Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ebrum taş gibi olmuşsun maşallah.. gücüne sabrına hayran kaldım:))
bizde bi kaç aya böyle olucaz sanırım.

kesin olucaksınız... ben cts günü allahın izniyle 2 ayımı doldurmuş olacağım...
taş olmasam da o yolda ilerliyorum... süprizzzzz

ya bu arada valla yetişemiyorum yazılanlara ... 6 sayfa gerideyim... ama hepsini okuyup bişeyler yazmak istiyorum... yerimseniben

[

Bu acıların bile vardır bir güzel tarafı..sizi büyütür, olgunlaştırır, bir sonra ki ilişkide önem verdiğiniz ölçütler değişir. İnanın bana. Bir de kimseyi değiştirmeye çalışmayın. olmuyor.Kişilk dediğiniz şey ergenlikte son halini alır. Değişti zannederseniz bir gün bir bakarsınız dank! diye çıkar karşınıza.

Son düzenleme:
ben kullanamıyorum bı kolyesı var gorur dıy etakmıyorum cok sevıyorum o kolyeyıde
tel ve yuzugu gonderdım zaten
ama dıger hersey aynı yeerınde duruyo hıc bı degısıklık yapmadım hıc bıseyde

Evet canım evlendim..Ve keşke geri dönme şansım olsaydı eski günlerime..Sizin yaşadıklarınız herhalde sevdiğiyle evlenipte mutsuz olanların( ki sayısı emin olun çoooook fazla..bir çoğu oynuyor yada alıştırmış kendini içindeki duruma, düşünmemeye çalışıyor) yanında çok hafif kalır.
Bu acıların bile vardır bir güzel tarafı..sizi büyütür, olgunlaştırır, bir sonra ki ilişkide önem verdiğiniz ölçütler değişir. İnanın bana. Bir de kimseyi değiştirmeye çalışmayın. olmuyor.Kişilk dediğiniz şey ergenlikte son halini alır. Değişti zannederseniz bir gün bir bakarsınız dank! diye çıkar karşınıza.

severek evlendın ama mutlu degılmısın

kzlar kızlarrrrrrrrr size tavsiyem ahlar tutar.TERAZİ VAR TARTI VAR HERSEYİN BİR VAKTI VAR:):)

en son kavgamizda yüzügü al takmicam dedim zorla geri verdi beni sinir etme dedi bide kolyesi var arkasina sonsuza dek seninle yazmistiridi duruyor hepsi daha takmiyorum ama simdi

evet aramadım,çünkü bana benim için bir hiçsin bidaha beni arama dedi,ben de aramadım,birbuçuk sene sonra yine bi kandil günü cebine mesaj attım herkese atıomuşum gibi,hemen aradı ama açamadım bibuçuk sene sonra ne konuşcam diye,hazır hissetmedim kendimi,sonra o başladı hemen arkadaşımla görüştü beni sordu beni konuştu birbuçuk sene beni konuşmayan adam.başkasıyla birlikteydi de ayrılmıştı o sıralarda,arkadaşıma demişki işte o ayrıldığı kızla tamamen bitti,bidaha olmıycak,nefret ediyorum ondan vs.sonra yine ben aramadım o aramadı cebine yine kandil mesajı çektim zar zor bi cevap verdi,sonra o ayrıldığı nefret ediyorumdediği kızı istetmiş.ben yine bir iki ay durup facebookuma ekledim eklemedi beni,facebooktan mesaj attım naber nasılsın diye cevap yok,en son yine aradan bi ay falan geçti,o kandil mailini attım ondan beridir ne benden ne ondan ses çıkmıyo şimdilik

yani canımcım çok üzgünüm ama şu an hayatındaki insana saygı duyuyor demek ki sana tepki vermiyor... :1no2:

gercekten bende zor gunlerımı burda gecırdım
burası ınsana cok guzel moral oluyo
ııkı kk var
ıyıkı varsınız

nabersiniz kızlar ben bugün üzülmedim onun üye olduğu siteye ilk defa bakmadım

nabersiniz kızlar ben bugün üzülmedim onun üye olduğu siteye ilk defa bakmadım

patron burda halen ama dayanamadım kaçtım geri geldim,bak hepimizde gelişmeler var,bende ilk defa bugün facebookuna bakmadımm burası hepimize iyi geldi her geçen gün daha iyiye inşallah :içelim: bu arada yüzüncü sayfayı da geçmişiz kutlayalım kızlar,ya böcüğüm benide valla işten atcaklar,hiç işime konsantre olamıyoruummmm :))) aklım burdaaa

işte bu yüzden o acıyla yüzleşmemiz gerekiyor...
önce onlar buluyor ve biz onları içimizden tamamen silebiliyoruz...

bu arada kızlar dün akşam telefonumdan iş ve 2 cep numarasını da silmiş bulunuyorum...
bir adım daha attım yani ... Çok üzgünüm çoook

en güzeli silmek bende sildim telefonlarını ama allah kahretsin ezbere biliyorum numarasını

ben daha cepten sılmedım
bravo sana
ama gerekcenı solemıstın
sen nekafardır ayrısın canım

6sında 2 ay bitmiş olacak... senin 2 ay gerindeyim canım...

gerek yok yani aradığında telefonumda isminin görünmesine... numarası henüz ezberimde o ayrı ... :)

valla bende hergun face de ve msn de ne yapmıs dıye bakıyorum napıyım
bırara soz verdım ama bakmadım bıara sımdı gene bakıyorum

bakma canım,kendimizi boşu boşuna üzüyoruz kendi yaramızı kanatıyoruz,bende dünden beri söz verdim kendime bakmıyorum facebookuna.hergün takıntı gibi bin defa bakardım profilide kapalı giremiyorum listesindede yokum,sadece arkadaş listesine bakabiliyodum artmışmı aynımı diye,ama dün böcüğümle konuştuk,ondan sonrra karar verdim bakmıyorum dünden beri :1hug:

X