• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliye eşe nişanlıya farklı sürpriz arayanlar buraya bir baksın derim :)

selin235

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
42
40
18
sizce nasıl olmuş kızlar şıpsevdi sakızlar dile gelirse selinin aşkını sadiye anlatır :)
11760082_819155248199920_3986960735106640692_n.webp
assfhghds.webp
dgfdfghgjgn (1).webp
dgfdfghgjgn.webp
hoşlanılan-kıza-her-gün-şıpsevdi-almak_23254.webp
jfhdfasff.webp
assfhghds.webp

Ben yapmam ya böyle bişey erkeğe böyle hediye veremem. Ama güzel olmuş ellerinize sağlık :D

Arkadaslar bende burdan arastrarak biseyler olusturdum hemen sizinle paylasiyorum
Sozlmn dogum gunuydu butun arkadaslarindan rica ettim her biri bir a4 kagidina bir harf yazip o harfleri elinde tutarak fotograf cekti sonra ben birlestirdim iyiki dogdun yazili bir fotgraf olustu bunu buyuk boyutlarda cikartip cercevelettim kuzenine verdm yatagnin icine koydular .. merduvenin altina besiktasli bir maskot ve mekttup koydum mektuba bi adres yazdim tabi sabah mesaj attim merduvenn altna bakmayi unutma diye . Nyse mektubu alip o adrese gitti gittgi adreste bir kutu ve bir mektup buldu kutuda besiktas formasi vardi ensesne omur boyu enseydim yazmistim mektubada yeni bir adres .. snra dger adrese geldi orada ben vardim besiktasli bir pasta vardi duvarlar kucuk notlarla doluydu heryer mumlarla doluydu mumdan ismni yazmistim ..kutlamamizi yaptik kiraladgm cfenin balkon bolumunde dilek feneri ucurduk snra eve gitti uyumaddn once kolaji gordu .. surprzlerle dolu harika bi gundu ..

Arkadaslar bende burdan arastrarak biseyler olusturdum hemen sizinle paylasiyorum
Sozlmn dogum gunuydu butun arkadaslarindan rica ettim her biri bir a4 kagidina bir harf yazip o harfleri elinde tutarak fotograf cekti sonra ben birlestirdim iyiki dogdun yazili bir fotgraf olustu bunu buyuk boyutlarda cikartip cercevelettim kuzenine verdm yatagnin icine koydular .. merduvenin altina besiktasli bir maskot ve mekttup koydum mektuba bi adres yazdim tabi sabah mesaj attim merduvenn altna bakmayi unutma diye . Nyse mektubu alip o adrese gitti gittgi adreste bir kutu ve bir mektup buldu kutuda besiktas formasi vardi ensesne omur boyu enseydim yazmistim mektubada yeni bir adres .. snra dger adrese geldi orada ben vardim besiktasli bir pasta vardi duvarlar kucuk notlarla doluydu heryer mumlarla doluydu mumdan ismni yazmistim ..kutlamamizi yaptik kiraladgm cfenin balkon bolumunde dilek feneri ucurduk snra eve gitti uyumaddn once kolaji gordu .. surprzlerle dolu harika bi gundu ..
On numara olmuş ya. Çünkü benimki tam bir Beşiktaş hastası. Beşiktaş canlı bir şey olsa parçalanacağım o derece..

gerçekten çok güzel olmuş, bayıldım :) ben de geçenlerde sevgilime değişik bir hediye ararken bir site buldum. ..... diye bir site.. çocukluğumuzda meşhur olan, sevdiğimiz ne varsa karışık bir kutu oluşturup gönderebiliyorsunuz. cino, taso, çizgi film figürleri, yumiyum, solo test vs.. sevgilim çok mutlu oldu. böyle değişik hediye fikirlerini çok seviyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok güzel olmuş, bayıldım :) ben de geçenlerde sevgilime değişik bir hediye ararken bir site buldum. www.mutlulukbukutuda.com diye bir site.. çocukluğumuzda meşhur olan, sevdiğimiz ne varsa karışık bir kutu oluşturup gönderebiliyorsunuz. cino, taso, çizgi film figürleri, yumiyum, solo test vs.. sevgilim çok mutlu oldu. böyle değişik hediye fikirlerini çok seviyorum:)
aynen canım ben de cok seviyorum simdi 3 ocakta doğum günü var yaratıcı bişiler arıyorum yine :)

Back