Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hakkaten yaaa.s çok film izledi heraldea.s bende dedim zaten yalan inanmıorum dedim eğer gerçek olsa bile umrumda diil dedim:dilcikar: :dilcikar:

hem de en arabeskinden türk filmi canım... inanma...
madem böyle ciddi bir durumu var şimdi ne diye söylüyor ; amacı ne ?
hakkaten ya ; var bunların hepsinin beyninde bişi ... kaydirigubbakcemile3

yine aksam oldu kizlar aksam olunca bi hüzün cöküyor icime gün bitti yine bi gelisme yok diye galiba :KK43: ne yapiyordur simdi msne bile girmiyor ya cok merak ediyorum ne olucak böyle sessizce birakamaz beni :çok üzgünüm:

Bide biz kızlara duygu sömürüsü yapıyorlar denir barışırsan şey der 'aşkım sonuçlar karışmış' sakın inanma canım

yooo barışmayı düşünmüorum tatlım:1no2: :1no2: tabiki onu hala çook seviorum çok özlüorum ama beni çok kırdı senağlama ne demek eski sewgiliLERİYLE konuşmak benden habersizsenağlama ben onun hayalini kurarken o baska kızlarla konusmussenağlama senağlama asla barışmam ama sürünsün

yooo barışmayı düşünmüorum tatlım:1no2: :1no2: tabiki onu hala çook seviorum çok özlüorum ama beni çok kırdı senağlama ne demek eski sewgiliLERİYLE konuşmak benden habersizsenağlama ben onun hayalini kurarken o baska kızlarla konusmussenağlama senağlama asla barışmam ama sürünsün

önce sağlam bi süründür... barışma kısmını sonra düşünürsün canım...

bu arada ben çıkıyorum kızlar... hepinize iyi akşamlar... yarın görüşürüz...
akşam giremem kankam 3 gündür burda ; bu gece de bornova sokaklarındayım...

geziyorum işte ohhhh kaydirigubbakcemile3

kızlar bence bugun benimki yine msne gelicek..
gündüz geldi y ine gelicek diye düşünüyorum. inşallah yanılmam adımları benim düşündüğüm gibi ilerler artık..

kızlar mrb.ben de geldim aranıza.benneyaptımki ayrıldık lafı geçmedi hatta o öylesine birşeyden sayıyor büyük ihtimalle bu tartışmayı ama ben inanılmaz derecede kırıldım ve sessizce çıkarıyorum onu hayatımdan.ayrıldık bile demicem.:1no2::çok üzgünüm:

zaten çok kırılıyordum ona.ama hep yutuyordum susuyordum.buluşmaya gelemiyordu.hep işi var.sabah çalışıyor akşam çalışıyor.ama düğün nişan doğumgünü falan hiç zorlanmıyor izin alırken gidiyor.lafa gelince herşeyden çok seviyor.buluşmaya gelince hayatımı sana endeksleyemem diyor.hep yuttum bugüne kadar.ama bugün aradım işten gelince.nerdesin dedim.dışarda arkadaşı ve arkadaşının sevgilisiyle geziomuş.tşk ederim dedim.noldu dedi.yanıma gelmiyosun elalemin sevgilisinin yanına gidiyosun dedim.muhasebeye gelmiştim.iş çıkışıymış.bi uğradım falan dedi.ama yemedim.doğruysa da ilgilenmiyorum zaten.ordan kız da ne gıcık bişise aşkım kim o falan dio.zaten sinirim tepemde bi de ona kızdım.:kızgın: şakayla söylediği çok belliydi ama sinirlendim yine de.:kızgın: gıcık oldun dimi dedi.neyse sen daha çok gıcık olmadan kapatalım sonra ararım dedi.ama bugüne kadar ki tüm kırgınlıklarım biranda çıktı ortaya.ve sessizce hayatından çıkma kararı aldım.:çok üzgünüm:

X