Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar az once yazdım ama nedense iletilmedi..
yani aslında gönderildi ama anlamadım.
b.. online şimdi..
msnde.. bende online oldum..
yazsın diye bekliyorum. dua edin nolur..
çok ihtiyacım var ona..

Ah canım :teselli: sakın yazma tamam mı hatta meşgule al kendini acaba kimle konuşuyo diye düşünsün :jeyyar:

Ayy ne güzel ya :asigim: ama bi taraftan da kötü senağlama of off niye bu kadar aptal bu erkekler kötükedihüso

walla billa aptal bu erkeklerÇok üzgünüm çoook beni aldatırken düşünseydiÇok üzgünüm çoook şimdide böle hergün koşsun peşimden kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

bende sizlere bayılıorum:1hug: :1hug:

Bende ya bu sitede olmasa çok seviorum ben burayı sizi... :asigim:
Kızlar ne dicem benim ki izmirde oturmuyo ama .............e üye olmuş galiba resmini gördüm bende sırf meraktan üye oldum onu arıyorum ama burda orta yaşlı aptal aptal adamlar bana arkadaşlık yollamış bide çok acaip tipler var benim fotom bile yok biri benle evlen diye msj çekmiş :1shok: şimdi devamını okuycam iki günde 79 msj gelmiş tıkandım :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah canım :teselli: sakın yazma tamam mı hatta meşgule al kendini acaba kimle konuşuyo diye düşünsün :jeyyar:

canım çok sağol..
iletimde "içerdeyiz arada bir gelirim" yazıyordu.
kendimide meşgul yaptım
şarkı dinledim biraz güya..
emre aydın ihtiyacım var sana..
birde
ah bu çalan şarkımız yarim i dinledim.
sonrasında baktım takan yok
david vandettanın bi şarkısını açtım. eğlenceli bi şarkı.
sonrada içerdeyim gelicemm yazdım nikime..
şimdi onuda sildim.
duruyorum öylece.

canım çok sağol..
kendimide meşgul yaptım
birde
şimdi onuda sildim.
duruyorum öylece.

insan uyuz olur ya msnde bekle bekle yazmazsa bısıkafamçokkarıştı sakın bişi yazma hatta bişi yazmıosa cık bence umursamadıgını düşünsün:nazar:

canım çok sağol..
kendimide meşgul yaptım
birde
şimdi onuda sildim.
duruyorum öylece.

Kıyamam :1rolleyes: bence neşeli müzikler koy acıma acıncak hale düşme... meşgul yap sende bişey yazma en azından bugünlük dayan canım :teselli:

insan uyuz olur ya msnde bekle bekle yazmazsa bısıkafamçokkarıştı sakın bişi yazma hatta bişi yazmıosa cık bence umursamadıgını düşünsün:nazar:

yok kız çıkmasın o zamanda der ki ben bişey yazmadım gitti ... çıkarsada biraz daha kalsın da başkalarıyla konuşuyomuş gibi olsun

Kızlar şu msj a bakın yaa :1shok:
BENİMLE EVLENİRMİSİN????ben kararımda çok ciddiyim...eğer beni görmek isterseniz ...... ekleyebilirsiniz..ama beni görmeden karar vermeyin.....ayrıca msnde hoş olmayan bi durum olursa siler ve engellersiniz olur biter..kaybedecek bişey yok ama kazanılacak çok şey olabilir....inanki tanı beni bensiz yaşayamazsın ben bu konuda çok kararlıyımmm..inanı8n ki birini sevmeye o kadar çok ihtiyacım varkii....ölünceye kadar sevmek istiyorum...son nefesimde bile seni seviyorum diyerek ölmek istiyorummmmm

bu ne ya hiç tanımadığı birine evlenme teklif ediyo

BENİMLE EVLENİRMİSİN????ben kararımda çok ciddiyim..ama beni görmeden karar vermeyin.....ayrıca msnde hoş olmayan bi durum olursa siler ve engellersiniz olur biter..kaybedecek bişey yok ama kazanılacak çok şey olabilir....inanki tanı beni bensiz yaşayamazsın ben bu konuda çok kararlıyımmm..inanı8n ki birini sevmeye o kadar çok ihtiyacım varkii....ölünceye kadar sevmek istiyorum...son nefesimde bile seni seviyorum diyerek ölmek istiyorummmmm

çok komik hakkaten ya:roflol: o siteyi abazalarmı basmıs nea.s tatlım bazıları 1 tane bole anlamlı msj yazıomuş onu kopyalayıp kızlara yolluomuşa.s

Son düzenleme:
BENİMLE EVLENİRMİSİN????ben kararımda çok ciddiyim...eğer beni görmek isterseniz ...... ekleyebilirsiniz..ama beni görmeden karar vermeyin.....ayrıca msnde hoş olmayan bi durum olursa siler ve engellersiniz olur biter..kaybedecek bişey yok ama kazanılacak çok şey olabilir....inanki tanı beni bensiz yaşayamazsın ben bu konuda çok kararlıyımmm..inanı8n ki birini sevmeye o kadar çok ihtiyacım varkii....ölünceye kadar sevmek istiyorum...son nefesimde bile seni seviyorum diyerek ölmek istiyorummmmm

:roflol:ne tuhaf adamlar var ya.kaydirigubbakcemile3

kızlar cıksam mı dursam mı?;cıkarsam onunda çıkışını takip edebilirim?
çıkmazsam yazacak gibi değil.
bi kaç foto değiştirdim. belki eski günler aklına gelir diye..

kızlar çıkıyorum offline olucam..
yazmıyor zaten..
yazacak olsa yazardı.
en azından offline olursam bekler mi yoksa cıkar mı görürüm.

çok komik hakkaten ya:roflol: o siteyi abazalarmı basmıs nea.s tatlım bazıları 1 tane bole anlamlı msj yazıomuş onu kopyalayıp kızlara yolluomuşa.s

hakkatende öyle ya hele fotolarını görseniz sanki ünlü insanlarmış gibi manken gibi poz vermişler hepside kendini bişey sanıyo çok komik ya :roflol: valla öyle kopyalayıp da göndermiş de olabilir ama ne saçma ya valla bunlarda hiç akıl yok bu arada msn verdim yanlışlıkla of ya inş. banlanmam sen msj ını editleyebilir misin canım :çok üzgünüm:

benim başka bi ex sevgilim msn.den beni deli ederdi, iletilerine neler yazardı neler, tam böle ortada bırakcak muallakta bırakcak deli etcek iletiler, my queen falan ,şarkı sözleri,anlamlı sözler falan ben içten içe yerdim kendimi yerdim,deli olurdum ama asla hiç cevap vermedim,iletime de bişi yazmadım,onada sormadım ne demek bu yazdıkların falan diye,sanki hiç görmüyomuşum gibi yaptım.öle dururduk msn.de.hele o iphonedan bağlanıyodu son zamanlarda,24saat msndeydi, bende giriodum konuşuruz belki falan diye ama saatlerce günlerce öyle beklerdik,ne o yazardı ne de ben, kırk yılın başı bi yazardı,onda da maç muhabbeti yapardık,fb-gs çekişmesi tv.deki programlar hakkında falan konuşurduk,o öle konuştukça ben daha da inat bi şekilde iştirak ederdim ona.son 2 haftaya kadar öleydi, sonra ondan yine bir kazık yiyince (ki size linkini vermiştim sayfaların birinde,tekrar vercem linki, bi okuyun) msn.imden sildim, adresimi de değiştirdim,artık hiçbi iletişimim kalmadı. ama bu asıl sevdiğim kişi deil,başka bi eski sevgilim

hakkatende öyle ya hele fotolarını görseniz sanki ünlü insanlarmış gibi manken gibi poz vermişler hepside kendini bişey sanıyo çok komik ya :roflol: valla öyle kopyalayıp da göndermiş de olabilir ama ne saçma ya valla bunlarda hiç akıl yok bu arada msn verdim yanlışlıkla of ya inş. banlanmam sen msj ını editleyebilir misin canım :çok üzgünüm:

tamam tatlım hallettım...

Evet,bu benim de dikkatimi çekiyor...Acaba erkeklerin özlerinde mazoşistlik mi var,ben de bunu merak ediyorum...

evet var tatlım... hem ayrılırken yoksa nasıl diyecekler " senden benden daha iyilerine layıksın" diye... biz o kadar özen gösteriyoruz ama onlar anlamıyor iyilikten...

bu arada ben öyle ilişkileri gördükçe ( ellmanın bahsettiği gibi) yazık oldu bizim ilişkimize diye canım acıyordu... hala da acıyor ama biraz kızgınlığa döndü...

"aptal" diyorum ona ama gerçekten inanarak buna... :kızgın:

X