• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?

Tokatlanmaktan zewk alacaksa tabiki çeksin .. atanmak için canı çıktı belki .. altının teriyle kazandığını wermesin babana bile güvenmeyecrksin demislerr..

Yok borcum var ihtiyacım var deyip almış ve henüz para kazanamadığı için ödememiş.
Hayır ya saçmalamasın arkadaşınız. 10bin kaptırmış 30 bini cebinde kalsın bari. Üçkağıtçı adama bak.

Hayır birde 4 aylık ilişkide zorla evlencek , bedelli parasını dahi verecek bu kadar mı meraklı evlenmeye?

Bedelii askerliğe de istediğin zaman başvurabiliyorlar mi artık? Benim bildiğim yasa çıkıyor onunla ilgili ona göre oluyor başvurular.

Dört aylık bir ilişkide ne kadar birbirini tanımışlar ki 10000 lira borç verilmiş altınlar alınmış.Bana bu sekilde yaklaşan bir erkek olsa daha ilk para mevzusunu açtığında benim için bitmiş olurdu.Paragoz bir insan değilim ama ben de isterse 100 bin lira borcum olsun asla hayatımdaki insandan para talebinde bulunmam.Ancak bu kişi benim esimse aramızda para mevzusu olmaz onun parasi benim benim param onun olur .Ama bu kadar kısa süreli bir ilişkide hep veren taraf arkadaşınız olmuş.Bu hiç hoş değil .Nasıl olsa avukat olacak diye ona güveniyor olabilir ama avukat oluncada bir anda zengin olmayacak bu adam.Bence çaresizliği den bu adama katlanıyor.Ama öğretmen olmuş belli bir kariyeri olan bir insan arkadaşınız emin olun başka fırsatlar da çıkacaktır önüne bu kisiye muhtaç değil.

Çeksin çeksin birde başlık versin düğünden önce bu zamanda koca nerde.😝😝😝😝 o arkadaşına selam söyle o stajyer avukat cin olmadan adam çarpmış. Arkadaşının verdiği paralar bağış oluyor ayrılsalarda geri vermek zorunda değil. Zaten arkadaşında bu kafa, o adamda bu cingözlük varken o adam başkasıyla düğün yapar. Parasını da arkadaşından alır. Arkadaşın aklınca güya avukat karısı olmayı matah birşey sanıyor ama artık her yer avukat oldu. Asgari ücretle çalışan avukatlar var.

Çeksin çeksin birde başlık versin düğünden önce bu zamanda koca nerde.😝😝😝😝 o arkadaşına selam söyle o stajyer avukat cin olmadan adam çarpmış. Arkadaşının verdiği paralar bağış oluyor ayrılsalarda geri vermek zorunda değil. Zaten arkadaşında bu kafa, o adamda bu cingözlük varken o adam başkasıyla düğün yapar. Parasını da arkadaşından alır. Arkadaşın aklınca güya avukat karısı olmayı matah birşey sanıyor ama artık her yer avukat oldu. Asgari ücretle çalışan avukatlar var.
kesinlikle katiliyorum size :) avukat karisi olucam derken avukatlik olucak bu kiz. Bu kadar da kariyer meraklisi koca avcisi olmasin insanlar aptallasiyorlar. pess diyorum😪

Arkadaşınız bu kadar cömertse fakirlere öğrencilere falan yardım etsin bir tane gurursuza değil. Şaka gibi konu yahu bir insan erkeğe bu kadar aç olabilir mi? Keriz yerine konacağıma ölene kadar yalnız kalırım daha iyi. Sen kredi çek ben bedelliye gideyim nedir kafayı yiyorum

Bu nasıl bir soru 😳 bunun mantıklı cevabını kaç yaşına gelmiş öğretmen olan bir insan verebilir. Tabiki çekmesin, adam gibi bir adam gider askerliğini yapar parası yoksa. Kimseden para dilenmez

Aslaaaaaaaaaa !!! Kafayi mi yemis , ben 6 yillik sevgilime 90 bin kredi cektim , bitmez dedigim iliskim bi sekilde bitti , pislik yapti 65 bin borc bana kaldi , evlendim ve hala eski sevgilimin borclarini oduyoruz esimle , ne kadar eziliyorum tarifi yok !!!
Aklini basina alsin , kendini kullandirmasin lutfen
ay cok fena bi durumda birakmis sizi... esinize kadar gelmesi durumun cok uzucu. 6 yillik iliskinin hatrina bari odeseymis ne biiiiip erkekler var yazik valla

Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Cidden bu grupta çeksin diyen 1 kişi çıkacağını düşünüp mü bu mesajı yazdınız? Kim çeksin der Allah aşkına. 2 kişi bir olup çekilmeyeceğini anlamadınız mı?

Back