sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

anamm benim seni göresim yok,
murat kekilliye benzeyen kızı kim görmek ister :roflol:

sozlunle kussunCADIARZU
baya olmus kuselı
kıs bı sozlum olsa valla hemen cecık barısırım

valla öyle olmuyor bacım.
hatta şöyle söyleyeyim aileler bu işe vakıf olmadan önce biz daha mutluyduk.
aileler dedim de düzelteyim,
onun annesi vakıf olmadan önce daha mutluyduk.
sorun da nişan tarihinin bi türlü ayarlanamaması.

slm kızlar nasılsınız bakalım kusler barısmıs bakıyom oh neguzel
kahvekolıkcım sızınkıde baya surmus be guzelım
her kafadan bı ses cıkınca olmuyo hakkaten ya
en ıyısı sız sozlunle aranızda bı tarıh ayarlayın her ıkı tarafın durumuna gore
onlarda kabul etmek zorunda kalır nasılsa

hepsı aynı anam bu ırkeklerın ben evlenmıycem nan
bırak kalsın ordada gıçı bı donsun :roflol:

dondu bacım, geldi gece yanıma...sarılıp sarılıp durdu.....ben hep ittim, sabah uyanınca da güzel bir kavga.....şimdi barıştık ama gesmeye gidiyoruz...ama yine kavga çıkabülür, çıkmayabülürde....kaydirigubbakcemile3

nan ben bu garıları anlamıyom ıkı dk hemen barısıyonuz yelkenler suya ya küsmen yada benımm gıbı en az 3 gun konusman:1rolleyes:

çok sürdü değil mi, ama şu anda ben acele ediyormuşum gibi duruyor malesef.
hayatım biz aramızda karar versek ne olacak,
annesinin dediği olacak yine.
artık ne hayal kuruyorum ne de umudum var.
öylece bıraktım..

evet canım ya cok sürmüşa.s
Allah yardımcın olsun zor durum :Saruboceq:
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş amin

slm kızlar
kımler kus kımler barısık bakıyım
bosverın ya barısın degmez benden solemesı

ben küsüküm halahihoyyyt
yani küs denilebilirmi bilmiym demincek aradı küsmüşün hayırdır dedi küstüm dedim:dilcikar: ama bir yandanda gülüyomkaydirigubbakcemile3 oda gülüyo cadı dedi bana

nan ben bu garıları anlamıyom ıkı dk hemen barısıyonuz yelkenler suya ya küsmen yada benımm gıbı en az 3 gun konusman:1rolleyes:

görcem seni 3 gün fazla naz aşık usandırır yevrumm öle herşeye küs yapınca alışır sana bilir huyunu olmaz arada küscen ki gıymeti olsun:CüvCüv:
ahhh ahhh daha çok şey öğrenmen lazım kuzum

sen sus bakim.
karı koca arasına girilmez, barışsınlar tabi çamaşırsuyu ve kocası.
şeytan mısın nesin nankötükedihüso
naniknanik

boşver anam sen onu çamaşırsuyu barış canım barış

birrrrrrr murat kekiliye benzemiooooooommmkötükedihüso beni delirtmenn

ikiii kıskanç adamım ama öölee camdan bakma durumunda değil. şimdi zavallıcım arabasını felan kaybetti ya.minibüsle gitmem zoruna gidiyo napsın aa şurda adamdan dert yancam savunmaya geçirdiniz beni bee

kıskançlığı öyle güvensizlik anlamında değil.zaten bi gariptir o onu yanlız bırakmıyım ister.her istediğinde yanıda yakınında olıyım ister.ne benimle ne bensiz durumları.aslında şeker gibi adamdır ama hikayesi şu:

anne ve babası yurtdışındaymış buna hamileyken annesi(ilk çocuk)babası gırtlak kanseri olmuş.öyle olunca bu 40 günlükken uçaa bindirip ananeye yollamışlar ve böyle 8 sene geçmiş.sonra yatılı okullar derken serserilik zamanları istanbul taksim bodrum fethiye derken annesi ölmüş.yani aile hayatı yaşamamış annesi hiiç nazını çekmemiş garibimin.ben onun hem annesi hem sevgilisiyim anlıcaanız.o benim mızmız bebeğim.
zanediyoki ne yaparsa yapsın ben onu anne şevkatiyle kucaklıcam.
bunu anladığımdan beri ddaha iyi herşey.

işte böyleyken böyle .

canım benim sinirlenme be burası sinirlenme yerü değil anam stres atak dertleşek dedikkaydirigubbakcemile3 bu hatun gerildi sankim canım benimmm:teselli:

cnmcım valla ben şahsen kıskanç erkeği severim fazlası değilde....ama severim yane...

sizin aranızdaki bağ farklı anlaşılan canım normal o zaman ALLAHım bozmasın mutluluğunuzu:1hug:

yok kız sinirlenmiyo.
bana laf sokuyo o kadar:roflol:

o varya bigün arabada gidiyoruz.içimden saçma sapan bişey düşünüyorum bana döndü yok artık aklından bile geçirme dedi .dedim allahım bu içimi okuyo. bir ara tırsıyodum vallahi.yemin ederim hisseder herşeyi.
mesela canım bişey ister çat kapı gelir elinde poşet bu ne derim ne biliyim aklıma esti der. istediğimi almış gelmiş. telepatimi diyim ne diyim artık delidir mannaqtır ama yinede o benim ruh eşimdir.kıyamam kız ben ona))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…