Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm ya hayırlısı olsun inş:Saruboceq:
iyice düşünürsünüz bu ayrılıkta sizde.umarım üzülmezsin.a.s.

canım yaa... hani ben 2-3 gündür sallamıyorum ya... dün yılbaşında onunla birlikte gittiğimiz yere gittik arkadaşlarla... başka yer kalmamış gibi...aslında çok kötü olmadım orda ama ... ne biliim alsancakta bir biranın etkisi mi desem bilemiyorum... çok da eğlenceliydi dün akşam... kalabalık ; insanlar filan... akşam canım yandı yine...

gelmesin diyeahkam kesiodum ya ... gelsin diye düşünürken buldum kendimi..
sonra hatırlattım kendime ; benden önceki sevgilisine olan çabasını...

şimdi de bok böcüüü gibiyim :sm_confused:

Son düzenleme:

ayyy canım benimmm... :1hug:

yani sevindim... en azından acı çekmiş olmasına...
ayrı kalma olayı da evet iyi olmuş...
daha da sakinleşirsiniz ... iyice tartarsınız olayları...
kızgınlıkla ; kırgınlıkla değil mantıkla bakarsınız ilişkinize...

ne zaman gidiyor peki ?

ama bak kulupten kaçmak yok ; kızarım sana... lülülülülülü

ay kızlaaar anacım hayatta neler oluyormuş

anam ben kendime acıdım valla

genelde terk eden ben oldum ayrılıklarımda - nişan olayı hariç- (sakın bunla övünüyorum gibi görünmesin) hep mecbur olduğum için ayrıldım gibi bişey, ilişkide bi düzen yoksa ilişkide birileri yıpranıyorsa ya da aldatılıyorsan göğsünü gere gere ayrılıyorsun

ben ayrılırken gerekli açıklamamı yapar ayrılırım, o yüzden bana o ayrılık döneminde kimse ulaşmaya çalışmaz. çünkü noktayı koymuşumdur. ilişkimde hiç ayrıl birleş ayrıl birleş taraftarı olmamışımdır (son ilişkimde şükür bunuda yapmıştım) laçka oluyor çünkü bildiğim halde bir de bire bir tecrübe de ettim.
son ilişkimden de yine ben ayrıldım, hemde hiç bir haber vermeden. aradı açmadım ve daha aramadı çünkü sorunun ne olduğunu çok iyi biliyor, o yüzden daha aramaya yüzü yok biliyorum ama itiraf edeyim içim çooook yanıyor ona ulaşabilmeyi çok istiyorum görüşmeyi de istiyorum ama olmaz siz en azından bu durumda değilsiniz

ben kartım derken ayrılma süresi derken demiştim, şu an gördüğüm herkes ya yeni ayrılmış ya da ayrılma çabaları içinde filan

Yarın.
Bi yere kaçtığım da yok. Sizi hiç bırakır mıyım.
Hiçbir şeyi kararında yaşayamıyoruz.
Ne aşkımızı, ne özlemimizi, ne eğlenmemizi, ne kavgamızı.
Hep en uçta, en dibine kadar.
Senin anlayacağın biz bu hızla daha çok ayrılıp barışırız.

oku oku oku oku bitmedı anam yyaaaa ne çok dert varmıs bakın bana artık takmıyorum yeni birisini bulmak üzereyim

canım detayını tam bilmiyorum ama buradan gitmesi hemde dönmemek üzere kötü olmuş
ama şöyle bak bide olaya güzel bir şekilde gelmiş yanına ve gönlünü almış
kötü bitenlerdense böyle bir ayrılıkla şansında devam ediyor

kararında olunca da ayrı bir dert... bu sefer de çok sıkıcı gelecek...
bak ne güzel sürekli bir heyecan ... sırnaşık şey

yok yok ; geri dönecek de bir süre kalacak...
gitmek istemiş ; kararından dönememiş sonra ...

oku oku oku oku bitmedı anam yyaaaa ne çok dert varmıs bakın bana artık takmıyorum yeni birisini bulmak üzereyim

hadi hayırlısı... ben de istiyorum böyle birşey yazmak...
valla olursa hemen paylaşıcam...
heyecan yaparız ne güzel olur ...

sen detay ver bakıım ... :jeyyar:

hadi hayırlısı... ben de istiyorum böyle birşey yazmak...
valla olursa hemen paylaşıcam...
heyecan yaparız ne güzel olur ...

sen detay ver bakıım ... :jeyyar:

evet kızlar taze kan olur gruba,benden şimdilik öle bişi yok ama olunca tabi ilk duyan sizler olcaksınız,dikkatedin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın,eskisinden edindiğiniz tecrübelerinizle yaşayın yeni ilişkinizi size daha çok acı vermemesi için.artık öyle yapmaya çalışıyorum ben,en az yarayla üzüntüyle,hayal kırıklığıyla atlatabilmek için...

tabii ki de... ben zaten yaralarımı tam sarmadan başkasına birşey hissedemem...
o tamamamen bitmeden başkasıyla birlikte olmak düşüncesi bile içimi acıtıyor...
bu karşımızdaki insana da saygısızlık...

ama evet en önemli nokta da tecrübelerden faydalanmak ... aynı hatalarla tekrar acı çekmemek gerek... yaşanmışlığın anlamı ne o zaman ...

ah kıyamam tatlım yaa:çok üzgünüm: senı cok ıyı anlıorum şuanda:çok üzgünüm: benım olayda eskı sevgılı ıle ılgılı ama daha farklıkötükedihüso msnde konusmus sadece şimdi affetmemi istio hergün arıo yalwarıokötükedihüso bilemiorum affetsemmi karar weremiorum affetsemde sürünsün önce

slm kızlar bende geldım aranıza 15 gun oldu yalanlar yalanlar ve ben yalan oldugunu bıldıgım halde kendımı dogruluguna ınandırdım ve sonında bıttı ayrılıp bırlesmeler hıc bısey farkettırmıyo degısmıyolar bı sure sonra yıne aynı oluyo ben gozumde sıldım dıyorum ama facebookuna gırıp bakıyorum naptı nettı atlatcam ınsallah herseyını unutmak ıstıyorum hıc bı anım aklımda kalmasın

canım şimdi senin sevgilin eski sevgilileriyle ne manada görüşmüş öylesine sohbet olaraktan mı, yoksa yine aşkımlı canımlı cicimli mi

aşkımlı canımlı cicimliyse boşver gitsin
ama maksat sohbetse iyi burnunu sürt ki aldatmak düşüncesini aklına dahi getiremesin kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…