Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Valla bende sasırdım. Ama Bı ogretmen yapmaz bunu. Liseli cahil olması lazım. O da o parayı bulamaz. Hee cokk cırkınse ki üniversite zamanımda vardı oyle Bı kız hep cafese falan o hesap oderdo kı erkekler onla ilgilensin. Vardı yanı boylelerı. 10 bın cok para degıl 35 de kredi ile rahat odenır suan 2000 alan da bunu oder yani. Ama ne gerek var.

yazık ya siz emeklerinizi sizi göremeyen bir erkeğe nasıl yediriyosunuz ya hayret

Liseliler cahil mi oluyor. Bunun eğitimle alakası yok! Ne ünililer var sevgilisi ya da eşi tarafından dolandırılan!

Liseliler cahil mi oluyor. Bunun eğitimle alakası yok! Ne ünililer var sevgilisi ya da eşi tarafından dolandırılan!
Lise mezunlarına cahil dememiş.
Hali hazırda lise okuyan kızlara demiş.
Ki haklı değil mi sizce de, benim lisedeyken aklım bir karış havadaydı. İnsanlar yaş aldıkça olgunlaşıyor.

Tövbe bismillah daha neler göreceğiz duyacağız bakalım
Hiçmi akıl yok arkadaşınızda evlenmesin çokmu önemli evlilik
Sırf evlilik için bu kadar da enayi olunmaz kusura bakmayın da
Enayilikten başka bir şey değil bu

Ki haklı değil mi sizce de, benim lisedeyken aklım bir karış havadaydı. İnsanlar yaş aldıkça olgunlaşıyor.
Meslek sahibi öğretmen olan birisi 50bin çekmiş sevgilisine. dediğiniz gibi eğitim ile alakası yok

aslında cahıllıgın egıtımle alakası bence yok cehalet bambaska bırsey yemın edıyorum evdekı kedım bıle hesabını kıtabını ıyı yapıyor ben bu konudakı gıbı gözü bırsey gormeyen arkadaslara cok sasırıyorum bırde az buz degıl baya da var elınde tutmak ıcın para yedıren kızlar

Çeksin çeksiñ. Öderken aklı başına gelir. Yoksa arkadaşın gerçekleri göremeyecek. Kusura bakmayın da resmen eş satın alıyor. Baskası yok, küçük yer, kimseyi bulamam mantığı ile parayı verip adamı alacak. Yalnız senet sepet yapsın derim. Sonra kacarsa adam ara ki bulasın.

bende tutup elinden goturcem enson vazgecerse cocuktan
Madem tek amacı bu çocukla evlenmek ve çocuk rüşvet istiyor (kredi rüşvet bu konuda)
Arkadaşınız nikahı basarsan askerliğin için bedelli kredisi çekerim, sana işyeri açarım desin. Belki adam ikna olur.

Sonuçta tencere kapaklar.

dogru lıse zamanlarımızda cogumuzun aklı bır karıs havadaydı ınanmaya meyıllı kandırılmaya acık oluyor o yaslar

Bence de Üniversiteli Liseli ayrımı yapmak çok yanlış. Bu genel sosyal zeka ile alakalı bir şeydir.
Ayrıca ben bir Üniv. mezunu olarak şunu çok açık ve net söyleyebilirim - insanlar diploma ile bir şey olmuyorlar. Özellikle Türkiye'de üniversite okumak çok bir şey de ifade etmiyor.

:) oyle demek ıstemedı lıselıler gıbı yanı lıse zamanımızdakı gıbı aklımız bır karıs havada oldugu havai oldugumuz yaslar

Arkadaşınızın aşktan gözü kör olmuş ve adam kullanıyor arkadaşınızı siz acın gözlerini ne yani kimse yok diye böyle bir adamla mi evlenecek 2 aya da boşanır

Meslek sahibi öğretmen olan birisi 50bin çekmiş sevgilisine. dediğiniz gibi eğitim ile alakası yok
Yok ben anlatamıyorum sanırım.
Ben lise mezunu ya da üniversite mezunu demedim "lise okuyan öğrenciler gibi aklı bir kandırılmaya müsait" demek istedim. Lise mezunlarına herhangi birşey dediğim yok, yanlış anlamışsınız.

Arkadaşınızın sanırım bu adamla bir cinsel yakınlaşması oldu ve küçük bir yerde yaşadığı için ortaya çıkmasından korkuyor.
Birlikte olduğu adamın isteklerine mecburiyetten karşılık vermek zorunda kalıyor.

Dindar görünenlere demek istediniz herhalde? Zira dinimizde gizli nikah diye bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…