- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- 358
resimlere bakınca kilonun insanı nasıl değiştirdiğinn bir kez daha farkına vardım kilolu haliniz ablanız yeni halinizde küçük kık kardeşiniz gibi duruyor gerçekten büyük bir değişim tebrik ederim
altına imzamı atarım bu sözlerin teşekürler canım allah sabır versintebrik ederimmm harika gözüküyorsun...
aynen katılıyorum sana ben de hiç mi hiç inanmıyorum kilo veremiyorum diyenlere, tamam bazı insanlar doğuştan şanslılar genleri gereği ne kadar yeseler de kilo almıyorlar ama bir insan kilo almaya meğilliyse ona göre yaşayacak, diğer inanlara bakıp aaa ne kadar çok yiyolar ama kilo almıyorlar ben de onlar kadar yiyorum ama kiloluyum demek yerine kendilerine göre ayarlayacaklar herşeylerini.
benim de fazla kilolarım var ve tamamen fazla yemekten yani su içsem yarıyor mantığında değilim ve dikkat eettiğim anda okadar kolay kilo veriyorum ki. şuanda da diyetteyim bi 10 kilo vermem gerek ve diyetten önce kendime ne çok eziyet ettğimi anladım ve aslında diyet diye birşey de yok hepimizin bilinçli beslenmeyi öğrenmesi gerek..
tekrardan tebrikler