- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
-
- Konu Sahibi suestorm24
Evlenince söner atesin2 yıl önce boşanmış biri olarak şuanda yeni bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde. Ailem çok sıkı yönetimi olan muhafazakar bir aile ve şimdiki modern flörtlerde yakınlaşma fazlasıyla oluyor ki karşı tarafta aynı şekilde benim gibi boşanmış. Gizli saklı görüşmek istemiyorum ama aileme söylesem hiç hoş karşılamayacak biliyorum ve dahada sıkacaklar beni. Bikaç kere ailemle konuştum ne gerek var evlenmene dediler öyle buluşmaya gitmek falan hep yalan söyleyip gidiyorum sanki bekareti olan kızmış gibi. Yüzyüze geldiğimizde aramızda o kadar çekim var ki ikimizde birbirimizi tutamayacağız bu bi gerçek. Yarın öbürgün ayrılırsam da bu kadar fazla yakınlaştığım için pişman olur muyum bilmiyorum... Özgür biri istediği gibi sevgilisiyle yakınlaşamaz mı siz ne düşünüyorsunuz? Ailemin sevmediği bir şeyi yapmak da istemem ama insan sevgilisiyle beraber olmak istemez mi? Bu kadar fazla bi çekime karşı koymak imkansız, ne yapcağımı bilmiyorum karşı tarafı da sırf bu yüzden üzmek ya da kendimden soğutmak istemiyorum biliyorum ki sonuçta erkek ve istiyor bende istiyorum...
Sen burda misinPüskürmeli güldüm ya ortalık çay çekirdek oldu sizin yüzünüzden
Bu nasıl yorum böyle ahshahahhaha
Ordan senle gülüşürken Allah seni inandırsın bir püskürmüşüm buraya kadar gelmiş tısssss kobraaSen burda misin
Püskürmeli güldüm ya ortalık çay çekirdek oldu sizin yüzünüzden
Bu nasıl yorum böyle
Konu bulunca bana haber et. Popcorn hazirliyorum simdiPüskürmeli güldüm ya ortalık çay çekirdek oldu sizin yüzünüzden
Bu nasıl yorum böyle ahshahahhaha
Ahhahahahaahahhaahhahahahhahahahahahahahahaahayyaayhahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahaha öldüm öldum dirildimOrdan senle gülüşürken Allah seni inandırsın bir püskürmüşüm buraya kadar gelmiş tısssss kobraa
Sana cevap vericem diye çaya bisküvi banamadım ya taaaaam haber veririmKonu bulunca bana haber et. Popcorn hazirliyorum simdi
Onu okumustum yazi yazdim ona coktanSana cevap vericem diye çaya bisküvi banamadım ya taaaaam haber veririm
Biri var eşi hamileliğine sevinmemiş o konu da patlar gibime geliyo tıssss hadi gel
Birincisi biriyle evlenmeden birlikte olmak için ahlak çizginiz bekaret mi?hep yalan söyleyip gidiyorum sanki bekareti olan kızmış gibi.
Ikincisi siz bu kafayla bir daha evlenmeyin bence. Kendinize saygı duyun da o erkek ister diyip yüceltmeyin erkekliğibiliyorum ki sonuçta erkek ve istiyor
Aaaa bu baskasiymisSana cevap vericem diye çaya bisküvi banamadım ya taaaaam haber veririm
Biri var eşi hamileliğine sevinmemiş o konu da patlar gibime geliyo tıssss hadi gel
Bunun modernlikle ne alakası var anlayamadım bu sizin düşünceniz. Ben bu tarz samimiyetleri şu devirdede önceki devirlerdede doğru bulmuyorum günah olduğunu düşünüyorum ve ona göre hareket ediyorum başkası bir başka düşünebilir bu tamamen sizlik birsey bence2 yıl önce boşanmış biri olarak şuanda yeni bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde. Ailem çok sıkı yönetimi olan muhafazakar bir aile ve şimdiki modern flörtlerde yakınlaşma fazlasıyla oluyor ki karşı tarafta aynı şekilde benim gibi boşanmış. Gizli saklı görüşmek istemiyorum ama aileme söylesem hiç hoş karşılamayacak biliyorum ve dahada sıkacaklar beni. Bikaç kere ailemle konuştum ne gerek var evlenmene dediler öyle buluşmaya gitmek falan hep yalan söyleyip gidiyorum sanki bekareti olan kızmış gibi. Yüzyüze geldiğimizde aramızda o kadar çekim var ki ikimizde birbirimizi tutamayacağız bu bi gerçek. Yarın öbürgün ayrılırsam da bu kadar fazla yakınlaştığım için pişman olur muyum bilmiyorum... Özgür biri istediği gibi sevgilisiyle yakınlaşamaz mı siz ne düşünüyorsunuz? Ailemin sevmediği bir şeyi yapmak da istemem ama insan sevgilisiyle beraber olmak istemez mi? Bu kadar fazla bi çekime karşı koymak imkansız, ne yapcağımı bilmiyorum karşı tarafı da sırf bu yüzden üzmek ya da kendimden soğutmak istemiyorum biliyorum ki sonuçta erkek ve istiyor bende istiyorum...
Muhafazakarlık bana mutluluk veriyor. Ve bir çok muhafazakarlara da veriyor. Başkalarının hayatlarına inançlarına burnunuzu sokmayın lütfen.Cümleniz şok edici. Bekareti olan kız gibi? Yani siz açık kapı mısınız? Muhafazakarlık kime mutluluk vermiş anlamadım. Eğer sizin böyle bir dini düşünceniz yoksa sevişin. Ha ama karşıdan bir beklentiniz olmasın. Ama varsa tabi ki çizgileriniz olsun. Direkt hayır diyebilin.
Bana vermiyor . Kısıtlanmak ve kurallara uymak güzel değil. Sizin düşünceniz.Muhafazakarlık bana mutluluk veriyor. Ve bir çok muhafazakarlara da veriyor. Başkalarının hayatlarına inançlarına burnunuzu sokmayın lütfen.
Masadan sandalyeden bahsedince, duş başlığıyla mast yapan üyeyi anımsattınız bana. Allahta sizi güldürsün ne diyeyimmSevgili ile cinsel ilişki olmayacak kimle olacak, masa sandalye ile olacak hali yok.
Modernlikle çok alakası var. Cinsellik bir ihtiyaç . Ve modern insanlar da bunu yaşıyorBunun modernlikle ne alakası var anlayamadım bu sizin düşünceniz. Ben bu tarz samimiyetleri şu devirdede önceki devirlerdede doğru bulmuyorum günah olduğunu düşünüyorum ve ona göre hareket ediyorum başkası bir başka düşünebilir bu tamamen sizlik birsey bence
Siz zaten muhafazakar olmadığınız için kisitlanmiyor ve kurallara uymuyorsunuz oyüzden bana mutluluk vermiyor diyemezsiniz çünkü öyle değilsiniz.Bana vermiyor . Kısıtlanmak ve kurallara uymak güzel değil. Sizin düşünceniz.
Zamanında öyleydim ve öyle bir ailede büyümek bana sadece mutsuzluk verdi.Siz zaten muhafazakar olmadığınız için kisitlanmiyor ve kurallara uymuyorsunuz oyüzden bana mutluluk vermiyor diyemezsiniz çünkü öyle değilsiniz.
Ben muhafazakarim gayetde mutluyum. Olmadığınız birşey hakkında yorum yapmayın çünkü değilsiniz. Bunun farkına varın önce ve saygı duymayı öğrenin.
Ay herkes dini sevmek zorunda mı? Hayırdır yani hakaret mi ettim? Sevmiyorum ve muhafazakar insanları da sevmiyorumSiz zaten muhafazakar olmadığınız için kisitlanmiyor ve kurallara uymuyorsunuz oyüzden bana mutluluk vermiyor diyemezsiniz çünkü öyle değilsiniz.
Ben muhafazakarim gayetde mutluyum. Olmadığınız birşey hakkında yorum yapmayın çünkü değilsiniz. Bunun farkına varın önce ve saygı duymayı öğrenin.