Sevgilisinin ya da nişanlısının yolunu gözleyen, şafak sayanlar !

çok saol canım Allah razı olsunn hepimizii tez zamanda kavuştursun inşallah Rabbim opuyorumnanaktan

Canım hoşgeldin senin işin biraz daha zormuş be gülümm bilmiyorumkismile Ama olsun ilişkiniz olgunlaşır iyice Allahın izniyle.. Ama dediğin gibide 1,5 yıl sürmez inşallah.. Bayramda bol bol hasret giderirsiniz inşallah canım Şeniz

amin canım inşallah

8 i de bitirdik kaldi 7:nazar:

kizlar safagi az kalanlar adina cok sevindim insallah askerlerinize sag salim kavusursunuz.

benim kocamda yeni gitti asker ama 6 ay yapıcak kısa dönem çıktı. 14 günü geçti kaldı 5,5 ay nasıl geçicek bilmiyorum Allah hepimize sabır versin Allah'a emanet olsunlar..

artık ben de şafak sayanlardan olucam mafoldumben
bitaneciğim keşan'a gidiyo :gitme:

cnm asker şafağımı sayıyosun

yok tatlım, sevgilim trakya üniversitesini kazandı ama o bölümün binasını keşana yapmışlar. koskoca 4 yıl orada okucak akannehir
en kötüsü de sevgilimle aynı okuldayız ama farklı illerinde okuyoruz :gitme:

yok tatlım, sevgilim trakya üniversitesini kazandı ama o bölümün binasını keşana yapmışlar. koskoca 4 yıl orada okucak akannehir
en kötüsü de sevgilimle aynı okuldayız ama farklı illerinde okuyoruz :gitme:

ay cidden kötü olmuş cnm yhaaa ama allah sabrını verir sık sık gidersin yanına o da senn yanına gelirrr bölece hiç ayrı kalmazsınızzz opuyorumnanaktan

ay cidden kötü olmuş cnm yhaaa ama allah sabrını verir sık sık gidersin yanına o da senn yanına gelirrr bölece hiç ayrı kalmazsınızzz opuyorumnanaktan
onun annesi her haftasonu gelirsin demiş canım; gelemese de ben gitmeye çalışıcam. ama annem izin verir mi bilmiyorum :sinifsinif:
bi de ben 3 yıl sonra mezun oluyorum, o 4 yıl sonra. benim doğuya atanma ihtimalim var. ondan sonra onun askerliği.. yani ne zaman sonsuza dek kavuşucaz belirsiz şu an senağlama çook var çokkk

kader arkadaşımmm:gitme:

kader arkadaşım birbirimize sımsıkı sarılalım ağlayalım :gitme: :sinifsinif: :çok üzgünüm: senağlama mafoldumben :a015:

Back