Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sağolun arkadaşlar... Zaten yeni bir ilişkiydi ama tam bir sene doğru adamı bekledikten sonra çok umutlu ve sevgi dolu bir birliktelik olduğunu düşünmüştüm. 3 ay olmuştu birliktelimiz... Çok yoğun bir işi var. Gece gündüz çalışıyor. İlk eşinden bir kızı vardı. İki haftada bir onunla geçiriyor, kızının olmadığı hafta sonları da ya çalışıyor yada kendi hobilerine zaman ayırıyordu. Beni de sevdiğini söylüyordu ama eksik kaldı birşeylerimiz...Çok üzüldüm ama ben 35 yaşındayım. Elimden geleni yaptım, sabırla da bekledim. Olmayacak dualara amin deme yaşını geçtim çoktan. Daha fazla ikimizde üzülmeden gece yarısı mesajıyla bitirdim. Gerçi daha sesi çıkmadı ama öyle bir kadının peşinden koşacak adamlardan değil. Yani benim lafımın üzerine birşey söylemez.
Bitti yani... Çok üzüldüm ama ben hayatta çok daha zor şeyler atlattım. Bu da geçer birkaç güne kadar....
Hepinize sevgiler...

Arkadaşlar ben müsadenizle bu başlık altında sevgilimle devam kararı almak suretiyle ayrılıyorum. Dilerim bir daha bu başlık altında değil çok daha güzel lkonularda görüşürüz...
Şunu unutmayın ki erkekler sıkıntılı zamanlarında içlerine kapanıyor. Bu zamanlarda üstlerine gitmemek ve onları kendi hallerine bırakmak gerekiyor.
Dilerim herkes hakettiği mutluluğu bulur.
Sevgiler, bu vesile ile hayırlı bayramlar....

arkadaşlar ben müsadenizle bu başlık altında sevgilimle devam kararı almak suretiyle ayrılıyorum. Dilerim bir daha bu başlık altında değil çok daha güzel lkonularda görüşürüz...
şunu unutmayın ki erkekler sıkıntılı zamanlarında içlerine kapanıyor. Bu zamanlarda üstlerine gitmemek ve onları kendi hallerine bırakmak gerekiyor.
Dilerim herkes hakettiği mutluluğu bulur.
Sevgiler, bu vesile ile hayırlı bayramlar....

darısı basımıza ınsahllah

Bırı bana gelsın benı kırmıs olsunda unutma benı ne olur ya yarın ara benı :çok üzgünüm:

BEN KÖTÜ OLDUM BIRDEN :çok üzgünüm:

bebişim nasıl gideyim ya bu saatek adar yeni arıyor bende plan yaptım buluşmıcaz sandm benim suçum değil ki...

kızlaar ben geldiim, :nazar: gene alıp başınızı gitmişsiniizzz,bakim yeni haberler varmı, kız selin_as nie iptal oldu buluşma,hadi eskisi neyse eskidi püsküdü,:roflol:yenisini nie iptal ettiiinn kızz, :eek:klava: black'im nasılsın bakalım bugün büyük gün seninki geliyo jelibonum sen nasılsın moralini yüksek tut yarına durun bi bakim yazılanlara başlıyım yorumlara :kahve: özledim wallaaa

hoşgeldin cicimmmm

kızlarrrrrrrr avukt aradı şimdi beni yaaa bu saate kadar aramayınca bende arkadasa söz verdim ne yapayım aradı bende nbetçim geç gelebilir oyuzden buluşamıcaz felan dedim offffffff.yarında omusait değilmiş çocuık davadan davaya gidiyor...çıkışda gelrıse seni ararım dedim :KK43:off yalandan..

kısss nie böyle yapıonki çocuga ...istemiomusun bunu

oy oy ne guzel _Satenay_x barıştı yenıden baslıolar inş çok daha güzel gunler onları bekler darısı barısmak isteyıp barısamayanların basına oyy oyyy:çok üzgünüm:

kıslar çıkış saatim geldı ben çıkıyorum şimdiden de bayramımınızı kuluyorum mutl bayramlar şkerler akşama görüşürüz....................

Ya kızlar diğer topicleri geziyordum da epeydir dikkatimi çekti.

İnsanlar sevgililerine neler ediyorlar ya, kıskançlık krizleri, hesap sormalar, gecenin yarıları arayıp "vaaayyyy...sen bunu nasssıııı....." demeler, bağırmalar, haksızken bile haklıymış gibi kaprisler, tripler... :uhm:

Hayatım boyunca çok kavga ettim ama bu kadar asla abartmadım hiçbir şeyi... Ağzım açık okuyorum valla bir çoğunu ve bir çok arkadaşımız da "ee naapim, ben böyleyim" şeklinde ipe sapa gelmez bir savunmayla savunabiliyorlar kendilerini. Gel gör ki anam hepsinin de sevgilisi yanında.

Ya arkadaşım biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum ki....

Ya kızlar diğer topicleri geziyordum da epeydir dikkatimi çekti.

İnsanlar sevgililerine neler ediyorlar ya, kıskançlık krizleri, hesap sormalar, gecenin yarıları arayıp "vaaayyyy...sen bunu nasssıııı....." demeler, bağırmalar, haksızken bile haklıymış gibi kaprisler, tripler... :uhm:

Hayatım boyunca çok kavga ettim ama bu kadar asla abartmadım hiçbir şeyi... Ağzım açık okuyorum valla bir çoğunu ve bir çok arkadaşımız da "ee naapim, ben böyleyim" şeklinde ipe sapa gelmez bir savunmayla savunabiliyorlar kendilerini. Gel gör ki anam hepsinin de sevgilisi yanında.

Ya arkadaşım biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum ki....

Evet,bu benim de dikkatimi çekiyor...Acaba erkeklerin özlerinde mazoşistlik mi var,ben de bunu merak ediyorum...

Öyleleri daha kıymetli oluyo kızlar bizim gibi affedici insanlar kıymetsiz oluyo işte benneyaptımki

kızlar bende münasebetsiz derecede kıskancım,evet bu huyumdan da memnun deilim ama böleyim yani bilmiyorum.düzelmiyo bu huyum, sevdiğim insanı aşık olduğum insanı ölümüne kıskanıyorum işte.benimki bana derdiki çok kıskançsın,kıskanç kadın sevmem.kıskanınca da çok hoşuna giderdi,sürekli kıskandırmaya çalışırdı ve bu zayıf yanımı beni vurmak için çok kullandı, diosunki böle işte hesap soran kıskanan nası yaptın vs. sürekli konuşanların sevgilileri yanında, ama ben böle olduğum halde benimki de yok ama ben boşa kapris falan yapmıyorum öle huylarım yoktur,trip atmayı falan sevmem ortada sorun yokken sorun çıkar sonra, erkek de hem sıkılıyo eee yeter be diyo:nazar:

Hoşgeldin blackgirl kimsecikler yok yaw napıyosun :1hug:

he ya bugu kımsecıkler yok:nazar: benımkı gelmısde onun aramasını beklıorum yınea.s daha aramadıa.s alışmışım hergün aramasına benim kızmama :roflol: :roflol: şimdi aramayınca bi tuhaf olduma.s senden ne haber gelısmler varmı

he ya bugu kımsecıkler yok:nazar: benımkı gelmısde onun aramasını beklıorum yınea.s daha aramadıa.s alışmışım hergün aramasına benim kızmama :roflol: :roflol: şimdi aramayınca bi tuhaf olduma.s senden ne haber gelısmler varmı

Gelmiş mi gözün aydın kendi mi söyledi geldim diye valla ne güzel Allah bozmasın kaydirigubbakcemile3 tadını çıkar doya doya çemkir bizim yerimize de kaydirigubbakcemile3 bende gelişme yok canım ya olamaz da zaten bende bugün sabah gözümü açar açmaz aklıma o geldi benneyaptımki bütün gün onu düşündüm ya bide benimki kesin bulmuştur birini yada hazırda eski sevgilisi var zaten kimseyi bulamasada

black'cim şimdi o ailesiyle falan haşır neşirdir,özlem gideriyodur akrabaları falan arıyodur gelenleri gidenleri vardır, fırsatı yoktur aramaya,ortalık durulunca başlar gene aramaya,napmayı düşünüyosun,varmı bi değişiklik düşüncelerinde :nazar:

X