• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşmada zayıf gözükmek?

W whoissabrina bence güzel bir kıyafet giyin makyajınızı da yapın öyle gidin, korse vs şeylerle uğraşmayın, beliniz ince gözükse kollarınızı nasıl zayıf göstereceksiniz?
Sevgiliniz sizi olduğunuz gibi beğensin, sevgiliniz de giyilebilir six pack alsa kaslı sansanız kandırmış olmayacak mı?

3 aydır konusuyoduk ama hep zayıf halimi bildi sonra kilo aldım baya ve o bilmiyor geldiğinde zayıf birini görmek isticek diyetteyim söylemeye cok utanıyorum o yüzden zayıf gözükmek istiyorum :(

Mesela böyle bi tayt üstüne böyle kazak giyin renk vs öneri değil model olarak bakın

Eklentiler

• 1000000158.jpg
    1000000158.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000000161.jpg
    1000000161.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000000160.jpg
    1000000160.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000000159.jpg
    1000000159.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 17
3 aydır konusuyoduk ama hep zayıf halimi bildi sonra kilo aldım baya ve o bilmiyor geldiğinde zayıf birini görmek isticek diyetteyim söylemeye cok utanıyorum o yüzden zayıf gözükmek istiyorum :(
Bence laf arasında “bugün spor salonu ile konuşmaya gittim. Çok kilo aldım.” Diye bir uyarı çakın. Yoksa yuzyuze geldiğinizde büyğk şaşkınlık olabilir.

Gögüs dekoltesi biraz dikkat dağıtır önerildiği gibi. Ama önemli olan kafaların uymadı yoksa kilo alınır verilir.

Hayır hayır valla hiç utanma . Kilodan falan karakter eksilmez o sizi zaten bayadır görmeden seviyor sonuçta onunla konuşan bedeniniz değil zihniniz .

Bak enerjin yüksek olsun yere gömülüp gitme dik dur auranı yüksek tutmaya bak erkekler enerjik konuskan kültürlü kadınları daha çok beğeniyor bunun tiple kiloyla alakası yok

Kızlar ben baya kiloluyum göbek basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyim giyceksem hangi marka olsun
Spor yaparak zayiflayabilirsin zor birsey değil

Kızlar ben kilo aldığımı söyledim ama instadaki halimi bilüyor orda daha zayıfım beni belkide şutlucak beğenmicek.Hani yüzümde tombiş onu geçtim bari göbeği baseni kapatabilsem keşke

Az sonra yazacağım şey tavsiye niteleğimde değildir; ben ne yapardım onu yazıyım.
Bir bahaneyler görüşmeyi 20 gün kadar falan ertelerdim. Çok sıkı diyer ve sporla 4-5 kilo verirdim. İlk günler diyette hızlı kilp verdirir. Vücuduma uygun bir kıyafetle karşısına çıkardık herhalde. Yani bunu da sadece zayıflamak için değil de daha özgüveli buluşma için yapardım. 5 kilo vermek baya hafifletiyor, iyi hissettiriyor kendini.

Kızlar ben kilo aldığımı söyledim ama instadaki halimi bilüyor orda daha zayıfım beni belkide şutlucak beğenmicek.Hani yüzümde tombiş onu geçtim bari göbeği baseni kapatabilsem keşke
Valla beğenen her türlü beğenir beğenicek olursa. İçinde şüphe varsa zaten sevgili olarak yola çıkmaman gerekir. Kilo aldığını söyle seven tereddüt etmez.

Bol paça bol kesim ekstra yüksek bel bir pantolon, üzerine oversize bir parça, üstüne trençkot ya da uzun bir mont tamamdır bence. Takılarını ve makyajını öne çıkar, herkes kilo alıp verebilir bunda bir şey yok hiç canını sıkma. Ama söylemende fayda var tabi, vermeye çalışıyorum ama kilo aldım dersin.

Kızlar ben baya kiloluyum göbek basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyim giyceksem hangi marka olsun
Öncelikle kendini sevmelisin. Seni olduğun gibi sevecek insanlar olsun hayatında. Görüştüğün konuştuğun kişilere gerçek halini atmalısın çünkü dürüstlük önemli.

Zaten bu kafa ve enerjiyle gidersen seni beğenmez emin olabilirsin ne kilolu kızlar var dönüp dönüp baktırıyor kendisine çünkü enerji özgüven başka birşey ;)

Back