- Konu Sahibi whoissabrina
Tayt çizme sweat çok anlamsız. Yakası derin v bir kazak olabilirTayt giyip altına uzun çizme üstüne uzun sweat?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tayt çizme sweat çok anlamsız. Yakası derin v bir kazak olabilirTayt giyip altına uzun çizme üstüne uzun sweat?
Bence laf arasında “bugün spor salonu ile konuşmaya gittim. Çok kilo aldım.” Diye bir uyarı çakın. Yoksa yuzyuze geldiğinizde büyğk şaşkınlık olabilir.3 aydır konusuyoduk ama hep zayıf halimi bildi sonra kilo aldım baya ve o bilmiyor geldiğinde zayıf birini görmek isticek diyetteyim söylemeye cok utanıyorum o yüzden zayıf gözükmek istiyorum
Hayır hayır valla hiç utanma . Kilodan falan karakter eksilmez o sizi zaten bayadır görmeden seviyor sonuçta onunla konuşan bedeniniz değil zihniniz .3 aydır konusuyoduk ama hep zayıf halimi bildi sonra kilo aldım baya ve o bilmiyor geldiğinde zayıf birini görmek isticek diyetteyim söylemeye cok utanıyorum o yüzden zayıf gözükmek istiyorum
Spor yaparak zayiflayabilirsin zor birsey değilKızlar ben baya kiloluyum göbek basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyim giyceksem hangi marka olsun
Valla beğenen her türlü beğenir beğenicek olursa. İçinde şüphe varsa zaten sevgili olarak yola çıkmaman gerekir. Kilo aldığını söyle seven tereddüt etmez.Kızlar ben kilo aldığımı söyledim ama instadaki halimi bilüyor orda daha zayıfım beni belkide şutlucak beğenmicek.Hani yüzümde tombiş onu geçtim bari göbeği baseni kapatabilsem keşke
15 kiloyu hangi korse kapatabilir yüzünüzden kolunuzdan belli olur zatenKandırmadım zayıf halimi biliyor onun üstüne 15 kg aldım
İş buluşmaya gelmeden önce söylemeniz gerekirdi ama hala geç değil. Ben senden sakladım, kilo aldım ama vermeye çalışıyorum bilgin olsun diyebilirsin.İtiraf edersem kandırdın dicek çok korkuyom ama mecburum
Ya terkederseİş buluşmaya gelmeden önce söylemeniz gerekirdi ama hala geç değil. Ben senden sakladım, kilo aldım ama vermeye çalışıyorum bilgin olsun diyebilirsin.
Ama ya patavatsız biriyse buluşmada ağzına geleni söylerse. Kim bilir belki de bu halini beğendim diyecek ama kaba olma ihtimali de var. Önceden kilo aldığını söylemende fayda var sen bilirsinYa terkederse
Öncelikle kendini sevmelisin. Seni olduğun gibi sevecek insanlar olsun hayatında. Görüştüğün konuştuğun kişilere gerçek halini atmalısın çünkü dürüstlük önemli.Kızlar ben baya kiloluyum göbek basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyim giyceksem hangi marka olsun
Zaten söylemişsiniz kilo aldım die oda merak edip bi foto isteseymişİtiraf edersem kandırdın dicek çok korkuyom ama mecburum