• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

resimlere bakınca kilonun insanı nasıl değiştirdiğinn bir kez daha farkına vardım kilolu haliniz ablanız yeni halinizde küçük kık kardeşiniz gibi duruyor gerçekten büyük bir değişim tebrik ederim

tebrik ederimmm harika gözüküyorsun...

aynen katılıyorum sana ben de hiç mi hiç inanmıyorum kilo veremiyorum diyenlere, tamam bazı insanlar doğuştan şanslılar genleri gereği ne kadar yeseler de kilo almıyorlar ama bir insan kilo almaya meğilliyse ona göre yaşayacak, diğer inanlara bakıp aaa ne kadar çok yiyolar ama kilo almıyorlar ben de onlar kadar yiyorum ama kiloluyum demek yerine kendilerine göre ayarlayacaklar herşeylerini.

benim de fazla kilolarım var ve tamamen fazla yemekten yani su içsem yarıyor mantığında değilim:1: ve dikkat eettiğim anda okadar kolay kilo veriyorum ki. şuanda da diyetteyim bi 10 kilo vermem gerek ve diyetten önce kendime ne çok eziyet ettğimi anladım ve aslında diyet diye birşey de yok hepimizin bilinçli beslenmeyi öğrenmesi gerek..

tekrardan tebrikler:nazar:
altına imzamı atarım bu sözlerin teşekürler canım allah sabır versin

çalışmak tabi ki bahane.irade lazım bana irade :9:
bisiklet alıcam bügün inş işe bisikletle gelmeyi düşünüorum.işte tek sıkıntım yemek olucak.bn ofiste çalışıorum.hepimz aynı yemeği yeriz.sebze günü neyseede diğer günleri ayarlamak çok sıkıntı olcak bana.ama deniycem huhhh :86:

tatlım bizde burda beraber yiyoruz ve hergün kebapçıdan geliyor yemek tavuk şiş adana urfa havada uçuşuyor burda ama ben yemiyorum soruyorlar elbette kendim getiriyorum diyorum
yemiyorum diiyip çekilmek çok kolay ben bunda zorluk göremiyorum herkes yemek odasında yemek yiyor ben kendi masamda yiyorum görüp canım çekmesin diye ama kokusu illaki geliyor burnuma ama kapattım kendimi ben o kokulara

çokkkkkkk güzel olmuşsun cnm,benim boyum 1.63 civarı kilom 57-56 arası değişiyo.Ben de şöyle 52-53 oluyum istiyorum ama benim asıl vermek istediğim bölge popo ve üst bacak bölümü yoksa zaten 2 gün az yiyince göbek fln kalmıyo:) ben mekiği beceremiyorum yaaaaaa ne yapsam ki evde şöyle kolayından:61:
Buarada eşin de kıskanıyodur dimi seni böyle değişince zaten güzelsin ayrı bi güzellik gelmiş resmen :64:

anladım canım.o zamn bnde yapıcam bunu.
sana 2 sorum olucak. ilk olarak bn sebze yiyen biri değilm.yani ot mot yiyemem.evet çok büyük hata ama mide kabl etmior işte.sence ne yiyeblrm? domts salatalık yerim anca :18:
diğer sorum vucudunda değişme nasıl oldu.yani şöle diyim çatlaklar falan o çirkn görnmlerin varmıydı ve şimdi nasıl.
bn 1.65 boyunda 65 kiloyum esknden baya zayftım sporcuydum.bu 3 yıl içinde ne oldysa oldu diz kapagmda dahi çatlama oldu:59::59:

çokkkkkkk güzel olmuşsun cnm,benim boyum 1.63 civarı kilom 57-56 arası değişiyo.Ben de şöyle 52-53 oluyum istiyorum ama benim asıl vermek istediğim bölge popo ve üst bacak bölümü yoksa zaten 2 gün az yiyince göbek fln kalmıyo:) ben mekiği beceremiyorum yaaaaaa ne yapsam ki evde şöyle kolayından:61:
Buarada eşin de kıskanıyodur dimi seni böyle değişince zaten güzelsin ayrı bi güzellik gelmiş resmen :64:

yok tatlım kıskanıyorur elbet ama daha çok gururlu sanki bana diyor arada ben senin yanına yakışmıyorum diye üzülüyorum sonra benim eşim geç evlendi benimle çok bekledi benim büyümemi şimdi herkes diyor o kadar bekledi kaptı güzel kızı diye bende mutlu oluyorum bunlardan iştee:31::31:

anladım canım.o zamn bnde yapıcam bunu.
sana 2 sorum olucak. ilk olarak bn sebze yiyen biri değilm.yani ot mot yiyemem.evet çok büyük hata ama mide kabl etmior işte.sence ne yiyeblrm? domts salatalık yerim anca :18:
diğer sorum vucudunda değişme nasıl oldu.yani şöle diyim çatlaklar falan o çirkn görnmlerin varmıydı ve şimdi nasıl.
bn 1.65 boyunda 65 kiloyum esknden baya zayftım sporcuydum.bu 3 yıl içinde ne oldysa oldu diz kapagmda dahi çatlama oldu:59::59:

salata şart değil ben içine limon nar ekşsi sıkıyordum tadı olunca acıktırmıyo diye salata yiyordum ama 2 salatalıkla gün bitirdiğimide bilirim yapıcaksan tek bi püz nokta var tatlım ne kaar yersen ye sabah ne yediysen akşama kadar onunla dewam sebze içinbi önerim var ben yapmadım ama yapanlar var pırasa ıspanak yada lahana bunları haslayıp küp küp doğrayıp bol baharatla yiyenler var birde tuz yasak ama ben hep kullandım özellikle patates ve et gününde ikiside tuzsuz çekilmiyor çünkü ne kadar yersen ye ama aynı şeyi ye kural bu vede yapabildiğince spor ben 1 saat dedim ama yarım saat te yapabilirsin önemli olan bol bol terle ve spordan sonra duş al mutlaka hafif hissedersin kendini sporunuda aç karnına yapmanı tavsiye ederim
şu çatlak patlak meselesi de ayrı bi sorun zaten evet felaket çatlaklarım vardı ama bende onunda çaresi var anam bi kaşık kahveyi fincanda sulandır su koy içine limon sık 2-3 günde bir sür nerene istersen ama şart değil tabi zaten zayıfladıkça gitti bende kalmadı hiçç şuan yok

sevgi sen sürekli 5 günde 5 kilo diyetini yapmadın değil mi? yani ayda bi kaç kez mi yaptın?

sevgi sen sürekli 5 günde 5 kilo diyetini yapmadın değil mi? yani ayda bi kaç kez mi yaptın?

hayır yaptım canım hergün c.tesi pazar da serbest bıraktım kendimi yani 5 gün bu diyet 2 gün serbest sonra hafta başı yine dewam ama mayıs ayında 1inden 28ine kadar yaptım bu diyeti reglim gecikti verememiştim kilo o 28günün sonunda nihayet düştüm 59a hastayken zor olu 2 gün yapmadım işte 59dan dewam ettim yine bu diyete

hayır yaptım canım hergün c.tesi pazar da serbest bıraktım kendimi yani 5 gün bu diyet 2 gün serbest sonra hafta başı yine dewam ama mayıs ayında 1inden 28ine kadar yaptım bu diyeti reglim gecikti verememiştim kilo o 28günün sonunda nihayet düştüm 59a hastayken zor olu 2 gün yapmadım işte 59dan dewam ettim yine bu diyete

aa ben ara ara yaptın sanıyorum.. ama zararlı değil mi sürekli yapmak ben şuanda normal diyet yapıyorum ekmek sadece 1 dilim çavdar sabah kahvaltısında diğer öğünlerde yok birde 6dan sonra yemek yemiyorum..5 günde 5 kilo diyetini de ayda bir iki kere yaparım diye düşündüm. ama sürekli yapamam sanırım..

aa ben ara ara yaptın sanıyorum.. ama zararlı değil mi sürekli yapmak ben şuanda normal diyet yapıyorum ekmek sadece 1 dilim çavdar sabah kahvaltısında diğer öğünlerde yok birde 6dan sonra yemek yemiyorum..5 günde 5 kilo diyetini de ayda bir iki kere yaparım diye düşündüm. ama sürekli yapamam sanırım..

nisan ayının başından bugün haziranın 8i hiç ara vermedim ben çok şükür bi problem yaşamadım:nazar::nazar::nazar:şuan bile diyetteyim et günümde

Son düzenleme:
tebrikler canim..cok güzel olmussunn tebrik ediyorum seni...

bende 63kiloyla basladim diyetime suan 55,5-56 arasiyim hedefim 53 olmak insallahh..
boyum 1.59 cm bu ay sonunda bende basari öykümü paylasabilirim insallahh:61:

tebrikler canim..cok güzel olmussunn tebrik ediyorum seni...

bende 63kiloyla basladim diyetime suan 55,5-56 arasiyim hedefim 53 olmak insallahh..
boyum 1.59 cm bu ay sonunda bende basari öykümü paylasabilirim insallahh:61:
:3:
seve seve dinleriz canım

şimdi aklıma geldi akşama 48 beden pantolonlarımdan birini giyip içinde fotoğraf çekeyim koyayım buraya öyle daha iyi olur

şimdi aklıma geldi akşama 48 beden pantolonlarımdan birini giyip içinde fotoğraf çekeyim koyayım buraya öyle daha iyi olur

canım sen 77 kilodamı 48 bedendin:53: kilolu olduğun fotolara bakıyorum da hiç 48 bedenlik bir halin yok

Son düzenleme:
maşallah:nazar: ne kadar kalabalığız hoşgeldiniz topiğime:71: herkese benden çay (şekersiz:1:)

süper valla nutkum tutuldu resimlerde süper çok zarifsiniz. bende bu 5 gün diyetine başladım 2.günüm sürekli uygulayınca hiç sorun olmadımı halsizlik vs. sağlık açısından sakıncakı değil sanırım bende onunla kilo vermeyi düşünüyorum hikayeniz beni iyice umutlandırdı vaybe süpppperrrrr:71:

canım sen 77 kilodamı 48 bedendin:53: kilolu olduğun fotolara bakıyorum da hiç 48 bedenlik bir halin yok

evet canım 48 beden giyiyordum 77 kiloda 88de ise 54 zaten 88 kiloda olduğum fotom yok koyduklarımın arasında çoğu 76 70

Back