Sevgilisinin ya da nişanlısının yolunu gözleyen, şafak sayanlar !

şafağı baya azalan arkadaşlar:) hade gözünüz aydın kızlarrrr günler su gibi akıp gecsin sevdiceklerınıze hemencicik kavuşun inşallah:)

şafağı baya azalan arkadaşlar:) hade gözünüz aydın kızlarrrr günler su gibi akıp gecsin sevdiceklerınıze hemencicik kavuşun inşallah:)
AMIIIIIN CANIMMMM ama maalesef günler sanki hiiic gecmiyor:sinifsinif:

vayy be tekli sayılarada geldim artık :dance:

şafak 9 :teytey:

haftaya yokuuuuzz
:sm_cool:

bu topiği yeni gördüm kızlar...bende şafak sayıyorum...şafağımız çok karanlık..281mafoldumben

kısa dönem mi canım sizinkii

Evet canım bugün gitti askerim hayırlısıyla dönsün yeter bana senağlama

vayy be tekli sayılarada geldim artık :dance:

şafak 9 :teytey:

haftaya yokuuuuzz
:sm_cool:

Canım ne güzel yaa senin adına ben mutlu oldum resmen Şeniz Allah kavuşturacak canım az kaldı 9 da değil 8 artıık alkisalkisalkis

bu topiği yeni gördüm kızlar...bende şafak sayıyorum...şafağımız çok karanlık..281mafoldumben

Canım hoşgeldin.. Kötü düşünme her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır.. Rabbim su gibi geçirsin zamanı sonra gelince durdursun ki çok çok özlem giderin opuyorumnanaktan Allah kavuştursun canım..

turkbayragi turkbayragi turkbayragi

çok teşekkür ederim canım senide Allah kavuştursun tez zamanda inşallahhhopuyorumnanaktan

Şafak kaç bilmiyorum bile. Nişanlım 1 yıllığına yurt dışına çalışmaya gitti. Bu 1,5 senede sürebilir inşallah sürmez. Yaklaşık 4 Ayı devirdik. Bayramda tatile geliyor ama.

çok teşekkür ederim canım senide Allah kavuştursun tez zamanda inşallahhhopuyorumnanaktan

çok saol canım Allah razı olsunn hepimizii tez zamanda kavuştursun inşallah Rabbim opuyorumnanaktan

Şafak kaç bilmiyorum bile. Nişanlım 1 yıllığına yurt dışına çalışmaya gitti. Bu 1,5 senede sürebilir inşallah sürmez. Yaklaşık 4 Ayı devirdik. Bayramda tatile geliyor ama.

Canım hoşgeldin senin işin biraz daha zormuş be gülümm bilmiyorumkismile Ama olsun ilişkiniz olgunlaşır iyice Allahın izniyle.. Ama dediğin gibide 1,5 yıl sürmez inşallah.. Bayramda bol bol hasret giderirsiniz inşallah canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…