benim başka bi ex sevgilim msn.den beni deli ederdi, iletilerine neler yazardı neler, tam böle ortada bırakcak muallakta bırakcak deli etcek iletiler, my queen falan ,şarkı sözleri,anlamlı sözler falan ben içten içe yerdim kendimi yerdim,deli olurdum ama asla hiç cevap vermedim,iletime de bişi yazmadım,onada sormadım ne demek bu yazdıkların falan diye,sanki hiç görmüyomuşum gibi yaptım.öle dururduk msn.de.hele o iphonedan bağlanıyodu son zamanlarda,24saat msndeydi, bende giriodum konuşuruz belki falan diye ama saatlerce günlerce öyle beklerdik,ne o yazardı ne de ben, kırk yılın başı bi yazardı,onda da maç muhabbeti yapardık,fb-gs çekişmesi tv.deki programlar hakkında falan konuşurduk,o öle konuştukça ben daha da inat bi şekilde iştirak ederdim ona.son 2 haftaya kadar öleydi, sonra ondan yine bir kazık yiyince (ki size linkini vermiştim sayfaların birinde,tekrar vercem linki, bi okuyun) msn.imden sildim, adresimi de değiştirdim,artık hiçbi iletişimim kalmadı. ama bu asıl sevdiğim kişi deil,başka bi eski sevgilim