tek derdim kilo olsa o zaman allahım bana bi evlat nasip etsin böyle sıkıntılar gelir geçer tatlım bi 5 sene daha uğraşırız problem değil allah sağlık versin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…