kızlar ben hastaneden yeni geldim sinirlerim boşaldı sakinleştirici felan yaptılar iyi iyi akşamlar demek için atım öpüyorum sizi,unutmanında ilacı olsa,biran geçmişti iyi ağrıyor kalbim ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar ben hastaneden yeni geldim sinirlerim boşaldı sakinleştirici felan yaptılar iyi iyi akşamlar demek için atım öpüyorum sizi,unutmanında ilacı olsa,biran geçmişti iyi ağrıyor kalbim ya...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende ayrıldım gibi... hani derler ya en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye bence çok doğru. çok sevmek hep kötü geliyor banaa
bende bıraz fransız kalıyorum ama yanınızdayım kızlar benım gıbı hala aklı ayrıldıgında olan varmı
yanı benım 4ay olcakta ayın 6snda
kndıme cok kızıyorum aslında
inanmıorum yaaa ben uyuyorum sende uyu sende uzulme mı dıodu:1shok: :1shok: benimki arayıp yalwarınca bende ole dıyım ozaman
yalandan da olsa
ne güzel güldün o akşam bana....
aslında aramıcagını bılıyodum
yıne bekledım ıcten ıce
uzuluyosun tabı
ama obana umıt vermemk ıcın aramadı bııyorum sonrasında ozur dıledı
Aslında ne kadar şanslı olduğunuzu bir bilseniz. Ayrıldıysanız eğer önemli sebepleri olmalı mutlaka. Ve inanın bana bu sorunlar ilişkideyken aşılamıyorsa evlilikte hiç aşılmıyor ve daha katlanılmaz hale geliyor. evgi ve saygıyı yok ediyorsunuz. Boşanmaktansa sevgiliyken ayrılmayı tercih ederim. keşke etseydim hatta...
O yüzden sevgili arkadaşlarım kafanıza takmayın..Dert aramayın kendinize..Hayat o kadar güzelki başkası için üzülmeye değmiyor.
böcükçüm bugün facebookuna bakmadım sabah.bakmıcam artık.onu özlediğim zaman aklıma o beni şimdi düşünüyormu sanki,keyfinde diye getiriyorum artık.bu kulüp çok ii geldi bana valla.psikiyatristim bile bana bu kadar yardım edememişti, kızıyodu bana artık yapcak bişi olmadığı için,nasıl ararsın nasıl tutamazsın kendini diye,onun yapamadığını bu grup yapıyo galiba:1hug:
böcükçüm bugün facebookuna bakmadım sabah.bakmıcam artık.onu özlediğim zaman aklıma o beni şimdi düşünüyormu sanki,keyfinde diye getiriyorum artık.bu kulüp çok ii geldi bana valla.psikiyatristim bile bana bu kadar yardım edememişti, kızıyodu bana artık yapcak bişi olmadığı için,nasıl ararsın nasıl tutamazsın kendini diye,onun yapamadığını bu grup yapıyo galiba:1hug: