- 20 Haziran 2019
- 25
- 3
- 39
-
- Konu Sahibi fatimazehra
niye elden almıyosunuz tedirgin oldugunuz baska bisey var gibi.
başınızın gözünüzün sadakası olsun...
bırakın şu salağı
zarar verir falan size bi de yanına çağırıp
Basına rezillik acar falan bosver 250 TL kalsın. Sadakan olsunbütün aptallığımı ilan etmek için konu açıyorum arkadaşlar
yolunda gittiğini varsaydığım bir ilişkim vardı ikimizde çalışan insanlarız fakat sevgilimin kredi ödemesi ve beklenmedik birkaç ödemenin üst üste gelmesi sebebiyle maddi sıkışıklığı oldu..
önce arkadaş çevresinden isteyeceğini söyledi baktım sesi çıkmıyor ben sordum sonrasında eğer istersen maaş hesabımın eksi bakiyesi yani avans bölümünden çekeceğimi ama faiz işleyeceğini söyledim 1600 tl ye ihtiyacı vardı ve yaklaşık olarak ödeme gününe kadar borç 1700 tl olacaktı.
kendisi önce almak istemedi ama başkada çaresi kalmadı (ailesiyle maddi konulara girmiyor bu özelliğini güya takdir ediyordum)
neyse eft yaptım ben bu parayı.. aradan zaman geçti ödeme gününe 4 gün kala haber verdim tamam canım dedi.. biz bu süreç içinde çok alakasız bir konudan küslük yaşadık parayı ödeme gününde eft yapacağını da bildirdi güya küserken.. ödeme günü de arefe günüydü..
arefe günü öğle saatine kadar bekledim ödeme yok bende aradım açmadı hemen bi mesaj yazmış
- şimdi denedim ama eft saati geçmiş bugün banka yarım gün çalışıyormuş unutmuşum tamamen diye mesaj attı
bende bi mesaj yazdım zaten küs olmamızın da etkisiyle - yüzyıllardır arefe günü yarım gündür ve bankalar yarım gün çalışır zor duruma soktun beni bayram zamanı x bankasında hesabın varsa havale yapayım dedi ama benim x bankasında hesabım yoktu.
- ben yakın gördüğüm insanlara borcumu sallarım tamamen yakın gördüğümdendir bu paranın üzerine yatmam korkma diye mesaj attı bana
- allah aşkına beni yakın görme sözünün eri ol gibi bir mesaj attım o da bana ağır konuştu bu saatten sonra yazma bana her kafana estiğinde diye..
1450 tl bi arkadaşının hesabından havale yaptı akşam saatlerinde
bende dedim kalan 250 tl yi bayram sonrası gönderirsin..
bayramdan 1 hafta sonrası mesaj yazmış ne zaman müsait olursun parayı getireyim diye bende direk banka bilgilerimi attım buraya eft yap diye
-hesaptan çektim yapamam yazmış
- geri hesaba yatırıp yapabilirsin yazdım
- yapamam yazmış , aşağı in al yazmış ama onu görmek istemiyorum parayı yüzüme de fırlatabilir ne yapacak onu da anlamadım ille gel al diyor neden ben gidiyorum da bankadan bir tuş ile gönderebilir parayı kızlar
- yarın senin iş yerinin ordan geçiçem aradığımda aşağı inersin yazmış
- güvenliğe bırakırsın yazdım
- senin hizmetçin yok ayağına getirecek yazmış
- lütfediyorsun borç alan sensin şu tarzına tavrına bak dedim ve yazışma bitti aradan 1 hafta daha geçti geçen gece bana '' ölüyorum çok hastayım yazmış''
kötüye birşey olmaz her aklına estiğinde yazma bana diye mesaj attım . özür dilerim yazmış..
para hala gelmedi kalan 250 tl yani.. sinirim bozuk muhattap olmak istemiyorum ama o parayı ona da bırakmak istemiyorum.
ille sen in al diyor beni görmekte ki amacını anlamıyorum.. ne kaybettiğini gör mü demek istiyor beni yıkmak mı istiyor yol ortasında elden niye para alayım bi gören de olabilir
not: sevgiliye borç verecek kadar aptal bir kız ha bir de bunlar yetmezmiş gibi ayrılık acısı çeken bir kız diyelim
iste siz iyi niyetli bir şekilde yola çıkmışsınız ama mesela bana biri iyilik yapar sonra başıma kakar,sıkboğaz ederse o iyiliğin bir kıymeti kalmaz.burada bence öyle bir durum olmuş adam açısından ondan öyle kötü konuştu büyük ihtimal.keşke hiç karışmasaydınız.para elimde fazladan olan bi para değildi avans çektim bankadan ve ödeme günü öncesinden belliydi yani
Ya ben sizi hatalı buldum kusura bakmayın. Adama borç vermişsiniz, zaten tavırlarından ve sonrasında yaptıklarından aslında paranın üstüne yatacak biri olmadığı görülüyor. Oysa arefe günü yatırmadı diye dehşet onur kırıcı konuşmuş, olayı birden tırmandırmışsınız. Sizi zor duruma düşürmüş olabilir, kızabilirsiniz ama böyle mi konuşulur? "Allah aşkına beni yakın görme, sözünün eri ol" çok ağır değil mi, sanki karşınızda pislik var? Sevgiliniz değil miydi bu adam? Ayrılık acısı çekmeniz de tuhaf. Önemsiyor muydunuz, seviyor muydunuz? O ana kadar güzel giden bir ilişkiniz olduğunu düşürken birden nasıl böyle bir üsluba bürünebilirsiniz o zaman? Ha son 250 lirayı niye elden vermek istiyor o da enteresan. Yüzünüze bakmaması gerekirdi aslında. Belki gururu kırıldığı için yüzünüze iki çift laf etmek istiyor, çünkü sizin tavrınız parayı gönder ve bir daha karşıma çıkma olunca, muhtemelen şok yaşamıştır.
Ben ayrılmadan önce aramız iyi gibi yapıp kulaklığımı falan alıp sonradan ayrıldığımı bilirimBende kalan ceket ve tişörtünü almaya on kişiyle beraber gelip olay çıkaran eski sevgilim geldi aklıma..böyle şeyler okuyunca ders oluyor kimseden bir çorap bile almamak lazım
Valla.. çocuk eşyaları direkt benden de istemedi gitmiş arkadaşıma abuk subuk bir dille yazmış kızın sevgilisi görünce çok sinirlenmişti sonradan olaya o da dahil oldu falan rezaletciddi mi aman allahım :))
hakikaten ilişkilere para sokmamak gerekiyor
Direk gidip bankaya yatırabilir. Geciktiren kendisi ve üzerine düşeni yapmalı. Ben para yüzünden küsmezdim ama sizin başka mevzulardan iş çirkinleşmiş galiba.bütün aptallığımı ilan etmek için konu açıyorum arkadaşlar
yolunda gittiğini varsaydığım bir ilişkim vardı ikimizde çalışan insanlarız fakat sevgilimin kredi ödemesi ve beklenmedik birkaç ödemenin üst üste gelmesi sebebiyle maddi sıkışıklığı oldu..
önce arkadaş çevresinden isteyeceğini söyledi baktım sesi çıkmıyor ben sordum sonrasında eğer istersen maaş hesabımın eksi bakiyesi yani avans bölümünden çekeceğimi ama faiz işleyeceğini söyledim 1600 tl ye ihtiyacı vardı ve yaklaşık olarak ödeme gününe kadar borç 1700 tl olacaktı.
kendisi önce almak istemedi ama başkada çaresi kalmadı (ailesiyle maddi konulara girmiyor bu özelliğini güya takdir ediyordum)
neyse eft yaptım ben bu parayı.. aradan zaman geçti ödeme gününe 4 gün kala haber verdim tamam canım dedi.. biz bu süreç içinde çok alakasız bir konudan küslük yaşadık parayı ödeme gününde eft yapacağını da bildirdi güya küserken.. ödeme günü de arefe günüydü..
arefe günü öğle saatine kadar bekledim ödeme yok bende aradım açmadı hemen bi mesaj yazmış
- şimdi denedim ama eft saati geçmiş bugün banka yarım gün çalışıyormuş unutmuşum tamamen diye mesaj attı
bende bi mesaj yazdım zaten küs olmamızın da etkisiyle - yüzyıllardır arefe günü yarım gündür ve bankalar yarım gün çalışır zor duruma soktun beni bayram zamanı x bankasında hesabın varsa havale yapayım dedi ama benim x bankasında hesabım yoktu.
- ben yakın gördüğüm insanlara borcumu sallarım tamamen yakın gördüğümdendir bu paranın üzerine yatmam korkma diye mesaj attı bana
- allah aşkına beni yakın görme sözünün eri ol gibi bir mesaj attım o da bana ağır konuştu bu saatten sonra yazma bana her kafana estiğinde diye..
1450 tl bi arkadaşının hesabından havale yaptı akşam saatlerinde
bende dedim kalan 250 tl yi bayram sonrası gönderirsin..
bayramdan 1 hafta sonrası mesaj yazmış ne zaman müsait olursun parayı getireyim diye bende direk banka bilgilerimi attım buraya eft yap diye
-hesaptan çektim yapamam yazmış
- geri hesaba yatırıp yapabilirsin yazdım
- yapamam yazmış , aşağı in al yazmış ama onu görmek istemiyorum parayı yüzüme de fırlatabilir ne yapacak onu da anlamadım ille gel al diyor neden ben gidiyorum da bankadan bir tuş ile gönderebilir parayı kızlar
- yarın senin iş yerinin ordan geçiçem aradığımda aşağı inersin yazmış
- güvenliğe bırakırsın yazdım
- senin hizmetçin yok ayağına getirecek yazmış
- lütfediyorsun borç alan sensin şu tarzına tavrına bak dedim ve yazışma bitti aradan 1 hafta daha geçti geçen gece bana '' ölüyorum çok hastayım yazmış''
kötüye birşey olmaz her aklına estiğinde yazma bana diye mesaj attım . özür dilerim yazmış..
para hala gelmedi kalan 250 tl yani.. sinirim bozuk muhattap olmak istemiyorum ama o parayı ona da bırakmak istemiyorum.
ille sen in al diyor beni görmekte ki amacını anlamıyorum.. ne kaybettiğini gör mü demek istiyor beni yıkmak mı istiyor yol ortasında elden niye para alayım bi gören de olabilir
not: sevgiliye borç verecek kadar aptal bir kız ha bir de bunlar yetmezmiş gibi ayrılık acısı çeken bir kız diyelim