Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

Tebrik ediyorum canım seni...çok güzel olmussun darısı tüm vermek istyeyenlere..
bende tiroid hastasıyım ve doğumdan sonra aldıgım kiloları vermeye çalışıyorummm..
3 gündür akşamlaı 20 dakika yürümeye başladım..evet az ama yavaş yavaş arttır dediler..umarım faydası olur.
Sen sadece yürüyüşle mi verdin canım yoksa fitneess tarzı bişişler yaptın mı?

Tebrik ediyorum canım seni...çok güzel olmussun darısı tüm vermek istyeyenlere..
bende tiroid hastasıyım ve doğumdan sonra aldıgım kiloları vermeye çalışıyorummm..
3 gündür akşamlaı 20 dakika yürümeye başladım..evet az ama yavaş yavaş arttır dediler..umarım faydası olur.
Sen sadece yürüyüşle mi verdin canım yoksa fitneess tarzı bişişler yaptın mı?

evet sadece yürüyüş ve mekik

tebrik ederim melek gibi olmuşsun hep böyle kal bence çok güzelsin zaten maşallah ALLAH bozmasın umarım bende aynı sonuclara ulaşırım ama benım 50 kilo olmam gerekıyormuş çünkü boyum kısa:)

78 cnm..boyumda 167..65 kilo falan olmak istiyorumm

benim yaptığım bu diyetle o kolay canım ya kilo fazla olunca hızlı gidiyo ben 64e kadar düştüm hiç takılmadan ondan sonrası zor oldu hele 60 tan 59a 1 ay uğraştım inmek için hiç abartısız 28 gün boyunca tek tip beslendim 59dan sonrası çorap söküğü gibi geldi zaten şimdi serbest 2 günümde 2 kilo değil yarım kilo alıyorum sadece vucüt alıştı yani artmıyor artık

kilo insanı ne kadar olgun gösteriyor...

şimdi tam bir çıtır olmuşsun vallahi bravo...

tebrikler canım...
:KK71::KK71::nazar::nazar:

kaç yaşındasın bılmıyorum ama gercekten baya küçük göstermişssin kılolar gıdınce.kılolu halınde asırı deılmıs zaten sımdı tam zayıf olmussun maşallah tebrık ederım.benım o kadar da gözüm yok.62 olsam yeter.boyun kac canım

kilo insanı ne kadar olgun gösteriyor...

şimdi tam bir çıtır olmuşsun vallahi bravo...

tebrikler canım...
:KK71::KK71::nazar::nazar:
:KK1::KK1::KK1: teşekür ederim
kaç yaşındasın bılmıyorum ama gercekten baya küçük göstermişssin kılolar gıdınce.kılolu halınde asırı deılmıs zaten sımdı tam zayıf olmussun maşallah tebrık ederım.benım o kadar da gözüm yok.62 olsam yeter.boyun kac canım
23 yaşındayım canım benimde gözüm yoktu ama kaptırınca :KK9::KK9:

bayıldım canım.5 gnde 5 klo diytni bnde biliorum ama bnde masa başınd çalışıorum.yemek dışardan gelio.nasıl yaptın sen banada yardım et :KK9:

tebrikler canım
yavaş ve emin edımlarla ilerlemişsin ne güzel
inşallah bir daha almazsın-almayız :KK1:

zayıflamanın hafiflemenin enerjisi zevki pahabiçilemez gerçekten
çok da güzelsin maşallah nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

tiroid e rağmen bu başarı. ayakta alkışlıyorum:KK9::KK9:

güzellik salonunda zayıflama bölümünde çalışmıştım orayada hep tiroid sorunu olup gelenler vardı kavitasyon için. ne denediysek olmadı bir türllü zayıflayamadık bahaneleri duyuyodum. demekki insan iradesine sahip olursa kafasına koyarsa bi şeyi. ne hastalığı olursa olsun başarıyomuş

resimlere bakınca kilonun insanı nasıl değiştirdiğinn bir kez daha farkına vardım kilolu haliniz ablanız yeni halinizde küçük kık kardeşiniz gibi duruyor gerçekten büyük bir değişim tebrik ederim

bayıldım canım.5 gnde 5 klo diytni bnde biliorum ama bnde masa başınd çalışıorum.yemek dışardan gelio.nasıl yaptın sen banada yardım et :KK9:
tatlım hani ukalalık gibi olmasın da ben artık hiç işte benim şuyum var ben kilo veremiyorum vss diyenlere inanmıyorum benim annemde 100 kg üstünde veremiyorum diyo benim zayıflamam o kadar imkansızdı ki ben bile zayıfladıysam hiç kimse ağzını açmasın yok çalışıyorum vs çalışmak sadece sporu engelliyor yeme içmeyi asla ve asla etkilemiyor ben patates günü hariç diğerlerini akşamdan hazırlayıp getiriyorum sebze gününde salata yapıyorum koca bi kase et günüde sabah kahvaltıda yiyorum öğlende kızarmış tavuk söylüyorum derisini sıyırıp yiyorum koca bi tavuğu bende masabaşı çalışıyorum akşama kadar yerimden kalkmıyorum sporumuda sabah 4 te kalkıp yapıyorum
tebrikler canım
yavaş ve emin edımlarla ilerlemişsin ne güzel
inşallah bir daha almazsın-almayız :KK1:

zayıflamanın hafiflemenin enerjisi zevki pahabiçilemez gerçekten
çok da güzelsin maşallah nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:
inşallah teşekür ederim
tiroid e rağmen bu başarı. ayakta alkışlıyorum:KK9::KK9:

güzellik salonunda zayıflama bölümünde çalışmıştım orayada hep tiroid sorunu olup gelenler vardı kavitasyon için. ne denediysek olmadı bir türllü zayıflayamadık bahaneleri duyuyodum. demekki insan iradesine sahip olursa kafasına koyarsa bi şeyi. ne hastalığı olursa olsun başarıyomuş
off evet troid çok nalet bişimiş ya boğazımda sanki yapışmış 2 tane el boğazlıyo beni o kadar rahatsız oluyorum ya

resimlere bakınca kilonun insanı nasıl değiştirdiğinn bir kez daha farkına vardım kilolu haliniz ablanız yeni halinizde küçük kık kardeşiniz gibi duruyor gerçekten büyük bir değişim tebrik ederim

ben aynaya baktığımda hala kilo görüyorum kendimde ama kıyafetlerim saolsun baya farkettiriyo 48 ile 50 beden arası giyiyordum şimdi 38 popomdan düşüyo:90::90::90:

tebrik ederimmm harika gözüküyorsun...

aynen katılıyorum sana ben de hiç mi hiç inanmıyorum kilo veremiyorum diyenlere, tamam bazı insanlar doğuştan şanslılar genleri gereği ne kadar yeseler de kilo almıyorlar ama bir insan kilo almaya meğilliyse ona göre yaşayacak, diğer inanlara bakıp aaa ne kadar çok yiyolar ama kilo almıyorlar ben de onlar kadar yiyorum ama kiloluyum demek yerine kendilerine göre ayarlayacaklar herşeylerini.

benim de fazla kilolarım var ve tamamen fazla yemekten yani su içsem yarıyor mantığında değilim:KK1: ve dikkat eettiğim anda okadar kolay kilo veriyorum ki. şuanda da diyetteyim bi 10 kilo vermem gerek ve diyetten önce kendime ne çok eziyet ettğimi anladım ve aslında diyet diye birşey de yok hepimizin bilinçli beslenmeyi öğrenmesi gerek..

tekrardan tebrikler:nazar:

çalışmak tabi ki bahane.irade lazım bana irade :KK9:
bisiklet alıcam bügün inş işe bisikletle gelmeyi düşünüorum.işte tek sıkıntım yemek olucak.bn ofiste çalışıorum.hepimz aynı yemeği yeriz.sebze günü neyseede diğer günleri ayarlamak çok sıkıntı olcak bana.ama deniycem huhhh :86:

X