Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Aslında ne kadar şanslı olduğunuzu bir bilseniz. Ayrıldıysanız eğer önemli sebepleri olmalı mutlaka. Ve inanın bana bu sorunlar ilişkideyken aşılamıyorsa evlilikte hiç aşılmıyor ve daha katlanılmaz hale geliyor. evgi ve saygıyı yok ediyorsunuz.

Son düzenleme:
fediscim sanırım sen evlendin ve problemlerin devam ediyor değil mi...
senin verdiğin fikirlerde bizim için cok onemli aslında..

kızlar ben hastaneden yeni geldim sinirlerim boşaldı sakinleştirici felan yaptılar iyi iyi akşamlar demek için atım öpüyorum sizi,unutmanında ilacı olsa,biran geçmişti iyi ağrıyor kalbim ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim geçicek bugunler..
yarın konuşuruz öpüyorum seni..
dikkat et nolur bu kadar güçsüz düşme..

kızlar ben hastaneden yeni geldim sinirlerim boşaldı sakinleştirici felan yaptılar iyi iyi akşamlar demek için atım öpüyorum sizi,unutmanında ilacı olsa,biran geçmişti iyi ağrıyor kalbim ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım çok geçmiş olsun...Kendine dikkat et olur mu...

bende ayrıldım gibi... hani derler ya en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye bence çok doğru. çok sevmek hep kötü geliyor banaa

günaydın bayanlar akşamdan beri neler olmuş burda kimileri seni sevmiyorum demiş kimisi eski sevgilisine dönmüş keşke benimkide sevmediğini söylese keşke nişanlını seviyormusun dediğimde seviyorum deseydi bu kadar açim acımayacaktı o niaşnlısı sorunsuz olduğu onun şartlarını kabul ettiği için evleniyor ne biçim iş aklıma edeyim ben

kızlar dün akşam giremedim,bakalım neler olmuş bi göz gezdiriyim,inş. güzel haberler okurum günaydın hepinizea.s.

bende bıraz fransız kalıyorum ama yanınızdayım kızlar benım gıbı hala aklı ayrıldıgında olan varmı
yanı benım 4ay olcakta ayın 6snda
kndıme cok kızıyorum aslında

benim de ayın 6sında 2 ay olacak ... ayy çok komik geldi nedense...
2 ay farkla öndesin canım... sanırım sana yetişeceğim...
çünkü ben severken yalnız bırakıldım...o yüzden gerçekten unutmak istiyorum...

kızma kendine çok normal... sizin zorunluluktan bitmişti yanlış hatırlamıyorsam...
ailenden dolayı değil mi... çok normal... severken ikiniz de ayrılmanız gerekti...
unutmak istememen normal... :teselli:

inanmıorum yaaa ben uyuyorum sende uyu sende uzulme mı dıodu:1shok: :1shok: benimki arayıp yalwarınca bende ole dıyım ozaman

ya erkek diyelim kısaca... ondan bu rahatlık... zamana bırakmaktan kasıtları gerçekten zamana bırakmak... durumun sakinleşmesi... yani ben kendini hırpalayan bir erkek görmedim...

biz napıyoruz peki ??biz de bir sakin olalım... bekleyelim ; kafamızı dağıtalım başka şeylerle... tamam canımız yanıyor ama niye öldürüyoruz ki kendimizi...

ben de çok yapardım ... sinirlendiğimde deli gibi ağlardım... o napardı ; sessizce beklerdi..
sonra ben de alıştım ; öyle yapmaya..

en son ayrıldığımız gün ben şaşkınlıktan ağlamıştım...
giderken de bana "lütfen kendini "hırpalama" dedi... nasıl koydu o laf bana...
Çok üzgünüm çoook
sonra ben ona mail atmıştım 5 gün sonra ; teşekkür filan ettim... ayrılığı kabullenme ve iyi dilekler sunma maili yani... ve ekledim de

"için rahat olsun kendimi hırpalamıyorum ... çünkü sen bana senin için kendini hırpalamamayı da öğrettin" diye...sengözlerimebaksanab

böcükçüm bugün facebookuna bakmadım sabah.bakmıcam artık.onu özlediğim zaman aklıma o beni şimdi düşünüyormu sanki,keyfinde diye getiriyorum artık.bu kulüp çok ii geldi bana valla.psikiyatristim bile bana bu kadar yardım edememişti, kızıyodu bana artık yapcak bişi olmadığı için,nasıl ararsın nasıl tutamazsın kendini diye,onun yapamadığını bu grup yapıyo galiba:1hug:

aslında aramıcagını bılıyodum
yıne bekledım ıcten ıce
uzuluyosun tabı
ama obana umıt vermemk ıcın aramadı bııyorum sonrasında ozur dıledı

ilk ayrıldığımızda; ocakta doğum gününde ararım diyordum... hani aradan 3,5 ay filan geçmiş olacaktı... belki o zaman sesimi duyunca aklı başına gelir diye düşünüyordum... sonra dedim ki benim sesimle aklı mı başına gelir adamın... gelse de yanlış olur diye düşündüm... doğum gününde msj da atmayacağım... yok hayatımda çünkü... çıktık birbirimizin hayatından ne gerek var manasız bir mutlu yıl dilemeye ; hem de bensiz...
ama bekler bence... benim de martta doğum günüm ...ben de bekleyeceğim elbet ... önemlidir benim doğumgünüm çünkü... o da bilir... ama istemiyorum... ve umuyorum ki o da benim doğum günümü kutlamaz ; ben kutlamadım diye ... istemiyorum ya gerçekten en ufak bir iletişim istemiyorum ... :1no2:

Aslında ne kadar şanslı olduğunuzu bir bilseniz. Ayrıldıysanız eğer önemli sebepleri olmalı mutlaka. Ve inanın bana bu sorunlar ilişkideyken aşılamıyorsa evlilikte hiç aşılmıyor ve daha katlanılmaz hale geliyor. evgi ve saygıyı yok ediyorsunuz. Boşanmaktansa sevgiliyken ayrılmayı tercih ederim. keşke etseydim hatta...
O yüzden sevgili arkadaşlarım kafanıza takmayın..Dert aramayın kendinize..Hayat o kadar güzelki başkası için üzülmeye değmiyor.

benim de dayanmama neden olan düşünce bu... daha sonra mesela evlendiğimizde bana deseydi "ben sana tutku ile bağlı değilmişim" diye ... napardım ; o zaman... elbet yine yolun açık olsun ; güle güle derdim ama... bu kadarla kalmazdı canımın acıdığı ...

umarım sorunların biran önce çözülür... dediğin gibi üzülmeye değmiyor hayat çünkü....

böcükçüm bugün facebookuna bakmadım sabah.bakmıcam artık.onu özlediğim zaman aklıma o beni şimdi düşünüyormu sanki,keyfinde diye getiriyorum artık.bu kulüp çok ii geldi bana valla.psikiyatristim bile bana bu kadar yardım edememişti, kızıyodu bana artık yapcak bişi olmadığı için,nasıl ararsın nasıl tutamazsın kendini diye,onun yapamadığını bu grup yapıyo galiba:1hug:

aferin sana tatlım... kaydirigubbakcemile5

burası iyi geliyor bize ... çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz... aynı derdi paylaşmadığın kişi sana akıl veriyorsa ; yol gösteriyorsa inadına dinlemiyorsun zaten... aslında doğrudur elbet söylenenler ama işte kabul etmek gelmiyor içinden...

eş zamanlı acılarımız... kimimiz önden gidiyor ; kimimiz yeni... birbirimizi anladığımıza eminiz yani ; ondan ... :)

bakma üzülmezsin zamanla bakmazsında onun profiline bu arada senin pisikiyatriz hiç aşık olmamış galiba

Senden çok uzakta bir yerlerdeyim
Bazen sevinç kederlerdeyim
İnan tatlım kandım senin aşkına
Her yağmur yağdığında
Gözlerin hep aklımda
Adını ne zaman ansam
Yağmur yağar buralara
Kısacık bir aşktı bu yaşadığımız
Tatlı bir oyundu oynadığımız
Sence başka ne olabilir bu
Bence üzerimize
Yağan bir yaz yağmuru
Bence üzerimize
Yağan bir yaz yağmuru

canım nasılsın...nasıl hissediyorsun...

X