Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilisinin ya da nişanlısının yolunu gözleyen, şafak sayanlar !
benim sevdiğim asker değil istanbulda çalışıyor,ben yalovada oturuyorum onun işleri yoğun olduğu için sık görüşemiyoruz ve ben aşkımı 1 aydan beri görmüyorum çok özlüyorum,çok özledim
biter canım merak etme bende diyordum onu ne zaman bitecek diye
ama şimdi çok şükür allah ayın 25 inde geliyor pazartesi günü, o kadar mutluyum ki
içim içime sığmıyor...
bu bölüme ilk girdiğimde bende diyordum bittiği günü yazıcakmıyım diye inşallah yazıcam bende haftaya, darısı sizin başınıza sevdiklerinize biran önce kovuşursunuz inşallah....
kızlar bu sözü okuduğumda çok hoşuma gitmişti ve bende o gün geldiğinde yazmak istemiştim,o gün geldi sonundahihoyyyt
ne cola ne fanta sadece yedigünhihoyyyt
daha 3.5 ay var.. ah allahımmm bir gelse de hayırlısıyla evlensek.... artık dayanamıyorum bende düğün hazırlıkları yapmak isitoyrumm... seneye bu zamanlar inşallah evlendiğimi de yazarım buraya.... bitsin askerlikkk hayırlısyla.... şafak 1 olsun bir an önce :)
ahh ahhhh, nisanlimi tanidigimdan beri safak sayiyorum. onu ilk kez yazin gordum ve butun yaz beraberdik ve yazdan sonra ben evime dondum sonra yazdan subart ayina kadar onu bekledim ve geldi ama sadece iki haftaligina. suan yine ayriyiz ama yaza turkiyeye gitmeme az kaldi
safak 45 cokkk heyecanliyim hergun sayiyorum gunlerimi walla...
ins bi an once giderim