- 21 Ocak 2008
- 6.943
- 2
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
e yuh dicem pardon teyzeyede karışıyo bu evlenince seni sokağa salmaz anam sölim perdeleri kapattırır oturtur
aşkolsun kızz çok kötüsünnnnnnn murat diyo bana utanmadan tüüüü:mymeka:
du ben bi ara resimlerimi mi koyyimm sana msn verimde kameramı mı açiiimm bilemedim valla .bildiğim tek şey depresyona girizgah yapmaya başladım gözün körolmasın emiiiikötükedihüso
sozlunle kussunCADIARZU
baya olmus kuselı
kıs bı sozlum olsa valla hemen cecık barısırım
hepsı aynı anam bu ırkeklerın ben evlenmıycem nan
bırak kalsın ordada gıçı bı donsun :roflol:
dondu bacım, geldi gece yanıma...sarılıp sarılıp durdu.....ben hep ittim, sabah uyanınca da güzel bir kavga.....şimdi barıştık ama gesmeye gidiyoruz...ama yine kavga çıkabülür, çıkmayabülürde....kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız bakalım kusler barısmıs bakıyom oh neguzel
kahvekolıkcım sızınkıde baya surmus be guzelım
her kafadan bı ses cıkınca olmuyo hakkaten ya
en ıyısı sız sozlunle aranızda bı tarıh ayarlayın her ıkı tarafın durumuna gore
onlarda kabul etmek zorunda kalır nasılsa
nan ben bu garıları anlamıyom ıkı dk hemen barısıyonuz yelkenler suya ya küsmen yada benımm gıbı en az 3 gun konusman:1rolleyes:
çok sürdü değil mi, ama şu anda ben acele ediyormuşum gibi duruyor malesef.
hayatım biz aramızda karar versek ne olacak,
annesinin dediği olacak yine.
artık ne hayal kuruyorum ne de umudum var.
öylece bıraktım..
slm kızlar
kımler kus kımler barısık bakıyım
bosverın ya barısın degmez benden solemesı
nan ben bu garıları anlamıyom ıkı dk hemen barısıyonuz yelkenler suya ya küsmen yada benımm gıbı en az 3 gun konusman:1rolleyes:
sen sus bakim.
karı koca arasına girilmez, barışsınlar tabi çamaşırsuyu ve kocası.
şeytan mısın nesin nankötükedihüso
naniknanik
dur gene kavga edioz.sen bişeler karıştırıosun diyo bana.e haklı adam dedikodusunu yapıom kikiki:))
canım benim sinirlenme be burası sinirlenme yerü değil anam stres atak dertleşek dedikkaydirigubbakcemile3 bu hatun gerildi sankim canım benimmm:teselli:
cnmcım valla ben şahsen kıskanç erkeği severim fazlası değilde....ama severim yane...
sizin aranızdaki bağ farklı anlaşılan canım normal o zaman ALLAHım bozmasın mutluluğunuzu:1hug:
yok kız sinirlenmiyo.
bana laf sokuyo o kadar:roflol: