Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

walla tatlım bilemiorum nasıl konuştuklarını sadece msnde silinenler engellenneler kısmında gördüm kızın adresinikafamçokkarıştı ayrıca 1 tane eski sewgilisiyle diil 2 eski sewgilisiylede konuşmuşkötükedihüso şimdi hergün arıo ne diile döküo affetmem için ama çook kırgınım

slm kızlar nasılsınız bugün ben dün baya kötüydüm cünkü devam etseydik dün 4.yılımızı kutlıycaktık 2005 yılından beri ilk defa 1 aralık tarihinde yanımda yoktu(( ve hep bidahaki 1 aralıkta nişanlı olcaz derdik insan aklına geliyor ister istemez...işe verdim dün kendimi kafamı kaldırmadım ama içten içe acaba onunda aklına geldimi bu tarih die düsündüm(
nekadar gamsız bu erkekler yaa....3,5 yılımı verdim ben ona 2 yıl verdigi yüzügü taktım salak gibi herkese sözlüm die tanıtırdı erkek işteee sürekli bu cümleyi kuruyorum yaa herseyde erkek işte güvenilmez diyorum ( sinir oldum iice ister istemez agzımdan cıkıyr bu kelimeler konusurken bile offf
ben ugramayalı baya katılanlar olmus aramıza hos geldiniz diim o arkadaslarada üzülüyorum böyle cogaldıkcada biz bayanlarmı cok safız ne(

siz ne zaman ayrıldınız canım??
kesin aklına gelmiştir o 1 aralık tarihi.. üzüldüm cidden..

bide herkese selam kızlar..
elmacım okuduğumda inan sevindim.
seve seve ayrı kalmanız zordu. bundan sonra çabalayan o olacak bakalım..
blackgirlcüm peki ne konuşmuşlar? yani sormadın mı? niye ekledin diye..

ya bide gece boyu kabuslar gördüm.
burak bi kızdan hoşlanıyormuş güyaa..
beni başka bi kız arayıp söylüyor. burak başkasını seviyor diyor..
ya facebookta yorumlarımıda silmiş ya.. damarıma çok bastı o olay..
62 tane resmi var ya..
üç resminde karşılıklı yorumlarımız vardı..
ücünüde silmiş ya..
ve hala ilişkide gözüküyor.
acaba başkası mı var ki??

kızlar dışarıdan bakın ya..
adam beni bi parça seviyor olsa o yorumlara kıyamaz..
"canım seni cok seviyorum"lar niye silinsinki..
profilimi kapatmıştım ben. belki profilime giremeyince hırs yapmıştır. kendini engelledim sanmıştır.
tek olasılık bu geliyor aklıma..

walla kuşlarım hastalarım çok ara ara katılıyorum...şimdi bir aviukat var dün konustuk eskılerden tanıyorum ztn bakalım iste cmrtesi buluşcaz...................

bide herkese selam kızlar..
elmacım okuduğumda inan sevindim.
seve seve ayrı kalmanız zordu. bundan sonra çabalayan o olacak bakalım..
blackgirlcüm peki ne konuşmuşlar? yani sormadın mı? niye ekledin diye..

kabullenmioki arkadasımdan almış yeni msn adresimi dio bende sildim diokötükedihüso ama konustuklarını bılıorum

kabullenmioki arkadasımdan almış yeni msn adresimi dio bende sildim diokötükedihüso ama konustuklarını bılıorum

senin yerinde olsam o kızları bir bir ekler konuşurdum.
ama sana önermiyorum kesinlikle.
boştan yere kendini strese sokacaksın.. hiç gerek yok.gamyoncuiremsu

evet kesinlikle sürünsün... ve iyice korksun seni kaybetmek... günümüze dönsün arkadaş...

benim de başıma böyle bir olay gelmişti... eskiden kalma mesajları gördüm cep telefonunda...
neymiş bir önemi yokmuş ; unutmuşmuş... önemli olan şimdiymiş... ama benle birlikteyken eski sevgili ile askere gitmeden önce görüşmüş... facebooktan çiçek yollanmış vs... çocukça şeyler... yapan da 30 yaşında adam... neyse o sevgili ve mesajlar sildirildi tabii... o hafta beni el üstünde tutmalar ; çiçek alma ... ağzımdan ne çıksa anında yapma ; küçük sürprizler filan... tamam dedim ... inandım ; onun için şimdinin ve benim önemli olduğuna... her ne kadar kırılmış olsam da... uzatmadım...

sonra 2. yılımızı yeni kutlamışız eskiler hortladı resmen... biteli cts günü 2 ay olacak... ve o bahsettiğim kız tekrar facebook listesinde; tekrar abuk sabuk hediyeler göndermeler...

sadece emin ol tatlım... gerçekten ne bu eski merakları bilmiyorum...
en kötüsü de ilişki boyunca eski ilişkileri ile ilgili tek soru sormadım... benim için önemli olan şu anda benle birlikte olması diye... ama sormak lazımmış...

bundan sonrakinin bana bir rapor hazırlaması gerek... kim kimdir ; nasıl tanışıldı ; ne zaman bitti... neler yaşandı ... şimdi nerde vs... kötükedihüso

siz ne zaman ayrıldınız canım??
kesin aklına gelmiştir o 1 aralık tarihi.. üzüldüm cidden..

agustosun 3.haftası ayrıldık biz tatlım daha dogrusu terkedildim beyfendi tarafından ve ortada öyle dişe dokunur bi sebebde yok cok düskündük biz birbirimize kurban olurum sana die severdi beni seni seviyorum dedigimde kızardı cok sevmiyomusun sadece seviyomusun ben seni cok seviyorum derdi bi kere bile seni seviyorum demedi hep seni cok cok seviyorum derdi sürekli söylerdi hemde :çok üzgünüm: ayrılmadan daha 1 hafta önce ramazan gecsin artık yüzük takalım diyoduk nişan olcak diyoduk hatta ailesi falan tanıyodu beni basımın etini yerdi gelelim artık evlenelim die sonra ne olduysa birden sevmiyorum ne seni nede baskasını herseyden sogudum herkesden sogudum dedi gitti...
yok cnm ben varım kendi kendine diilsin :jeyyar: bence o msjları sildigine göre kafasında noktalamıs bişeyleri yani bende mesela facedeki msjları silmiştim cünkü benm için bitmişti cok kırıldım dönüşü yok benim için o yüzdende ona ait herseyi sildim msjları resimleri askerdeyken yolladıgı mektuplar aldıgı hediyeler herseyini topaldım geri verdim ben hiç bi izi kaldın istemedim gözümün önünde
seninkide seni cok seviyorumları sildine göre böyle bi cümleye kıyabildini göre ...anladın sen cnm ama inş senin istediin gibi olur herseya.s.

eskiler hortladı diyen arkadaslar var kızlar bence bikere yapan tekrar yapabilir dikkatli olun affedersenizde yani sürekli diken üstünde olcaksınız bu seferde yinemi konustu görüstümü acaba falan die düsünceler olur bende mesela ve kesin kafayı yerim karsıdakinide bezderirim ikinci defa aynı hatayı yaptıysa affetmeyin derim ben ama ilk defaysa bu size kalmıstır

sen benim konumu hatırlarsın, aramadan duramıyorum yardım edin konusu naniknanik sonra sen benim başka bi konumu onun devamı sanıp bildirdin konu tekrarı die,kapattılar en önemli konuyu neyse burda bayağı bi paylaşabiliyorum derdimi sağolun hepiniz. ne demek msnde eski sevgiliyle konuşmak ben de olsam asla tolere edemezdim bunu,sen eski sevgilinle konuşsan o ne diycek bu durumda hoş bişi mi olcak,saygısızlık bu ilişkiye ve sana açıkça konuş bence konuşmadan hallolmaz,halledip öle başlayın tekrardan ilişkiye başlıcaksanız, bu kabul edilemez yani haklısın

çok konuştuk canım yaa:çok üzgünüm: neden yaptın diorum nie konustun diorum konusmadım dıo boswer onları dıo ben senı sewıorum ölene kadarda seni sewvcem falan die saatlerce dil döküo ama yapptıgını unutamıorum:çok üzgünüm:

uw bayadır kendi kendime konuşuyorum ha:roflol:
kaptırdım gidiyorum

gel ben senle konuşuyum :)

canım ya bence biri yoktur ; daha yeni ayrılığınız ...
ama erkek elbette silecek onları...fırsatları kaçırmamak için ...
sen bekle bakalım... sabret biraz...

ewt canım cok haklısın diorumki git eski sevgiline onla cık ewlen dıorum yok dio ben senı sewıorum senı ıstıorum dıokötükedihüso e ozaman nıe eskı sewgılısıyle konuso

Yaa bayram önü diye işler yığıldı, arar ara gelip bakabiliyorum ama hızınıza yetişilmiyor maşallah yaa. Kim demişti hatırlamıyorum ama cidden bu iyi bir şey mi kötü mü karar veremedim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…