- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.959
- Konu Sahibi sassyassyy
tadını çıkar bence,Merhabalar,
bu bir dert mi bilmiyorum ama arkadaşlarımdan aldığım tepkiler beni rahatsız etmeye başladı.
şimdi okul zamanı sevgilimle aynı fakültede başka bölümlerdeyiz ama derslerimiz bazen aynı binada oluyor ya da aynı dersi aliyoruz okulda boş zamanlarda hep beraberiz. okul çıkışında da genelde birlikte takılırız. ama sürekli telefondan haberleşiriz yan yana olmasak bile.
tatilde de yaz okulunda beraberdik,daha sonra tatile gittik. şimdi de okul açılacak oryantasyon için hazırlıklar vs var yine beraber okuldayız. boş zamanlarda beraberiz. bazen bende kalıyor falan.
ama insanlara garip gelen sürekli birlikte olmamızın dışında birlikte değilsek bile hep telefonda olmamız.
mesela ben evde tekim o da odasında oturuyor diyelim akşam bu saatler,telefonda konuşmaya başlıyoruz gece 3e kadar falan uyuyana kadar yani. atıyorum oyun oynuyoruz karşılıklı ama telefon yine açık. hatta bazen telefon açık uyuduğumuz bile oluyor
sohbet öyle aşkım canım cicim değil hep hani günlük olaylar,dedikodu,anılar vs. laf hiç bitmiyor resmen.
Genelde ben aramıyorum o arıyor,çok seviyor konuşmayı. Ama arkadaşlarım birkaç gündür absürd tepkiler vermeye başlayınca ben de düşünmeye başladım.
bu ilerde sorun yaratır mı? hani bu birbirinden sıkılma durumu? ya da ben nasıl onu kırmadan önlerim?
benim eşim de böyleydi
evlenınce gun içinde 2-3 kere anca konusacaksınız nasılsa
o da naber ekmek lazım mı su lazım mı:)