sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

ben artık ettiğim kavgaların sayısını bilemiyorum ama fazla uzun sürmüyor sonra bidaha ediyoruz sevgilimle.iş güç mesai stres derken birbirimizi iyice kırıyoruz şu an iyiyiz ya bakalım neolcakfisfisfis

ağlama canım gel senindemi kalbini kırdı danan benimkiside çok kırık kendimi kötü hissediyorum kalp olarak herkesin kalbini kırdım bugün

noluyor bakim naptı gene bu erkekler
anlatın açılın yahu kırdı diyip gitmeyin
o zaman rahatlanmazki dimi
anlatın hain planlar yapak:jeyyar:
he birde ağlamayın o gözyaşları çok kıymetli

aslında o bana yapmadı ben ona bişey yaptım gibi oldu tekrar barışmak için senin tek lafına bakıyorum ben dedi 1 hafta süre vermesini istedim verdi 1 hafta sonra konuştuk ama sevgili olmadığımızı onu affetmediğimi söyledim o onu umutlandırdığımı düşünmüş haklı olarak üzüldü üzdüm onu bu kalbimi kırıyor iş arkadaşımla kavga ettim ona moralim bozuk bir sürü şey yani sevgi kelebeği onu gerçekten seviyormuyum bunu bilmek istiyorum kafam karışık anlicağın haa birde yanlış anlaşılmamak için bu 1 hafta bana süre vermesi bayramda oluyor kızlar

tam olarak ne yaptı da bu kadr üzdü seni bilmiyorum
ilişkinizi ne zamandır var belki yazmışsındırda aklımda değil şu an cnm
ama sevdiğinden emin ol ona göre karar ver emi
pişman olcağın bir karar verme
ondan sonrada eğer olumlu olursa nasıl gönlünü alırım diye güzelce düşünmek lazm
ama ne istediğini bil canım

3. yılımıza gircektik şubatta kısmet değilmiş ama ben çok kırmışım onu mesaj yazmış akşam nasıl böyle bişey yaptın diye çok çabuk kırılıyor gönlüde çok çabuk alınıyor ama bu kez çok farklı oldu sanki ben dalga geçmiş gibi oldum ama öyle bir niyetim yoktu bunu ona anlatamıyorum off yaa

:Saruboceq:ben geldumdelikafadulden
bugun aşkımlan 100,günümüz daha nıce gunlere ınş:Saruboceq:
var mı küsen barışan terkeden CADIARZU

tünaydın kızlar....hihoyyyt

böcük benden yana bişi yok ALLAHa şükür süper...,:lepi:
nereus ; seviyosan durma al gönlünü barışın artık 3 sene dile kolay.....

sevgi kelebeği merhaba canım sevip sevmediğimi anlamak istiyorum bazen ondan çok nefret ediyorum bazende içim içime sığmıyor sizdede öyle oluyormu bilmiyorum hatalarını görünce unutamıyorum hemen gönlünü artık 1 günde alamam biraz zaman geçmeli çünkü sevmediğimi söyledim

sevmediğini söyledin üstelik bundan emin değilsin ama bunu söylediğine göre sende bazı şeyler bitmiş gerçekten....
zor bir durum nasıl yardımcı olunur bu konuda tek yardımcısı sensin cnm
ama çoğu şey zaten bitmiş gibi
ALLAHım hakkında hayırlısını versin

saol canım herlade bitmeseydi bunu ona söyleyemezdim bende bittiğini hissettiğim için sevmiyorum dedim ama çok zor oldu söylemek

yaralı yurekler merhaba...
ya benım neden sevgılım yok..
olsada kavga etseydık...aman tobe tobe...
olsada gezseydık hafta sonu ..eve tıkanıp kaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaralı yurekler merhaba...
ya benım neden sevgılım yok..
olsada kavga etseydık...aman tobe tobe...
olsada gezseydık hafta sonu ..eve tıkanıp kaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim varda noluyooo sankim geziyommu beesenağlama
ayrı sehirlerde :çok üzgünüm: cok şükür sesini duyuyorum barii :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…