Sevgilisinin ya da nişanlısının yolunu gözleyen, şafak sayanlar !

amin canım inşallah

8 i de bitirdik kaldi 7

kizlar safagi az kalanlar adina cok sevindim insallah askerlerinize sag salim kavusursunuz.

benim kocamda yeni gitti asker ama 6 ay yapıcak kısa dönem çıktı. 14 günü geçti kaldı 5,5 ay nasıl geçicek bilmiyorum Allah hepimize sabır versin Allah'a emanet olsunlar..

artık ben de şafak sayanlardan olucam mafoldumben
bitaneciğim keşan'a gidiyo :gitme:

şafak 70(şuan kırıkkale den çıktık karaman a geldik hedef adana)turkbayragi

Son düzenleme:
cnm asker şafağımı sayıyosun

yok tatlım, sevgilim trakya üniversitesini kazandı ama o bölümün binasını keşana yapmışlar. koskoca 4 yıl orada okucak akannehir
en kötüsü de sevgilimle aynı okuldayız ama farklı illerinde okuyoruz :gitme:

ay cidden kötü olmuş cnm yhaaa ama allah sabrını verir sık sık gidersin yanına o da senn yanına gelirrr bölece hiç ayrı kalmazsınızzz opuyorumnanaktan

ay cidden kötü olmuş cnm yhaaa ama allah sabrını verir sık sık gidersin yanına o da senn yanına gelirrr bölece hiç ayrı kalmazsınızzz opuyorumnanaktan
onun annesi her haftasonu gelirsin demiş canım; gelemese de ben gitmeye çalışıcam. ama annem izin verir mi bilmiyorum :sinifsinif:
bi de ben 3 yıl sonra mezun oluyorum, o 4 yıl sonra. benim doğuya atanma ihtimalim var. ondan sonra onun askerliği.. yani ne zaman sonsuza dek kavuşucaz belirsiz şu an senağlama çook var çokkk

kader arkadaşımmm:gitme:

kader arkadaşım birbirimize sımsıkı sarılalım ağlayalım :gitme: :sinifsinif: :çok üzgünüm: senağlama mafoldumben :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…