sevgiliye verilen borç..

Bence sizin aklınızı çelmeye çalışacak. İnin alın ama bir arkadasınızada tembih edin 2 dk sonra müdür seni çağırıyo diye arasın konuşacak ortam olmasın hemen çıkın yukarı geriye madem artistlik yaptı o kadar basit numaralarla affedilmeyi beklemesin

2 haftadir flort ettigim cocuk gece gece benden egitim ile ilgili bir is icin 'acil' para istedi. Hayatindaki erkeklere para yedirme konusunda bir dünya markasi oldugum icin oderdim normalde. Ama sonra senin konunu hatirladim. Bir de birikim topigine yazmaya basladigimi :))
Ne kadar acil olsa da bugun bu saatte para odesem anca pazartesi eline ulasacagini, kaldi ki yillarin iliski tecrübelerinden ogrendigim kadarıyla konustugum erkeklerle para muhabbetine girmenin yanlis oldugunu, yine de o egitim meselesi icin bana kurumun ibanini atarsa onun adina para göndereceğimi ama aksinin mumkun olmadigini soyledim. Eski bir 'arkadasin' askerlik meselesi icin acil paraya ihtiyaci olduğunu-verdigim parayla da uyusturucu aldığını, onceki deneyimlerimden ders aldigimi yazdim gönderdim.
Yok yaaa bu saatten sonra borc defterini kapatıyorum. Zaten asla isteyemedigim icin geri de gelmiyorlar.
Istesem bu sefer de gerginlik oluyor. Ben huzursuz oluyorum.
Parasız kalip gerilecegime en azindan param cebimde gerilirim daha iyi

Sevgiliye borc vermek aptallik degildir.

Birlikte gülüp eglendigim, birlikte üzülüp agladigim, sevdigim sevistigim insanin bir ihtiyaci varsa elimden geleni yaparim.

Borc da degil kendimde varsa direkt veririm gider.

Sizin hataniz zannedersem oturmamis ve sorunlu bir iliskide bunu yapmis olmak.

Buyuk kismi almissiniz 250 tl icin muhattap olmayin derim.

Bence de elden vermeye bu kadar ısrar ediyorsa başka bir amacı var yoksa çok rahat eft yapılabilir bir miktar.moralınız bozulabilir boşverin bence 250 tl de gitsin sadakanız olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…