Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canım... ben 2 yıl boyunca her türlü fedakarlığı yaptım ama içimden gelerek.. çok sevdiğim için... şimdi görüyorum ki onun sevgisi ile benimki kıyaslanamaz bile... canım acıyarak farkettim... ama şimdi kzıgınlık yok... sanki sen de var gibi canım...

o da geçecek ama ... sessiz bir sakinlik olacak sonra... yerimseniben

evet çok kızgınım....
ama ben yenildim....
savaşmadan yenildim...
bana savşama imkanı bile tanımadı...
yada hakkı ile ayrılık acısını bile bana meşrulaştırmadı ....
bu yüzden çok kızgınım...
aşk acısınında ayrılık acısınında meşru bir nedeni varmış....
ama bana onu bile yaşatmadı...

kızlar benim ilişkim tam olarak şöyleydi ailemden bazı kişiler sevgilim olduğunu duydu iilk başlarda kafam bozuldu ama sonra unuttum bu durumu baktım bir iki 3 kişi oldu duyan halam falan yani bu durum beni çok rahatsız etti şuan kime baksam biliyormuş gibi hissediyorum her dakka annemle babama bakıyorum duydularmı diye giderek psikolojim bozuldu ve ondan soğumaya başladım ve herşeyden sıkılıyor oldum pazar günü kavga ettik ve ayrılalım dedim oda tamam dedi ama pazartesi ve salı günü aradı salı günü tekrar kavga ettik ne arıyorsun biz ayrıldık dedim öylemi dedi ben arıyorum sen bitirmişsin dedi ve ayrıldık dün tamamen ayrıldık dönüşü aflan kalmadı ben sebebini anlattım oda içinde bitirişini bittiğini söyledi olay bu kızlar ve ayrıldığımız günün ertesi günü görücü geldi istediler annemde yok dedi vermediler yani ne yapcağımı bilmiyorum ama tam anlamıyla paronoya oldum ailemde kime baksam benim hakkıdma kötü şeyler düşünyorlar teyzem yengelerim benle konuşmuyor eskisi gibi olay bundan ibaret

aaa selinin hayatında yeni birilerimi olcak süper yaa hadi hayırlısı inşş ii olur bakın artık yeni ufuklara yelken acıyoruz kızlar :eek:

ya uff arkadasım yok gidiyor yuzden bugun gidemedık zaten bende istemiyorum ya oyuzden bugün gidemicektık bayramdan sonra gelırız dedim bnde neyapayım..avutlada yarın allah kerim bakalm onuda istemiyorum ya işte sırf boşda kalmamak adına.. :)
bi de ayy yarın nolucak avukatla acaba ...

buluşma sonrası hemen anlat tamam mı ... kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

anlatcam tebikideeee hemde hemen yarın 4 buçuk gibi buluşcaz bakalım işte eve gelınce anlatırım hemencik...

kaydirigubbakcemile3 bende niyeyse son zamnalarda hep 11 ocak 2009da hayatımın askıyla tanıscam diyorum Şeniz kızlarr normaliz biz deme yani bi ben diilmişim en azından onu gördüm sevindim kendimden korkmaya baslamıstım :icecream:

ne delisi yaaa... oturup onları mı bekleyeceğiz ömür boyu... tabii ki de yeniden sevip ; daha çok sevileceğiz ...

bu arada ocak olmaz bana... ocakta onun doğum günü var... hayatımda biri olduğundan değil ; olmayıp da onun doğum gününü kutlamamanın hissizliğini yaşamak istiyorum... yani canımın yanmadığına şahit olmak istiyorum ... anlatabildim umarım fisfisfis

saol şekerim daha bellı değil sevmiypruım çünkü eskıye asığım hala bir ms atıyor kafayı yıyorum ama yinede gelişmeler var aradan 7 ay geçti kolay değil unutmaya çalışıyor alışmaya çalısıyor insan..
aaa selinin hayatında yeni birilerimi olcak süper yaa hadi hayırlısı inşş ii olur bakın artık yeni ufuklara yelken acıyoruz kızlar :eek:

nereus canım muhafazakar bir aile yapınızmı var....
yani sen bir genç kızsın elbette senınde gönül bağı olacağın biri olacak...
eşi dostu boş ver üzülme..
yada onla beraber olman imkansız bir durummu...

ya birsey srcam doğum günlerini kutlıcakmıyız bu slakaların ne dıyorsunuz ben şahsen kutlamıcam şuan ki psıkom onu soyluyor:)ama heran hersey olabilir...

ne delisi yaaa... oturup onları mı bekleyeceğiz ömür boyu... tabii ki de yeniden sevip ; daha çok sevileceğiz ...

bu arada ocak olmaz bana... ocakta onun doğum günü var... hayatımda biri olduğundan değil ; olmayıp da onun doğum gününü kutlamamanın hissizliğini yaşamak istiyorum... yani canımın yanmadığına şahit olmak istiyorum ... anlatabildim umarım fisfisfis

nereus canım muhafazakar bir aile yapınızmı var....
yani sen bir genç kızsın elbette senınde gönül bağı olacağın biri olacak...
eşi dostu boş ver üzülme..
yada onla beraber olman imkansız bir durummu...

sanırım öyle... ama aile istemediği halde ayrılmak zorunda olanlarımız da var...
sanırım nereusun durumu biraz daha farklı... yani bilmiyorum ... aman yanlış anlaşılmasın ama biz hatunlar deli gibi sevince göz hiçbirşey görmüyor... doğru olduğunu savunmuyorum ama aşk için ne olaylar yaşanıyor aileyle...

sanki nereus canımcım ; senin onla ilgili çok fazla hayalin de yokmuş gibi... vazgeçebilmişsin gibi geldi bana... sanki daha çabuk atlatacaksın gibi geldi...

evet canım gelip istese vermiceklerde biliiyorum ki gelip istiyemezde okuyor çünkü daha okucak gelicek 4 yıl var hatta 5 yıl bekletmezlerde güneydoğudayım ailem tutucumu diyelim muhafazakarmı diyelim siz bilirsiniz artık burda severek evlenenler mutlu olmaz bir kaç kişyi öyle görünce herkez yadırgıyor mecburum ayrılmaya çünkü giderek sağlığımı kaybediyorum ruh bakımından

kızlar benim ilişkim tam olarak şöyleydi ailemden bazı kişiler sevgilim olduğunu duydu iilk başlarda kafam bozuldu ama sonra unuttum bu durumu baktım bir iki 3 kişi oldu duyan halam falan yani bu durum beni çok rahatsız etti şuan kime baksam biliyormuş gibi hissediyorum her dakka annemle babama bakıyorum duydularmı diye giderek psikolojim bozuldu ve ondan soğumaya başladım ve herşeyden sıkılıyor oldum pazar günü kavga ettik ve ayrılalım dedim oda tamam dedi ama pazartesi ve salı günü aradı salı günü tekrar kavga ettik ne arıyorsun biz ayrıldık dedim öylemi dedi ben arıyorum sen bitirmişsin dedi ve ayrıldık dün tamamen ayrıldık dönüşü aflan kalmadı ben sebebini anlattım oda içinde bitirişini bittiğini söyledi olay bu kızlar ve ayrıldığımız günün ertesi günü görücü geldi istediler annemde yok dedi vermediler yani ne yapcağımı bilmiyorum ama tam anlamıyla paronoya oldum ailemde kime baksam benim hakkıdma kötü şeyler düşünyorlar teyzem yengelerim benle konuşmuyor eskisi gibi olay bundan ibaret

canım kac yasındasın basta onu sorıyım bide sanırım yasadıgın yer bu tarz görüşmeleri kaldıramayan bi şehir peki bu insanı seviyosan oda sen iseviyosa bu işin ciddiyete binme durumu yokmuydu kestirip atmıssınız hemen yada ailen evlenmenimi istemiyor teyzenlerlede konus istersen yani bunda bukadarda ters davranılcak bişey yok bence ama dedigim gibi sanırım yasadıgın yer böyle seyleri hos karsılamıyor

ya birsey srcam doğum günlerini kutlıcakmıyız bu slakaların ne dıyorsunuz ben şahsen kutlamıcam şuan ki psıkom onu soyluyor:)ama heran hersey olabilir...

benimkinin doğum günü aynı zamanda onun düğün tarihi günü imiş......senağlamasenağlamasenağlama
ben mutluluklar diledim.....
hemde öyle bir diledimki....öyle içten diledimki asla asla unutmaz

küçükböcük bütün hayallerim onunla annemle babamın onayını alsam hiç bişeyi düşünmem ama onlar korkutuyor beni inşaşllah çabuk atlatırım dediğin gibi

ya ufff bilmiyorum bende kutlamıcam...

evet ya kızlar kutlayacakmıyız aralığın 22 si onun 13 ocakta benim ne yapacaz yada benim durumum içler acısı ya ben ne yapayım bi aklı verin

kargoda gözükmüyormuş çatladım işyeri çok ters bir yerde ulaşımımız yok heran aradım sistem bozuk vs dediler dün aranmışım işte

sabretmekten bıktımmmsenağlama

ben kutlamayacağım... hayatımda olmayan ve hayatında olmadığım birinin neden doğum gününü kutlayayım ki... ben o gün bu durumun bana acı vermediğini görmek istiyorum özellikle... yerimseniben

doğum günü için aldığım gömleğide parfümüde ona bıraktım....
damatlığın içine giyersın dıye.......
ve ona yüreğimden kopan bir kaç ahlarımıda hediye olarak verdim.........

ben şahsen kutlamıcam martta dogum günü ne diye kutlıycam iiki dogdun bak bana bukadar üzüntü yasattın cok saolmu dicem ne görmek ne sesini duymak istemiyorum ben ya su yasımda bana ne acılar cektirdi ayrıldımızdan beri midemden tedavi görüyrm kronik agrı oldu yaa ilaclar fayda etmiyor dr de psikolojik cokmu takıyosun sen bişeyleri kafana üzülmiceksin dert etmiceksin dedi daha yeni yeni azaldı agrılarım hatta bi tel beyz sac hediye etti bide bana benimki bunlar için kalkıpda ona bide aaa iiki dogdum muratcım diemem ben :1closedeyes::dilcikar:

X