Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 günde 5 kilo diyetini bilenler varmı?
Taş gibi olmuşsun maşallaah =) çokkk tebrik ediyorum seni alnından öpmek vardı şimdi
Cildinin temizliği bakımı için ne kullanıyorsun canım sağlıklı görünüyor merak ettim
bakım yapmıyorum canım sadece yüzümü dove salatalıklı sabunla yıkıyorum hep birde makyaj yapmadan önce niveanın temizleme sütünü sürüyorum nemlendirmek için o kadar
3-4 kez dönüp dönüp resimlerine baktım... İnanamadım canım benim 5-6 yaş gençleşmişsin diyebilirim. Tebrik ediyorum seni darısı başımızaaa
iradenize hayran kaldım çok güzel olmuşsunuz tebrik ederiiim :)
ilk hafta zorluk çekersin sadece sonra alışılıyooooo
tatlım şimdi o diyete benzer bişey yapıyorum çevirdim ama biraz patates günü yapıyorum sebze yapıyorum et yapıyorum diğer 2 gün ise 1 günü karpuz günü diğeri de öyle atıştırıyorum diğer 2 gün de serbest işte öylee
tatlım netten alıyorum onuda 33 tl maurers termojenik yağ yakıcı diye geçiyor ama ben gitti gidiyordan aldım orjinal ürün ordan al alıcaksan diğer sitelerde dalavere oluyor istersen link te yollayabilirim günde 1 tane ondan içiyorum ben
ay cnm ya ağlıcam şimdiiii ne güzel yazmışsın öyle teşekür ederim ama ne ka güzel ye ye çıtır kal hep hayalimdir yanii
teşekürler canım
tatlım ne kadar zamandır kullanıyosun sen onu faydasını gördünmü heryerde 50 tl acaba yinemi kullansam yaaaaaaaaaaaa
Bende zayıflamak istiyorum ama malesef yürüyüş imkanım yok.
Sürekli evdeyim.
82 kilo bir hatunum.
Banada yardımcı olur musun canım
Hikayeni okuduğumda başarabilceğime inandım..
Süpersin ya bayıldım işte..