kızlar hemen sizle paylaşmak istedim,ben bi adım daha attım bugün ve facebookta onu engelledim,artık benim profilimi göremicek, elimden geldiği kadar bana ulaşabileceği,haber alabileceği bi yol bırakmamaya çalışıyorum,keyfim yok ama bölesi daha iyi olacak.ayrıca bugün başka bi eski sevgilimin beni msnde engellediğini öğrendim bi şekilde.başka bi adresimde kayıtlıydı,sonra msn adresimi deiştirdim,onu yeni adrese de ekledim ordan görüşüyoduk, ilk adresimi artık kullanmıyorum diye silmişti,aramızda geçen gün hoş olmayan bi konuşma geçti,biraz tartıştık,bugün bi bakim eski msn.ime die açtım ki beyfendi benim eski msn.de online, yeni msn.de yok,yani benim kullandığım yeni adresi engellemiş bu o demek heralde.eskiyi silerken engellememiş demekki ben hala orda onu online görebildiğime göre,eskisinde online,yenisinde offline.cok kızdım hemen eski adresimden ona ileti yolladım çevrimdışı gösteriyodumzaten kendimi.öbür adresimi engelledin demek ama engellemek çok saçma bişi direkt silseydin dedim,cvp yok tabi güya orda deil haberi yok gibi davrancak güya. eve geldim eski listemden de yeni listemden de tamamen sildim onu.artık erkeklere acımak yok,üzülmek yok,eski sevgililere hele aslaaaaa.kızlar karıştırmayın he,facebookta engellediğim asıl benimki, diğer msn olayını yaşadığım başka bi eski :roflol:ay eski sevgililer birb.irine karıştı :roflol: