Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

canım ya son halin süper. cildin bile değişmiş.tanıyamadım.
inşallah kilonu korursun. cidden çok güzel olmuşsun. tebrikler.
darısı herkese cnm saol
boyun kac senin canim? dikkat et daha fazlada kaybetme emi :) bu sekilde cok güzelsin..
1.65 cnm boyum 54e ineyim korumaya geçicem canım sporu gün aşırıya başlıcam şimdi hergün yapıyorum birden kesemem teşekür ederimm
peki onun nsl bi faydasını goruyorsun?
tatlım kullanmaya başladığımdan beri basen ve bel çevresi gitti direk o kadar uzun yıllar spor yaptım kalçalarım hep aynıydı bacaklarım hep kalındı şimdi ikiside yok biraz basen var ama yani oda olsun dimi ..

yeni foto geliyo şimdi çektim :KK1:

Son düzenleme:

1.65 cnm boyum 54e ineyim korumaya geçicem canım sporu gün aşırıya başlıcam şimdi hergün yapıyorum birden kesemem teşekür ederimm

Hemen hemen ayniyiz canim :) benim boyum 164 kilom 54 55 arasi gidip geliyor. Ben 63 kilodan düstüm bu kiloya bilincsiz bir sekilde oldu. (istahsizlik, özel sorunlar vs bu hale geldim)

Sagligina dikkat ettigin sürece bi sorun olmaz bence de, masAllah sana azimli birisin ve sonuc mükemmel :nazar:

Bunlar da En yeniler :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: Kilo 56 :KK19::KK19::KK19::KK19:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
82392928056821849554.jpg

71973559052201913783.jpg

22870353316062211139.jpg

38263589868948688820.jpg

73914296519656740969.jpg

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

çok teşekür ederim yorumlarınız üçün öpüldünüzz:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Hemen hemen ayniyiz canim :) benim boyum 164 kilom 54 55 arasi gidip geliyor. Ben 63 kilodan düstüm bu kiloya bilincsiz bir sekilde oldu. (istahsizlik, özel sorunlar vs bu hale geldim)

Sagligina dikkat ettigin sürece bi sorun olmaz bence de, masAllah sana azimli birisin ve sonuc mükemmel :nazar:

yok cnm tabiki dikkat ediyorum tansiyonum düştüğü zaman hiç diyet miyet takmam
içerim vitaminimi ben her zaman folik asit alıyorum arada

Hepsine ayri ayri yorum yapmiyim cünkü hepsi sahane :KK9:
Allah nazarlardan saklasin caniim :nazar:

tatlım kullanmaya başladığımdan beri basen ve bel çevresi gitti direk o kadar uzun yıllar spor yaptım kalçalarım hep aynıydı bacaklarım hep kalındı şimdi ikiside yok biraz basen var ama yani oda olsun dimi ..

yeni foto geliyo şimdi çektim :KK1:[/I][/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

sence bunu kilo verdikten sonramı kullanmak lazım?

yeni foto geliyo şimdi çektim :KK1:[/I][/B]

sence bunu kilo verdikten sonramı kullanmak lazım?[/QUOTE]

tabikide hayır ama ben verip verip birden durunca başladım kullanmaya sonra vermeye dewam ettim

Son düzenleme:

yeni foto geliyo şimdi çektim :KK1:[/I][/B][/SIZE][/COLOR]

sence bunu kilo verdikten sonramı kullanmak lazım?[/QUOTE]

fıstık gibi olmussun :82::82: kocaman kocaman tebrikler :KK16::KK16::KK16:

teşekür ederimm:KK61:

oncellikle cok guzelsin ve zayif halin seni daha bi genc gosteriyo, cokk guzel olmussun. tebrik ederim cok guzel basarmissin. ama bence artik bu kilonu koru 55 olmak istiyorum demissin ama bence 57 kilo guzel yakismis. bende 55 kiloyum ve herkes cokk zayif buluyo, ve kilo atarsan yuzunde gider, bence kilonu koru daha fazla atma..:KK61:
:KK9::KK9::KK9:

oncellikle cok guzelsin ve zayif halin seni daha bi genc gosteriyo, cokk guzel olmussun. tebrik ederim cok guzel basarmissin. ama bence artik bu kilonu koru 55 olmak istiyorum demissin ama bence 57 kilo guzel yakismis. bende 55 kiloyum ve herkes cokk zayif buluyo, ve kilo atarsan yuzunde gider, bence kilonu koru daha fazla atma..:KK61:
:KK9::KK9::KK9:

tatlım zaten yapılı olduğum için ne kadar versemde ufak defek kalamıyorum 2 kilo bende pek bişey farketmicek zaten eminim ama psikolojik olarak oraya inmem lazım ki bırakabileyim

Benim irade problemimde var canım
ama 5 günde 5 kilo diyeti uygulamışsın bende uygulıcam

valla harika görünüysun gerçi kilolu halinde çok şeker maşallah yüzün çok tatlı.. cnm şimdi nasıl bir diyetb uyguladığını merak ettim ne kadar sürdü kilo vermen

darısı herkese cnm saol

yeni foto geliyo şimdi çektim :KK1:

canım ya yeni fotolorunda çok güzel. bence bu kilo iyi korumaya al kendini.fıstık gibisin valla.
canım bu kullandığın nedir bende de basen bel çevresi var. bacaklarım üst kısım kalın. kullandığın nedir ilaç mı . anlamadım ben ayrıntılı anlatırmısın.

benim hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı hani derler ya,ye ye ama kilo alma ohhh heh işte öyle zayıflama konularına bir arkadaşın yazdıklarına bakarken daldım :) iyikide bakmışım çok etkilediniz beni azminize hayran kaldım brovo size :KK19: helal olsun valla bayılıyorum böyle insanlara kolay kolaya insanları övmeyi beceremesemde size bütün övgüleri altın tepside sunmak gerek :KK9:
sizin kullandığınız sivilce ilacının benzeri olan diğerini kullandım bende yıllarca süren sivilce sorunumu 1 senede yok etti cildim resmen yeniden doğdu :KK61: bu başarılı mutlu huzurlu hayatınız hep böyle sürsün inşallah sabah sabah günüme olumlu etkide bulundunuz teşekkürler :KK71:

Tebrik ediyorum arkadaşım.

Vallahi helal olsun sana.

Okadar güzel görünüyorsun ki söylemeden edemiycem :)

iyi bak kendine.

Benim irade problemimde var canım
ama 5 günde 5 kilo diyeti uygulamışsın bende uygulıcam
ilk hafta zorluk çekersin sadece sonra alışılıyooooo
valla harika görünüysun gerçi kilolu halinde çok şeker maşallah yüzün çok tatlı.. cnm şimdi nasıl bir diyetb uyguladığını merak ettim ne kadar sürdü kilo vermen
tatlım şimdi o diyete benzer bişey yapıyorum çevirdim ama biraz patates günü yapıyorum sebze yapıyorum et yapıyorum diğer 2 gün ise 1 günü karpuz günü diğeri de öyle atıştırıyorum diğer 2 gün de serbest işte öylee
canım ya yeni fotolorunda çok güzel. bence bu kilo iyi korumaya al kendini.fıstık gibisin valla.
canım bu kullandığın nedir bende de basen bel çevresi var. bacaklarım üst kısım kalın. kullandığın nedir ilaç mı . anlamadım ben ayrıntılı anlatırmısın.
tatlım netten alıyorum onuda 33 tl maurers termojenik yağ yakıcı diye geçiyor ama ben gitti gidiyordan aldım orjinal ürün ordan al alıcaksan diğer sitelerde dalavere oluyor istersen link te yollayabilirim günde 1 tane ondan içiyorum ben

benim hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı hani derler ya,ye ye ama kilo alma ohhh heh işte öyle zayıflama konularına bir arkadaşın yazdıklarına bakarken daldım :) iyikide bakmışım çok etkilediniz beni azminize hayran kaldım brovo size :KK19: helal olsun valla bayılıyorum böyle insanlara kolay kolaya insanları övmeyi beceremesemde size bütün övgüleri altın tepside sunmak gerek :KK9:
sizin kullandığınız sivilce ilacının benzeri olan diğerini kullandım bende yıllarca süren sivilce sorunumu 1 senede yok etti cildim resmen yeniden doğdu :KK61: bu başarılı mutlu huzurlu hayatınız hep böyle sürsün inşallah sabah sabah günüme olumlu etkide bulundunuz teşekkürler :KK71:
ay cnm ya ağlıcam şimdiiii ne güzel yazmışsın öyle teşekür ederim ama ne ka güzel ye ye çıtır kal hep hayalimdir yanii
Tebrik ediyorum arkadaşım.

Vallahi helal olsun sana.

Okadar güzel görünüyorsun ki söylemeden edemiycem :)

iyi bak kendine.

teşekürler canım

X