- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
dünyanın en iyi adamı olsa da böyle oluyor heralde. bi de eleştirmemeyi denesen, yani sende onunla ilgilenme bi süre. beyninden ilgi beklemeyi çıkar, tavır alır gibi değil de cidden umursamıyor gibi, ama mutlu olarak.(anlatamadım ya neyse) ilgisizleştiğinde ben sözlüme ne zaman böyle yapsam üstüme düşer. bu gün bi program keşfettim. kanal 1 de iyi günde, kötü günde diye bir program 14.20 den 16.20 ye kadar sürüyormuş. ne kadar telefon geldiyse kocam beni seviyor ama ilgilenmiyor vs tarzındaydı. hep izlemeyi düşünüyorum tavsiye ederim gece de tekrarı varmış.ben, eşime çok kızgınım şimdi...anlatayım..bugün kadındoğumcuya gittim.....çok şükür şimdilik önemli birşeyim yokmuş...sonra evdeydim, canım sıkıldı...aradım aradım açmadı teli...sonra işyerinde bir yerin temizliği varmış başında duruyormuş, teli yanına almamış neyse sonra konuştuk, dedim ki benim canım çok sıkkın, biraz da canımı sıkan şeyler vardı anlattım....ondan sonra bu beni aradı, 6 da kesin evdeyim dedi..ben yemekleri hazırladım koydum sofraya....sonra 7 oldu, benim de hap içmem gerekiyor, karnımı doyurdum. 7:30da geldi...bir sürü dil döktü...ama ben çok kırılmıştım......sonra dedim ki sen benim yanımda olmayacaksan bu evliliğin anlamı yok, ben krallar gibi yaşarım sen olmasan da.....kızdım bir dolu, o özür diledi, seni gezmeye götüreyim falan dedi...neyse yemeğini yedi...sonra ikimizde tv başındayız, uzandık tv bakıyoruz, ben de ingilizce çalışıyorum bu arada....sonra bir ses duydum, horluyor ya....yani ben bu adamı günde 1 saat göreceksem gerçekten neden eviliyim diyorum kendi kendime....bilmiyorum çok kızgınım...kaldırmayacağım da, orda uyusun, üstünü de örtmeyeceğim....
allah kahretmeye özelim kalmadı şurda ayol
kızzz merak ediyosanız özelden yazarım durumu şincik şurda yanlış anlaşılmalara mahal fermiiyim
yaz bana çabbuukk, merak ettim.
gerçi anlayan anladı ya neyse:jeyyar: