- 12 Ekim 2009
- 2.359
- 5
Tebrik ediyorum canım seni...çok güzel olmussun darısı tüm vermek istyeyenlere..
bende tiroid hastasıyım ve doğumdan sonra aldıgım kiloları vermeye çalışıyorummm..
3 gündür akşamlaı 20 dakika yürümeye başladım..evet az ama yavaş yavaş arttır dediler..umarım faydası olur.
Sen sadece yürüyüşle mi verdin canım yoksa fitneess tarzı bişişler yaptın mı?
harikasınn ne diyim..evet sadece yürüyüş ve mekik
harikasınn ne diyim..
13 hariranda diyetisyene başlıycam bende...umarım gider bu kilolarr
kilo kaç canım senin?
78 cnm..boyumda 167..65 kilo falan olmak istiyorumm
kilo insanı ne kadar olgun gösteriyor...
şimdi tam bir çıtır olmuşsun vallahi bravo...
tebrikler canım...
23 yaşındayım canım benimde gözüm yoktu ama kaptırıncakaç yaşındasın bılmıyorum ama gercekten baya küçük göstermişssin kılolar gıdınce.kılolu halınde asırı deılmıs zaten sımdı tam zayıf olmussun maşallah tebrık ederım.benım o kadar da gözüm yok.62 olsam yeter.boyun kac canım
tatlım hani ukalalık gibi olmasın da ben artık hiç işte benim şuyum var ben kilo veremiyorum vss diyenlere inanmıyorum benim annemde 100 kg üstünde veremiyorum diyo benim zayıflamam o kadar imkansızdı ki ben bile zayıfladıysam hiç kimse ağzını açmasın yok çalışıyorum vs çalışmak sadece sporu engelliyor yeme içmeyi asla ve asla etkilemiyor ben patates günü hariç diğerlerini akşamdan hazırlayıp getiriyorum sebze gününde salata yapıyorum koca bi kase et günüde sabah kahvaltıda yiyorum öğlende kızarmış tavuk söylüyorum derisini sıyırıp yiyorum koca bi tavuğu bende masabaşı çalışıyorum akşama kadar yerimden kalkmıyorum sporumuda sabah 4 te kalkıp yapıyorumbayıldım canım.5 gnde 5 klo diytni bnde biliorum ama bnde masa başınd çalışıorum.yemek dışardan gelio.nasıl yaptın sen banada yardım et
inşallah teşekür ederimtebrikler canım
yavaş ve emin edımlarla ilerlemişsin ne güzel
inşallah bir daha almazsın-almayız
zayıflamanın hafiflemenin enerjisi zevki pahabiçilemez gerçekten
çok da güzelsin maşallah nazar değmesin
off evet troid çok nalet bişimiş ya boğazımda sanki yapışmış 2 tane el boğazlıyo beni o kadar rahatsız oluyorum yatiroid e rağmen bu başarı. ayakta alkışlıyorum
güzellik salonunda zayıflama bölümünde çalışmıştım orayada hep tiroid sorunu olup gelenler vardı kavitasyon için. ne denediysek olmadı bir türllü zayıflayamadık bahaneleri duyuyodum. demekki insan iradesine sahip olursa kafasına koyarsa bi şeyi. ne hastalığı olursa olsun başarıyomuş
resimlere bakınca kilonun insanı nasıl değiştirdiğinn bir kez daha farkına vardım kilolu haliniz ablanız yeni halinizde küçük kık kardeşiniz gibi duruyor gerçekten büyük bir değişim tebrik ederim