kızlar az once yazdım ama nedense iletilmedi..
yani aslında gönderildi ama anlamadım.
b.. online şimdi..
msnde.. bende online oldum..
yazsın diye bekliyorum. dua edin nolur..
çok ihtiyacım var ona..
Ayy ne güzel ya :asigim: ama bi taraftan da kötü senağlama of off niye bu kadar aptal bu erkekler kötükedihüso
bende sizlere bayılıorum:1hug: :1hug:
Ah canım :teselli: sakın yazma tamam mı hatta meşgule al kendini acaba kimle konuşuyo diye düşünsün :jeyyar:
canım çok sağol..
iletimde "içerdeyiz arada bir gelirim" yazıyordu.
kendimide meşgul yaptım
şarkı dinledim biraz güya..
emre aydın ihtiyacım var sana..
birde
ah bu çalan şarkımız yarim i dinledim.
sonrasında baktım takan yok
david vandettanın bi şarkısını açtım. eğlenceli bi şarkı.
sonrada içerdeyim gelicemm yazdım nikime..
şimdi onuda sildim.
duruyorum öylece.
canım çok sağol..
iletimde "içerdeyiz arada bir gelirim" yazıyordu.
kendimide meşgul yaptım
şarkı dinledim biraz güya..
emre aydın ihtiyacım var sana..
birde
ah bu çalan şarkımız yarim i dinledim.
sonrasında baktım takan yok
david vandettanın bi şarkısını açtım. eğlenceli bi şarkı.
sonrada içerdeyim gelicemm yazdım nikime..
şimdi onuda sildim.
duruyorum öylece.
insan uyuz olur ya msnde bekle bekle yazmazsa bısıkafamçokkarıştı sakın bişi yazma hatta bişi yazmıosa cık bence umursamadıgını düşünsün
Kızlar şu msj a bakın yaa :1shok:
BENİMLE EVLENİRMİSİN????ben kararımda çok ciddiyim..ama beni görmeden karar vermeyin.....ayrıca msnde hoş olmayan bi durum olursa siler ve engellersiniz olur biter..kaybedecek bişey yok ama kazanılacak çok şey olabilir....inanki tanı beni bensiz yaşayamazsın ben bu konuda çok kararlıyımmm..inanı8n ki birini sevmeye o kadar çok ihtiyacım varkii....ölünceye kadar sevmek istiyorum...son nefesimde bile seni seviyorum diyerek ölmek istiyorummmmm
bu ne ya hiç tanımadığı birine evlenme teklif ediyo
:roflol:ne tuhaf adamlar var ya.kaydirigubbakcemile3Kızlar şu msj a bakın yaa :1shok:
BENİMLE EVLENİRMİSİN????ben kararımda çok ciddiyim...eğer beni görmek isterseniz ...... ekleyebilirsiniz..ama beni görmeden karar vermeyin.....ayrıca msnde hoş olmayan bi durum olursa siler ve engellersiniz olur biter..kaybedecek bişey yok ama kazanılacak çok şey olabilir....inanki tanı beni bensiz yaşayamazsın ben bu konuda çok kararlıyımmm..inanı8n ki birini sevmeye o kadar çok ihtiyacım varkii....ölünceye kadar sevmek istiyorum...son nefesimde bile seni seviyorum diyerek ölmek istiyorummmmm
bu ne ya hiç tanımadığı birine evlenme teklif ediyo
kızlar cıksam mı dursam mı?;cıkarsam onunda çıkışını takip edebilirim?
çıkmazsam yazacak gibi değil.
bi kaç foto değiştirdim. belki eski günler aklına gelir diye..
çok komik hakkaten ya:roflol: o siteyi abazalarmı basmıs nea.s tatlım bazıları 1 tane bole anlamlı msj yazıomuş onu kopyalayıp kızlara yolluomuşa.s
ya onda cıkmadan cevrımdısı oldugunu anlayan prıpgram warsa:uhm:
hakkatende öyle ya hele fotolarını görseniz sanki ünlü insanlarmış gibi manken gibi poz vermişler hepside kendini bişey sanıyo çok komik ya :roflol: valla öyle kopyalayıp da göndermiş de olabilir ama ne saçma ya valla bunlarda hiç akıl yok bu arada msn verdim yanlışlıkla of ya inş. banlanmam sen msj ını editleyebilir misin canım :çok üzgünüm:
Evet,bu benim de dikkatimi çekiyor...Acaba erkeklerin özlerinde mazoşistlik mi var,ben de bunu merak ediyorum...