• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle ilk buluşma?

whoissabrina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
12
2
1
25
Kızlar dün soru sormuştum ben çok çekiniyorun kilo aldığım için tombiş duruyorum ve öyle görsün istemiyorum ama o ısrar ediyor buluşmada.En azından ne tarz giymem gerek mesela etekmi giymeliyim elbisemi taytmı sizce?

Kızlar dün soru sormuştum ben çok çekiniyorun kilo aldığım için tombiş duruyorum ve öyle görsün istemiyorum ama o ısrar ediyor buluşmada.En azından ne tarz giymem gerek mesela etekmi giymeliyim elbisemi taytmı sizce?
Öncelikle siz sevgilinizle buluşmayacaksınız; internetten yazıştığınız bir adamla ilk defa yüz yüze görüşeceksiniz.

Kendinizi içinde rahat hissettiğiniz, normalde de giydiğiniz, kendinize yakıştırdığınız bir kıyafet tercih edin.

Kalabalık ve iyi bildiğiniz bir semtte görüşün.

Yüksek bel salaş pantolon, üzerine güzel salaş bir parça, takılarını ve makyajını öne çıkar saçların güzel olsun. Koyu renklerden yardım al. Göğüs detayı veren bir bluz giyebilirsin önceden yorumda da yazmışlardı. Olabildiğince özgüvenli olmaya çalış çünkü öyle bazı videolar gördüm, dik duruş ve tebessüm olunca insan aynı kıyafetin içinde daha bir güzel görünüyor.

Back