sevgiliye verilen borç..

başınızın gözünüzün sadakası olsun...
bırakın şu salağı
zarar verir falan size bi de yanına çağırıp

zarar verecek biri değil de delikanlılık yapacak gibime geliyor onu çok sevdiğimi biliyor görünce üzüleceğimi..

ya da beylik bir laf edebilir bana parayı verirken veya arabadan inmeyebilir beni yok sayabilir böyle tuhaf senaryolar dönüyor internet bankacılığı var yani istese 2 saniyesini almaz bu konuyu neden uzattı anlamadım

Basına rezillik acar falan bosver 250 TL kalsın. Sadakan olsun

Ya ben sizi hatalı buldum kusura bakmayın. Adama borç vermişsiniz, zaten tavırlarından ve sonrasında yaptıklarından aslında paranın üstüne yatacak biri olmadığı görülüyor. Oysa arefe günü yatırmadı diye dehşet onur kırıcı konuşmuş, olayı birden tırmandırmışsınız. Sizi zor duruma düşürmüş olabilir, kızabilirsiniz ama böyle mi konuşulur? "Allah aşkına beni yakın görme, sözünün eri ol" çok ağır değil mi, sanki karşınızda pislik var? Sevgiliniz değil miydi bu adam? Ayrılık acısı çekmeniz de tuhaf. Önemsiyor muydunuz, seviyor muydunuz? O ana kadar güzel giden bir ilişkiniz olduğunu düşürken birden nasıl böyle bir üsluba bürünebilirsiniz o zaman? Ha son 250 lirayı niye elden vermek istiyor o da enteresan. Yüzünüze bakmaması gerekirdi aslında. Belki gururu kırıldığı için yüzünüze iki çift laf etmek istiyor, çünkü sizin tavrınız parayı gönder ve bir daha karşıma çıkma olunca, muhtemelen şok yaşamıştır.

para elimde fazladan olan bi para değildi avans çektim bankadan ve ödeme günü öncesinden belliydi yani
iste siz iyi niyetli bir şekilde yola çıkmışsınız ama mesela bana biri iyilik yapar sonra başıma kakar,sıkboğaz ederse o iyiliğin bir kıymeti kalmaz.burada bence öyle bir durum olmuş adam açısından ondan öyle kötü konuştu büyük ihtimal.keşke hiç karışmasaydınız.

parayı ne zaman verdiniz ne zaman istediğniz bilmem ama normaldede birinden borç istendiğinde ona 1-2 ay müsade ederim bazen 3-4 insan evladıyız geldimi üstü üste geliyor aksilikler bence çok sık boğaz etmişsiniz daha üstelemeyin 250 tl aklında verir bi şekilde bence üslübünüza alıınıp kavga çıkmış. hesap bilgilerim var deyin kapatın 2 ay sonra ödesin varsın ama sizin isteme şeklinizde yanlış ne kadardır sevglisiniz bilmem ama iki tarafta iletişim kopuklugu var.avans çekseniz bile bankalar faizi nakit avansda cuzi oluyo 20-30 lira olsun bunun için bu kdr şeye gerekmiydi bilemem demeki değecek biri değilmiş gözunuzde

biz zaten kötü bir şekilde ayrılmıştık ve ödemenin günü gelip de yatırmayınca çünkü zor durumda kalacağımı biliyordu bende kükredim hata mı ettim acaba ama o da bana çok ayıp etti ağır konuştu o yüzden ayrılmıştık

Ben anlamadım. Ne kadar saçmalamışsınız. Çocuğa parayı vermişsiniz sonra burnundan getirmişsiniz. Başka bi şeyden küsmüşsünüz niye araya para mevzusunu soktunuz. İstediğiniz kadar küs olun para istemek bilmem ne bilmem ne nedir yani. Bende sıkışığım şu vakitte birazını ayarlayabilir misin gibi kibarca da söyleyebilirdin. Ama gerçekten çok çirkin bir davranış olmuş

Bende kalan ceket ve tişörtünü almaya on kişiyle beraber gelip olay çıkaran eski sevgilim geldi aklıma..böyle şeyler okuyunca ders oluyor kimseden bir çorap bile almamak lazım
Ben ayrılmadan önce aramız iyi gibi yapıp kulaklığımı falan alıp sonradan ayrıldığımı bilirim Malım kıymetlidir

Valla konu sahibini pohpohlayanlar cok samimiyetsiz. borc vermeyi siz teklif etmissiniz zaten, eli sıkışık ki borc almis neden surekli paranin lafini yaptiniz. Odemiyecek ustune yatcak olsa,suan 1450 tl bile yatirilmis olmazdi. Tamam faiz binerdi ama onu da faiziyle alirdin. Elden vermek istediginde bile kabul etmemissiniz. Madem güvenmiyorsunuz neden borc veriyorsunuz. Borc veriyorsunuz neden cirkinlesiyorsunuz.. normal arkadasim olsan senden 10 krs bile borç almam

Sizin yaptığınız çok terbiyesizce bence kusura bakmayın keşke vermeseydiniz. Evet hepimiz bankaların yarım gün çalıştığını biliyoruz ama aklımızdan çıkabilir kaldı ki vermiş paranızı. 250 tl de son kez konuşmak için büyük ihtimalle. Hem almamışsınız hem paramı bırakmam diyosunuz. Bu kadar dert ediyorsanız hemen ilk fırsatta kullanılmış hissediyosanız vermeyeceksiniz borç. Adam hala seviyor demek ki konuşma çabasında ben olsam yüzünüze bakmam parayı da cidden yüzünüze atarım

ben de sandım ki çocuk almış parayı kaçmış başlığı okuyunca
cidden ayıp etmişsiniz bence, çok da kaprisli gibisiniz.
Belki sizi görmek istedi, bu kadar düşünmeye değer mi?
ve 250 tl için cidden bu yaptıklarınız yakışıksız

Direk gidip bankaya yatırabilir. Geciktiren kendisi ve üzerine düşeni yapmalı. Ben para yüzünden küsmezdim ama sizin başka mevzulardan iş çirkinleşmiş galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…