sevgiliye verilen borç..

Valla tarzı hiç hoşuma gitmedi.guvenlige biraksaymis ölurmuymus.eger duygularima yenik düşer barisirim diye korkuyorsanız hiç gormeyin yüzünü giden 250 TL olsun.vidi vıdı laf kalabalığı etmekten başka bisey yapmamis çünkü.
Not:Borc alabilir insanlık hali.geri ödediği sürece sorun yok.sorun borç alması da değil .

Bu durumda kesinlikle hakli olan sizsiniz. Güvenip birine bu kadar yüksek miktarda para vermissiniz, o güveninizi alt üst etmis. Cocuk gibi paranin birazini gönderip digerinini göndermemek nedir anlayamadim. Bence 250tlnin üstüne yatmak istiyor, ki sonuna kadar sizin paraniz. Yüzyüze vermek istemesinin sebebi tamamen 'dön bak kimi kaybettin' veya 'askim affet hastaydim kötüydüm' gibisinden duygu sömürüsüdür. Baska türlü vermek istemiyorsa yüzyüze alin. Ama yüz vermeyin cünkü böyle bi terbiyesizlik olamaz

bence insanlık hali unutmuş olabilir. zaten zor durumdaymış adam ki sizden istememiş siz teklif etmişsiniz. ödeme yaparken 250 tl eksik kalmış bence fazla kaba davranmışsınız adam ödemem dememiş, mesajlarınıza cevap vermemezlik yapmamış neden paranızın üstüne konmuş gibi saçma tepkiler verdiniz? sözünün eri ol demeler falan bence çok yanlış olmuş, yani adam 1 ay 2 ay ödemez de haklısınız derim..

illa size vermek istemesi arayı düzeltmek istemesinden. flörtleşmeyi bilmiyorsunuz sanırım, hastayım diye mesaj atmak ilgi alaka beklediğinden, arada ki soğukluğu gidermek istediğinden..

Sacmalama guzelim ne yap et o parayi al ister asagi in isterse soke soke in asagi al parani sonunda getirdin de aldigin senin paran esek gibi vericek bu zamanda para kolay kazanilmiyor ben senin yerinde olsaydim alirdim benim param sonucta

250 tl de sadakan olsun boşver

Direk gidip bankaya yatırabilir. Geciktiren kendisi ve üzerine düşeni yapmalı. Ben para yüzünden küsmezdim ama sizin başka mevzulardan iş çirkinleşmiş galiba.
Direk çıkmış, direkt yazmıştım ama adamcağıza direk demişim gibi olmuş.

Bence o 250 liranın peşine düşmeyin
Sadakanız olsun
Yüzyüze gelmek istemesini anlamadım
Acıkcası korkardım ben
Hele şu yüzüne asit atılan kızdan sonra carsıda gezmeye bile korkuyorum,sanki heran delinin biri yanımdan gecerken asit fırlatacak diye düşünüyorum

Böyle yapacağınıza vermeseniz daha iyiymiş valla. Hele o laflar.
Konunun içeriğini okuyunca sürekli alıp vermediğini okuyacağımı düşünüyordum ki öyle birşey de yokmuş.
Bende erkek arkadaşıma borç vermişimdir, ondan almışımdır, ödemişizdir birbirimize, ödemekte geciktiğimiz de olmuştur, ama asla ikimizde böyle şeylere girmedik. İnsanlık hali yani, bunlar olabilecek şeyler unutulada bilir, insanız..

Beni yakın görme demişsiniz birde, sizi sevgilisi olarak yakın görmeyecekti de, ne yapacaktı acaba?
Aptallık bir durum da göremedim, yazdığınız gibi. Sürekli alıp vermese neyse...

Son düzenleme:
Aranızda nasıl bir aşk var emin değilim aşk bile diyemem hatta para muhabbetleri bu şekilde dönmemeli. Benim erkek arkadaşım yeni mezun işsiz benim şuan gelirim var sürekli sorarım ona para harcatmam kötü hisstmesini sağlamam ve asla paramın üstüne yattığını düşünmem bence önce ilişkinizi kontrol edin gerçek aşk bu değil karşılıklı bence aranızda bir şeyler eksik.

Herkes sen haklısın demiş burda da öyle olmasını istiosun sanırım ama ben herkesle aynı fikirde değilim...Şimdi o senden borç istememiş, arkadaşlardan bulucam demiş bulamadım bile dememiş sen kendin sorup kendin vermişsin...yine almak istememiş sen al demişsin...faizden bahsetmisşin sonra da...ya sen onu seviyorsan faiz kısmını da sen odeyebilirdin...niye bu kadar ısrarcı oldun öde öde diye...işi ayrılığa getirmişsin...ben erkek olsam bu kadar yanımda olmayan birini hayatımda istemezdim

Benim de ex sevgilim 1 kere sadece 1 kere bankamatiğe benim için cüzi bir miktar para yatırmıştı o da parasızlıktan değil de kart yanımda değildi kartsız çekmek için...acil bi durum vardı ondan yani...parayı da o gün içinde geri göndermiştim zaten...ama bunu abartmıorum tartışmalarda hep dile getirdi...Ben senin maddi olarak ta hep yanında oldum diye, zor anında para bile yetiştirdim sana diye belki en az 10 defa duymuşumdur...

Aman diim para falan vermeyin kimseye

Zamanında 3 adet kredi ödüyırdum. Eşim vefat etti çok zorlandım 1000 lira lazım oldu herkesin durumu kötü vs oldu
Avans çektim hallettim
Arabamı sattım borçlarım bitti düzene soktum birşekilde düzlüğe çıktım çok akıllandım ne kimseye para veririm ne alırım
Ben o ben eski ben değilim artık
Kimseye para vermeyin vermeyip kötü olmak daha iyi

madem bu kadar çirkinleşecektin neden verdin o parayı, kendin teklif etmişsin bir de.siz bir daha kimseye bir silginizi bile vermeyin bence. burnundan getirip ne biçim hakaret edip aşağılamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…