- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
Gelmiş mi gözün aydın kendi mi söyledi geldim diye valla ne güzel Allah bozmasın kaydirigubbakcemile3 tadını çıkar doya doya çemkir bizim yerimize de kaydirigubbakcemile3 bende gelişme yok canım ya olamaz da zaten bende bugün sabah gözümü açar açmaz aklıma o geldi benneyaptımki bütün gün onu düşündüm ya bide benimki kesin bulmuştur birini yada hazırda eski sevgilisi var zaten kimseyi bulamasada
Ay iyiki geldin ya herkes dağılmış çok kötüydüm bugün benneyaptımki
eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı ama bizimkilerde hala eskiye rağbet varbazı hemcinslerimizde ne kadar gurursuz oluolar her an bekliolar kim ararsa arasın hemen cıvıolarkötükedihüso demiolarki yeni çıktıgı var vs....
hayırdır tatlım nie kötüsün,gerçi sormak bile boş bunu,çünkü bu duyguyu çok ii bilirim,bir an insan aslan kesilir,aslan gibi güçlü hissedersin kendini, aramıcam,bitircem,bitti,unuttum vs. sonra nerden çıktığını bilmediin bi acı kaplar birdenbire kalbini, yeller esiodur yerinde aslanın bu ruh hali hiç belli olmuyo ayrılık ruh halinde her an değişim oluyo:teselli:
black'cim şimdi o ailesiyle falan haşır neşirdir,özlem gideriyodur akrabaları falan arıyodur gelenleri gidenleri vardır, fırsatı yoktur aramaya,ortalık durulunca başlar gene aramaya,napmayı düşünüyosun,varmı bi değişiklik düşüncelerinde
canım blackgırl aramadımı
gelcektı bugun
msj cektı geldım dıe...bende cvp yazmadım....şimdide apartmanın önünde dawul caldırdı 20- 30 arkadasıyla:1shok: askerden ızne geldı ya:1shok: komşularda anlamadı düğün mü war acaba diolar:)
Allahım iyice çıldırmış bu ya :roflol: çılgın:)
msj cektı geldım dıe...bende cvp yazmadım....şimdide apartmanın önünde dawul caldırdı 20- 30 arkadasıyla:1shok: askerden ızne geldı ya:1shok: komşularda anlamadı düğün mü war acaba diolar:)
tobe tobe
gelın almayamı gelmız kız
ınıversedın yanınananiknanik
bu sefer kesin kararlı oldugumu anladı çıldırdı tabikötükedihüso bu sefer affetmiycegımı anladıkötükedihüso
Bencede anlamıştır artık bu kadar tutuştuğuna göre baksana bi davul çaldırmadığı kalmıştı sanki hey Allahım ya :roflol: ee sen inmedin mi aşağı filmlerdeki gibi bi kova su dökseydin tepesinden :roflol: sırnaşık şey
apartmanın tam karşısında caldırdı dawulua.s yoluda kapattılar arabalarla:1shok: :1shok: 10 dakka falan caldılar dawulu sonra gıttıler...ama apartmandakı ınsanları gorcektınız saskın saskın bakıolardı noluo bu ne dawulu kış gunu dıe:roflol:
blackgirl bayılıom kıs sana:roflol::roflol::roflol: