Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

unut kalbım adını bile unut zor ama yapacak bır sey yok:):):)
walla kızlar burda yazarken bile hep aklımda owar ona odaklanarak yazıyoprum bugidişle zor unutcaz he:)

aaaaaaaaaaa olmass böleeeeeee,sabahki neşemize nolduuuu, kızlaar kendimizi salmak yokkkk hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: :dance:

Kızlar nasılsınız yeni gelenler olmuş galiba hoşgelniz gelişmeler olmuş galiba bir geçmiş sayfaları okuyup gelcem kıazlar ağlanacak halime gülüyorum bugün dalmışım patronum saliha diyormş duymadım

hah kulübümüzün neşesi de geldi, gel canım gel çekimyasası uygulamaya başladık zynpkr ve ben süründürme operasyonu devammı,yarın gelcek dimi seninki,devam arkadaşım devam grubumuzun yüz akı,hepimizin acısını çıkaarr :teytey: :sm_cool: eskilere ölüüüüümmmmmmmmm :teytey:

saol tatlım benım:1hug: ewet surundurmeye ayne dewama.s sıze gunaydın dedım sabah hat gıttı sınır oldum yenı geldı hat

günaydin kizlarrr bugün herkes bomba gibi ben yine ayniyim dogumgünü konusu olmus ya bana iki gün kaldi heyecanla bekliyorum bendeeee simdi temizlik yapicam kafam dagisin diye cünkü ben halen kötüyüm

Bende kutlamam doğum gününü falan o benimkini kutlamdı gerçi ayrıldık ama msnden hala konuşuyorduk yaptığım en büyük yanlış onu yeniden msn eklemem oldu doğum günümü kutlamayınca canım çok acımıştı bittiyse herşeyden sileceksin

günaydin kizlarrr bugün herkes bomba gibi ben yine ayniyim dogumgünü konusu olmus ya bana iki gün kaldi heyecanla bekliyorum bendeeee simdi temizlik yapicam kafam dagisin diye cünkü ben halen kötüyüm
kutlıycakmısın peki jeliboncum yoksa senin dogum gününemi 2 gün kaldı onunkinemi öle sorıyım eger onunkiyse kutlıycakmısın diyim sonrada :1rolleyes:

Bende kutlamam doğum gününü falan o benimkini kutlamdı gerçi ayrıldık ama msnden hala konuşuyorduk yaptığım en büyük yanlış onu yeniden msn eklemem oldu doğum günümü kutlamayınca canım çok acımıştı bittiyse herşeyden sileceksin

ewet silince heryerden silceksin hiç açık kapı bırakmıcaksın

benim canim pazar günü

jelibonum ogün gözün telefonda olmasın her ihtimale hazırla kendini ve aramazsada sakın üzülme senin en özel gününde bile aramayan insanamı üzülceksin günün tadını cıkarmaya bak biliyorum kolay olmaz isteristemez ondan bi msj bi telefon beklersin ama bırakma kendini a.s.

öylemi dersinki ellma ben duycaklar korkusuyla yaşıyorum buda beni yıpratıyor yıprandığım için ayrıldım iç huzurum yok bunu sağlayamıyorum biraz zaman verdi bana kendini topla diyor eğer yine iyi olmazsam gelip isticekmiş beni böylelikle kendimi iyi hissedermişim ooff yav benmi çok salağım herşeyi büyüttüm biri duyunca aman duysun ne yapayım diyemiyroum herkesde bir sorumluluğum varmış gibi keşke başka bir şehirde olsaydım ya ooff

Hayatım herkesi birden memnun edemezsin ki, bu çok ağır bir yük. Mutlaka aykırı ve eleştiren sesler çıkacaktır. Ama anlıyorum da seni, hem evlenmek için erken diyorsun hem yaşadığın ortam ilişki sürmene müsait değil. Çok iyi anlıyorum seni. Haklısın.

Ama yanlışsam söyle bana biraz da senin çok fazla gönlün yokmuş gibi geldi, eğer gerçekten çok seviyor olsaydın ne anneni düşünürün, ne babanı ne halanı ne de başkasını. Bu yüzden öncelikle kendine dürüst olmanı isterim senden. Tahmin benimkisi tabii sadece, yazdıklarından çıkartabildiğim kadarıyla.

Kız hoşşşiikk... bu arada farkında mısın yaklaşan SENİN doğumgünün ve sen nasıl bir umutsuzlukla bekliyorsun. Alooooo azıcık bırak şu adam arayacak mı aramayacak mı diye de biraz bu güzel günün tadını çıkarmaya çalış, planlar falan yap, yok mu program? Sabahtan akşama kadar arayacak mı diye öldürecek misin o senin için bu kadar özel günü? Heee?? Valla patlatırım ensene acımam... :mymeka: Harcama kendinden bu kadar, ararsa arar aramazsa da hepimize dağıt numarasını bak biz nası pişman ediyoz zibidiyi :)

o gün mutlaka bir program yap canım,evde yalnız başına oturma,muhakkak bi programın yapcak bişilerin yanında da birileri olsun,yoksa hep gözün tel.de olur, o güzel günün ziyan olur gider,hem doğumgününü kutlarsın,hemde eğer aramazsa, ki inşallah arar, o zamanda en az hayal kırıklığıyla,moral bozuklğuyla atlatmanı sağlar bu

Hayatım herkesi birden memnun edemezsin ki, bu çok ağır bir yük. Mutlaka aykırı ve eleştiren sesler çıkacaktır. Ama anlıyorum da seni, hem evlenmek için erken diyorsun hem yaşadığın ortam ilişki sürmene müsait değil. Çok iyi anlıyorum seni. Haklısın.

Ama yanlışsam söyle bana biraz da senin çok fazla gönlün yokmuş gibi geldi, eğer gerçekten çok seviyor olsaydın ne anneni düşünürün, ne babanı ne halanı ne de başkasını. Bu yüzden öncelikle kendine dürüst olmanı isterim senden. Tahmin benimkisi tabii sadece, yazdıklarından çıkartabildiğim kadarıyla.

ya canım başlarda dinlemedim kim olursa olsun dedim ama ailleye baktım anneye babaya yaşantılarına bizimkiler yapamaz zaten direk aileleir böyle dicekler bana gönlüm yok değil var ama şimdiden herşeyi düşünüyorum olurmu acaba umutsuzluğa düşüyorum buda beni ondan soğutuyor ben her gece onu düşünmeden uykuya dalmıyorum uyanır uyanmazda onu düşünüyorum seviyorum onu kısacası ben çokmu abartıyorum ne :uhm:

X