Valla bende sasırdım. Ama Bı ogretmen yapmaz bunu. Liseli cahil olması lazım. O da o parayı bulamaz. Hee cokk cırkınse ki üniversite zamanımda vardı oyle Bı kız hep cafese falan o hesap oderdo kı erkekler onla ilgilensin. Vardı yanı boylelerı. 10 bın cok para degıl 35 de kredi ile rahat odenır suan 2000 alan da bunu oder yani. Ama ne gerek var.ben cok para harcıyorum sanırım 3800 hıc bırsey degılkı :)
eve hıc mı bırsey almıyor hıc mı fatura odemıyor hıc mı kıyafet almıyor maasın yarısı dırek gıtmelı en az normal sartlarda elde kalanla 10 bın 35 bın yıne zor tum hesapları kendısı oduyor sevgılısının arkadasına altın alıyor
yanı kız harcıyor bırıktıremıyor ustelık
allahım benım kızım veya kardesım olsa omuzundan tutup kaldırıp sarsardım kendıne gel kendıne dıye sanırım
Liseliler cahil mi oluyor. Bunun eğitimle alakası yok! Ne ünililer var sevgilisi ya da eşi tarafından dolandırılan!Valla bende sasırdım. Ama Bı ogretmen yapmaz bunu. Liseli cahil olması lazım. O da o parayı bulamaz. Hee cokk cırkınse ki üniversite zamanımda vardı oyle Bı kız hep cafese falan o hesap oderdo kı erkekler onla ilgilensin. Vardı yanı boylelerı. 10 bın cok para degıl 35 de kredi ile rahat odenır suan 2000 alan da bunu oder yani. Ama ne gerek var.
Lise mezunlarına cahil dememiş.Liseliler cahil mi oluyor. Bunun eğitimle alakası yok! Ne ünililer var sevgilisi ya da eşi tarafından dolandırılan!
Meslek sahibi öğretmen olan birisi 50bin çekmiş sevgilisine. dediğiniz gibi eğitim ile alakası yokLise mezunlarına cahil dememiş.
Hali hazırda lise okuyan kızlara demiş.
Ki haklı değil mi sizce de, benim lisedeyken aklım bir karış havadaydı. İnsanlar yaş aldıkça olgunlaşıyor.
aslında cahıllıgın egıtımle alakası bence yok cehalet bambaska bırsey yemın edıyorum evdekı kedım bıle hesabını kıtabını ıyı yapıyor ben bu konudakı gıbı gözü bırsey gormeyen arkadaslara cok sasırıyorum bırde az buz degıl baya da var elınde tutmak ıcın para yedıren kızlarValla bende sasırdım. Ama Bı ogretmen yapmaz bunu. Liseli cahil olması lazım. O da o parayı bulamaz. Hee cokk cırkınse ki üniversite zamanımda vardı oyle Bı kız hep cafese falan o hesap oderdo kı erkekler onla ilgilensin. Vardı yanı boylelerı. 10 bın cok para degıl 35 de kredi ile rahat odenır suan 2000 alan da bunu oder yani. Ama ne gerek var.
Çeksin çeksiñ. Öderken aklı başına gelir. Yoksa arkadaşın gerçekleri göremeyecek. Kusura bakmayın da resmen eş satın alıyor. Baskası yok, küçük yer, kimseyi bulamam mantığı ile parayı verip adamı alacak. Yalnız senet sepet yapsın derim. Sonra kacarsa adam ara ki bulasın.Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Madem tek amacı bu çocukla evlenmek ve çocuk rüşvet istiyor (kredi rüşvet bu konuda)bende tutup elinden goturcem enson vazgecerse cocuktan
dogru lıse zamanlarımızda cogumuzun aklı bır karıs havadaydı ınanmaya meyıllı kandırılmaya acık oluyor o yaslarLise mezunlarına cahil dememiş.
Hali hazırda lise okuyan kızlara demiş.
Ki haklı değil mi sizce de, benim lisedeyken aklım bir karış havadaydı. İnsanlar yaş aldıkça olgunlaşıyor.
Bence de Üniversiteli Liseli ayrımı yapmak çok yanlış. Bu genel sosyal zeka ile alakalı bir şeydir.Liseliler cahil mi oluyor. Bunun eğitimle alakası yok! Ne ünililer var sevgilisi ya da eşi tarafından dolandırılan!
:) oyle demek ıstemedı lıselıler gıbı yanı lıse zamanımızdakı gıbı aklımız bır karıs havada oldugu havai oldugumuz yaslarLiseliler cahil mi oluyor. Bunun eğitimle alakası yok! Ne ünililer var sevgilisi ya da eşi tarafından dolandırılan!
Arkadaşınızın aşktan gözü kör olmuş ve adam kullanıyor arkadaşınızı siz acın gözlerini ne yani kimse yok diye böyle bir adamla mi evlenecek 2 aya da boşanırMerhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Yok ben anlatamıyorum sanırım.Meslek sahibi öğretmen olan birisi 50bin çekmiş sevgilisine. dediğiniz gibi eğitim ile alakası yok
Dindar görünenlere demek istediniz herhalde? Zira dinimizde gizli nikah diye bir şey yokben zaten oldum bittim dindarlara guvenemem. ben unideykende vardi bi kizla kendi aralarinda dini nikah kiymislar. kizimiz kapali uni ogrencisi oglumuz dindar uni ogrencisi anne babamin haberi yok hoop bunlar nikah kiydirmis. beraber yasiyolar..bi ona sok olmustum ozamanlar. bu cocuk da sen benim helalimsin acik giyme ona bakma bunu yapma bana ver demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?