Sevgiliyle cinsel ilişki olur mu ?

Evlilik dışı cinsel ilişki sizin için dini bir hassasiyet mi değil mi?
Sadece din bağlantılı da olmayabilir. Nikah akdi ile kendimi koruma altına almayı tercih ediyorum o sebeple resmileşmeden ilişki yaşamam diyebilirsiniz de.

Ailenizden ziyade siz ne düşünüyorsunuz?

Bir de kafa yapınız da düzeltmeniz gereken konular var diye düşünüyorum.
Aileden izin alarak çıkmak için "bekaret sahibi", "kız" gibi etiketlere mi sahip olmalıyız?
Ailelerimiz bizi değil de kızlı zarımızı mı koruyorlar evlenene kadar
biraz daha makul düşünmeye davet ediyorum sizi.

Evlenince söner atesin

Bunun modernlikle ne alakası var anlayamadım bu sizin düşünceniz. Ben bu tarz samimiyetleri şu devirdede önceki devirlerdede doğru bulmuyorum günah olduğunu düşünüyorum ve ona göre hareket ediyorum başkası bir başka düşünebilir bu tamamen sizlik birsey bence

Muhafazakarlık bana mutluluk veriyor. Ve bir çok muhafazakarlara da veriyor. Başkalarının hayatlarına inançlarına burnunuzu sokmayın lütfen.

Muhafazakarlık bana mutluluk veriyor. Ve bir çok muhafazakarlara da veriyor. Başkalarının hayatlarına inançlarına burnunuzu sokmayın lütfen.
Bana vermiyor . Kısıtlanmak ve kurallara uymak güzel değil. Sizin düşünceniz.

Modernlikle çok alakası var. Cinsellik bir ihtiyaç . Ve modern insanlar da bunu yaşıyor

Bana vermiyor . Kısıtlanmak ve kurallara uymak güzel değil. Sizin düşünceniz.
Siz zaten muhafazakar olmadığınız için kisitlanmiyor ve kurallara uymuyorsunuz oyüzden bana mutluluk vermiyor diyemezsiniz çünkü öyle değilsiniz.

Ben muhafazakarim gayetde mutluyum. Olmadığınız birşey hakkında yorum yapmayın çünkü değilsiniz. Bunun farkına varın önce ve saygı duymayı öğrenin.

Zamanında öyleydim ve öyle bir ailede büyümek bana sadece mutsuzluk verdi.

Ay herkes dini sevmek zorunda mı? Hayırdır yani hakaret mi ettim? Sevmiyorum ve muhafazakar insanları da sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…