onun annesi her haftasonu gelirsin demiş canım; gelemese de ben gitmeye çalışıcam. ama annem izin verir mi bilmiyorum :sinifsinif:
bi de ben 3 yıl sonra mezun oluyorum, o 4 yıl sonra. benim doğuya atanma ihtimalim var. ondan sonra onun askerliği.. yani ne zaman sonsuza dek kavuşucaz belirsiz şu an senağlama çook var çokkk
kader arkadaşım birbirimize sımsıkı sarılalım ağlayalım :gitme: :sinifsinif: :çok üzgünüm: senağlama mafoldumben :a015:
mafoldumben
ilk defa hazırlık okuduğuma seviniyorum canım ikimiz de aynı anda başlıcaz diye
ama sen de çalışmaya önce başlıcağın için evlilik için hazırlıklara başlarsın ufak ufak arkadaşımolumunekankayizsmile
en iyi ihtimalle 5 en kötü ihtimalle 7 yıl var heralde düğünlerimize:gitme:
çeyiz düzerim dimi kızboshayallersmile
bizimkiler ya 15 ay yaparlarsa askerliği :gitme:
o zaman mı 7 yıl kalmış oluyo bilmiyorumkismile
düzersin tabi canım hem de kendi paranla daha bile zevkli olurboshayallersmile
evet 15 ay yaparlarsa anca gitcekler gelcekler iş bulcaklar:gitme:
erken yaşta sevgili bulmanın zararları :gitme:
ben eskiden çeyizi hiç sevmezdim, geçen gün kahvaltı seti alasım geldi boshayallersmile o kadar güzeldi ki rengarenk cıvıl cıvıl kaydirigubbakcemile2
ama ben çeyizimi onurla düzmek istiyorum. :gitme: birlikte kullanıcağımız şeyleri birlikte alırsak daha anlamlı, daha zevkli olur boshayallersmile
aynı yaşta olmanın da etkisi var tabi:gitme:
ben de hiç sevmezdim canım annemin aldılarını geri yollatmışlığım var belki söylemişimdir daha öncekaydirigubbakcemile3
ama şimdi mesela tv de koltuk takımı görüyorum inceliyorum güzelmiş biz de böyle bişey alırız diyeboshayallersmile
ben de onunla almak istiyorum canım onun da zevki olsun ortak evimiz olcakboshayallersmile
bilmez miyim :roflol:
ama ben de şimdiden almak istemiyorum, yarın öbürgün beğenmezsem diye.
çünkü her yıl farklı şeyler çıkıyo :sm_confused:
Ben artık sayıp sayıp ağlamıyorum kahkaha atıyorum!
Darısı sizlerin başına kızlarr...
Şafak soranlara iki elimi açıyorum üç parmağımı kapatıyorum oluyor bitiyorr=)))
7!...
onun annesi her haftasonu gelirsin demiş canım; gelemese de ben gitmeye çalışıcam. ama annem izin verir mi bilmiyorum :sinifsinif:
bi de ben 3 yıl sonra mezun oluyorum, o 4 yıl sonra. benim doğuya atanma ihtimalim var. ondan sonra onun askerliği.. yani ne zaman sonsuza dek kavuşucaz belirsiz şu an senağlama çook var çokkk
ayyy kıyamam olsun sizin aşkınız gerçekse hiç ayrılmazsınız cnm bende asker bekliorum gelsin hemen evlencez inş kısmetseopuyorumnanaktan
ayyy kıyamam olsun sizin aşkınız gerçekse hiç ayrılmazsınız cnm bende asker bekliorum gelsin hemen evlencez inş kısmetseopuyorumnanaktan
ayy bir an önce gelsin o zaman askerin :Saruboceq: o askerdeyken evlilik hazırlıkları yapıyo musun canım boshayallersmile
ayy bir an önce gelsin o zaman askerin :Saruboceq: o askerdeyken evlilik hazırlıkları yapıyo musun canım boshayallersmile
evet tatlım bi çok şeyim hazır bi beyaz eşyalarımız kaldı onları da beraber alcaz öle konuştuk beraber beğenelim dedi bende tamam dedim sora tüllerimin siparişleri fln verilecek böle şeyler kaldııı cnmmm e tabi evin tadilatı fln var bir de yavas yavas halletmeye çalışıoruzzz opuyorumnanaktan
evet tatlım bi çok şeyim hazır bi beyaz eşyalarımız kaldı onları da beraber alcaz öle konuştuk beraber beğenelim dedi bende tamam dedim sora tüllerimin siparişleri fln verilecek böle şeyler kaldııı cnmmm e tabi evin tadilatı fln var bir de yavas yavas halletmeye çalışıoruzzz opuyorumnanaktan
ne güzel bitanem, ne tatlı yorgunluklardır onlar tahmin edebiliyorum boshayallersmile beyaz eşyaları birlikte seçme fikri süper kaydirigubbakcemile5 sonuçta evleniyosunuZ birlikte yapılan bi şey ve birlikte paylaşılması,ortak şeylerin olması gerekiyo bence.ikinizde o eve kendinizden parça atmalısınız. o zaman daha zevkli olur o eşyaları kullanmak boshayallersmile
ben safak saymiyorum zaten günler gecmiyor niye sayim ki:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?