sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

ben, eşime çok kızgınım şimdi...anlatayım..bugün kadındoğumcuya gittim.....çok şükür şimdilik önemli birşeyim yokmuş...sonra evdeydim, canım sıkıldı...aradım aradım açmadı teli...sonra işyerinde bir yerin temizliği varmış başında duruyormuş, teli yanına almamış neyse sonra konuştuk, dedim ki benim canım çok sıkkın, biraz da canımı sıkan şeyler vardı anlattım....ondan sonra bu beni aradı, 6 da kesin evdeyim dedi..ben yemekleri hazırladım koydum sofraya....sonra 7 oldu, benim de hap içmem gerekiyor, karnımı doyurdum. 7:30da geldi...bir sürü dil döktü...ama ben çok kırılmıştım......sonra dedim ki sen benim yanımda olmayacaksan bu evliliğin anlamı yok, ben krallar gibi yaşarım sen olmasan da.....kızdım bir dolu, o özür diledi, seni gezmeye götüreyim falan dedi...neyse yemeğini yedi...sonra ikimizde tv başındayız, uzandık tv bakıyoruz, ben de ingilizce çalışıyorum bu arada....sonra bir ses duydum, horluyor ya....yani ben bu adamı günde 1 saat göreceksem gerçekten neden eviliyim diyorum kendi kendime....bilmiyorum çok kızgınım...kaldırmayacağım da, orda uyusun, üstünü de örtmeyeceğim....
dünyanın en iyi adamı olsa da böyle oluyor heralde. bi de eleştirmemeyi denesen, yani sende onunla ilgilenme bi süre. beyninden ilgi beklemeyi çıkar, tavır alır gibi değil de cidden umursamıyor gibi, ama mutlu olarak.(anlatamadım ya neyse) ilgisizleştiğinde ben sözlüme ne zaman böyle yapsam üstüme düşer. bu gün bi program keşfettim. kanal 1 de iyi günde, kötü günde diye bir program 14.20 den 16.20 ye kadar sürüyormuş. ne kadar telefon geldiyse kocam beni seviyor ama ilgilenmiyor vs tarzındaydı. hep izlemeyi düşünüyorum tavsiye ederim gece de tekrarı varmış.

allah kahretmeye özelim kalmadı şurda ayol:eek:
kızzz merak ediyosanız özelden yazarım durumu :nazar: şincik şurda yanlış anlaşılmalara mahal fermiiyim:eek:

yaz bana çabbuukk, merak ettim.
gerçi anlayan anladı ya neyse:jeyyar:

iletişimsizlik:

Ölüm ilanı
Sevgili Karıcığım,
İlk tanıştığım günden, SENİ kaybedinceye kadar;
İşe giderken aceleden, işten eve geldiğimde yorgunluktan SENİNLE yeterince ilgilenmediğime,
SEN konuşurken konuyu sonuna kadar dinlemeden sözünü kestiğime,
SANA zaman zaman ters ters baktığıma, Kaşlarımı çatarak hiddetlenip SENİ ürperttiğime,
Özel ilgi beklediğin an ve zamanları fark etmediğime, umursamadığıma,
Hamilelik ve rahatsız olduğun dönemlerde yeterli ilgi ve şefkati SENDEN esirgediğime,
Benim iyiliğim, mutluluğum, sağlığım için dikkatin, itinan ve fedakârlıklarına yeterince teşekkür etmediğime,
Aslında SANA içimdeki SEVGİMİ yeterince haykırırcasına hissettirmediğime,
Seni doya doya sevmeyi ertelediğime PİŞMANIM.
Allah'tan rahmet diliyorum, nur içinde ol!.
Kocan M. Cihangir Hür

İlan üzerine bir anı:
İlanı okurken babamı hatırladım.. Annemin öldüğü geceki babamı..
Öylesi derin bir ızdırap içindeydi ki, annemi unutup onun peşine düşmüş, eve doktorlar yığmıştık. Kalbi vardı, her an onu da kaybedebilirdik.
Üstelik annemin son günlerini yaşadığını aylardan beri biliyordu, hazırlıklıydı..
"Bu nasıl bir sevgidir" diye düşündüm önce.. Sonra inanır mısınız, içimde bir öfke de kıpırdadı..
Yanına gidip "Baba, annemi bu kadar seviyordun da, yaşarken kendisine niye göstermedin" demek geldi içimden..
"Erkek adam duygularını saklar!.."
Anadolu erkeğinin geleneğidir bu.. Babam, hele de Çerkes delikanlısı Fuat öyle büyümüştü.. Biz de öyle büyüdük..
Ölesiye sev.. Ama ölesiye renk verme.. Bırak anlayan anlasın!..
Oysa sevgiyi söylemek, sevdiğini sevgi denizinde boğmak, sevginin kendisi kadar güzel, sevginin kendisi kadar kutsal!..
"Seni seviyorum" demenin, diyeni, denilenden daha çok mutlu ettiğini öğrendiğimde yaşım kırkı geçmişti, ne yazık ki!..
Hepimiz öğrenmeliyiz.. Ölüm ilanlarını beklemeden!..

alıntı.

ben, eşime çok kızgınım şimdi...anlatayım..bugün kadındoğumcuya gittim.....çok şükür şimdilik önemli birşeyim yokmuş...sonra evdeydim, canım sıkıldı...aradım aradım açmadı teli...sonra işyerinde bir yerin temizliği varmış başında duruyormuş, teli yanına almamış neyse sonra konuştuk, dedim ki benim canım çok sıkkın, biraz da canımı sıkan şeyler vardı anlattım....ondan sonra bu beni aradı, 6 da kesin evdeyim dedi..ben yemekleri hazırladım koydum sofraya....sonra 7 oldu, benim de hap içmem gerekiyor, karnımı doyurdum. 7:30da geldi...bir sürü dil döktü...ama ben çok kırılmıştım......sonra dedim ki sen benim yanımda olmayacaksan bu evliliğin anlamı yok, ben krallar gibi yaşarım sen olmasan da.....kızdım bir dolu, o özür diledi, seni gezmeye götüreyim falan dedi...neyse yemeğini yedi...sonra ikimizde tv başındayız, uzandık tv bakıyoruz, ben de ingilizce çalışıyorum bu arada....sonra bir ses duydum, horluyor ya....yani ben bu adamı günde 1 saat göreceksem gerçekten neden eviliyim diyorum kendi kendime....bilmiyorum çok kızgınım...kaldırmayacağım da, orda uyusun, üstünü de örtmeyeceğim....

hepsı aynı anam bu ırkeklerın ben evlenmıycem nan :nazar:
bırak kalsın ordada gıçı bı donsun :roflol:

kızlar eşimle son durum flaş flaş...kaydirigubbakcemile3
barışmadık barışmıcam...özür dilerse eh belki düşünebilirim barışmayı...:roflol:

bu adam beni delü edecek ya...laelaelaelaelae

kızlar eşimle son durum flaş flaş...kaydirigubbakcemile3
barışmadık barışmıcam...özür dilerse eh belki düşünebilirim barışmayı...:roflol:

bu adam beni delü edecek ya...laelaelaelaelae

üle barış gıtsın bee:1closedeyes: sonunda adamlar sızden bıkcak ben dıyım:1closedeyes:

allahım bide tehdit hee waayyy beaaa:1shok:

tamam oke yazıom dur meraklı melayat seni:mymeka:

bende isterim bananeehihoyyyt
küslerrr cok önemli bişi degilse azcık naz yapıp barısın beeee

Şeniz

[B]şimcik ufak tefeklere evet naz yapak barışakta insan gerçekten kırılınca uzatıyon canım
aslında istiyosun ama hemen affedersen seni artık kaale almıycak bak dayanamıyo dicek sanıyom ben küsüm işte

:nazar:

hemen affetme canım sende dayanamıyo demesin kaale alınmıcak sekilde yapma
azcıkkk yüz verme burnu sürtsün baktın cok özür diledi affetttimeye calısıyo cok üzgün
pişman bu halini gördünn sona affett :)))) banada bakkkk

anaaaa yandım ki ne yandım.aranızda kopyalaşın ayol elim kolum klavyem aağrıdı be:eek:klava:

size yazmaktan sefkülümle kafga etmeye vakıt bulamıom ayolll:nazar:

çabıkkk banada süleyin çatlarım şeyimden (orta yerimden) :nazar:

bilmiyom şeker içim gidiyo bakalım daha son yazdıklarımı almadı
sonra oda inada binersekaydirigubbakcemile3 amaan banane binerse binsin ben haklıyım küsüm işte:dilcikar:

kız çatlama az sabırlı ol şimdi çıkıyorum evden teyzoşuma gidiyorum.2 saat oturup döncem.zaten teyzoşa gitmem ayrı bir kavga konusu.ne gerek varmışta hergün görüşmek zorundamıymışızda..amann herşeye maydonoz işte sinir insan yavrusuuuuuuuu

ayy benı maç heyecanı sardı baska bıseyı dusunemıyom suan allahım yaa arkıler arıyo nerdesın dıe ben 2 de anca cıkarım iştenn :::::

:KK43:

X