Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı ama bizimkilerde hala eskiye rağbet var bazı hemcinslerimizde ne kadar gurursuz oluolar her an bekliolar kim ararsa arasın hemen cıvıolarkötükedihüso demiolarki yeni çıktıgı var vs....

Kızlar gördüğüm kadarıyla gittikçe çoğalıyoruz ama hepiniz eski msjlara bakıyosunuz sanırsam :ecrin_bebek: bende burcumu okuyayım bide tarot falı bakayım bari siz gelene kadar

Ay iyiki geldin ya herkes dağılmış çok kötüydüm bugün benneyaptımki

hayırdır tatlım nie kötüsün,gerçi sormak bile boş bunu,çünkü bu duyguyu çok ii bilirim,bir an insan aslan kesilir,aslan gibi güçlü hissedersin kendini, aramıcam,bitircem,bitti,unuttum vs. sonra nerden çıktığını bilmediin bi acı kaplar birdenbire kalbini, yeller esiodur yerinde aslanın bu ruh hali hiç belli olmuyo ayrılık ruh halinde her an değişim oluyo:teselli:

Yani.... Of bide onların ortak arkadaşları çok face de görmüştüm bende dış kapının dış mandalı çok az ortak tanıdığımız var

Sabah gözümü açtım aklıma geldi bide kesin biri vardır hayatında onu düşünüyorum sabahtan beri olmasa bile bizim için bi umut ışığı yok artık zaten hep eski hatıralar geldi bugün aklıma

kızlar slm
nasılsınız yıne cok yol kat etmıssınız
sevındırıcı hbr varmı...

ben bugun moralsızım
bugun 4ay bıttı
cok moralım bozuk
artık DAYANAMIYORUM

yok düşüncelerimde bi değişiklik:1no2: :1no2:

kızlar been geldim... 2 gündür çok yoğundum... bakamadım pek...şimdi okuyacağım 30 küsür sayfa var...
selin naptı acaba ... başka gelişme var mı ; inşallah güzel bişeyler okurum :)

tobe tobe
gelın almayamı gelmız kız
ınıversedın yanınananiknanik

tatlım burda erkekler askere gıderken dawul zurnayla gıderler adettena.s dıger yerılerı bılmıorum.....benımkı olayı abarttı ızne gelınce de dawul caldırıoa.s bakmış olmamak için ışıgı yanmayan odanın camından baktım gormesın dıe

bu sefer kesin kararlı oldugumu anladı çıldırdı tabikötükedihüso bu sefer affetmiycegımı anladıkötükedihüso

Bencede anlamıştır artık bu kadar tutuştuğuna göre baksana bi davul çaldırmadığı kalmıştı sanki hey Allahım ya :roflol: ee sen inmedin mi aşağı filmlerdeki gibi bi kova su dökseydin tepesinden :roflol: sırnaşık şey

apartmanın tam karşısında caldırdı dawulua.s yoluda kapattılar arabalarla:1shok: :1shok: 10 dakka falan caldılar dawulu sonra gıttıler...ama apartmandakı ınsanları gorcektınız saskın saskın bakıolardı noluo bu ne dawulu kış gunu dıe:roflol:

kızlar az once yazdım ama nedense iletilmedi..
yani aslında gönderildi ama anlamadım.
b.. online şimdi..
msnde.. bende online oldum..
yazsın diye bekliyorum. dua edin nolur..
çok ihtiyacım var ona..

Ayy ne güzel ya :asigim: ama bi taraftan da kötü senağlama of off niye bu kadar aptal bu erkekler kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…