Yani...barıştık gibi evet ama..bazı şeyleri de biraz zamana bırakmaya karar verdik.
Bu ayrılık düşünmek için iyi bir fırsat olacak gibi.
Zaten gönüllü olmuş, kendi istemiş gitmeyi buralardan.
Geri de dönemiyor artık. Belki de iyi olur, bilemiyorum.
canım çok özledim ya...görünce msnde cidden alt üst oldum.
ateş bastı
günaydın kızlar gece eski sevgili muhabbeti geçmiş,ben de de benzer bi durum var, adam gitti ayrıldığı eski sevgilisini İSTETTİ !!! inanabiliomusunuz istetti, hem de tam aramızın düzelme ihtimalinin olduğu bir zamanda...kız istememiş olmadı o yüzden, olup olmaması değilki önemli olan, başkasını istetti yaaa hiçbişey canımı bu kadar yakmamıştı,hiç bu kadar acımamıştı içim,ama geçiyormuş bu acıyı atlattım,gün gelip evlenirse napcam nasıl atlatıcam bilmiyorum,sırf haberlerini almıyım diye en yakın arkadaşımla iletişimimi kestim:çok üzgünüm:
anacım ne güzel akıl etmişsiniz siz bu kulubü tebrikler
bende aranıza katılam hemen 8 yıllık sevgilimden ayrıldımda
Yani...barıştık gibi evet ama..bazı şeyleri de biraz zamana bırakmaya karar verdik.
ayyy canım benimmm... :1hug:
yani sevindim... en azından acı çekmiş olmasına...
ayrı kalma olayı da evet iyi olmuş...
daha da sakinleşirsiniz ... iyice tartarsınız olayları...
kızgınlıkla ; kırgınlıkla değil mantıkla bakarsınız ilişkinize...
ne zaman gidiyor peki ?
ama bak kulupten kaçmak yok ; kızarım sana... lülülülülülü
oku oku oku oku bitmedı anam yyaaaa ne çok dert varmıs bakın bana artık takmıyorum yeni birisini bulmak üzereyim
oku oku oku oku bitmedı anam yyaaaa ne çok dert varmıs bakın bana artık takmıyorum yeni birisini bulmak üzereyim
en güzeli bir unutsam bende bulcam yenisini bu sefer sevmicem beni sevenle çıkcamoku oku oku oku bitmedı anam yyaaaa ne çok dert varmıs bakın bana artık takmıyorum yeni birisini bulmak üzereyim
Yarın.
Bi yere kaçtığım da yok. Sizi hiç bırakır mıyım.
Hiçbir şeyi kararında yaşayamıyoruz.
Ne aşkımızı, ne özlemimizi, ne eğlenmemizi, ne kavgamızı.
Hep en uçta, en dibine kadar.
Senin anlayacağın biz bu hızla daha çok ayrılıp barışırız.
canım detayını tam bilmiyorum ama buradan gitmesi hemde dönmemek üzere kötü olmuş
ama şöyle bak bide olaya güzel bir şekilde gelmiş yanına ve gönlünü almış
kötü bitenlerdense böyle bir ayrılıkla şansında devam ediyor
hadi hayırlısı... ben de istiyorum böyle birşey yazmak...
valla olursa hemen paylaşıcam...
heyecan yaparız ne güzel olur ...
sen detay ver bakıım ... :jeyyar:
evet kızlar taze kan olur gruba,benden şimdilik öle bişi yok ama olunca tabi ilk duyan sizler olcaksınız,dikkatedin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın,eskisinden edindiğiniz tecrübelerinizle yaşayın yeni ilişkinizi size daha çok acı vermemesi için.artık öyle yapmaya çalışıyorum ben,en az yarayla üzüntüyle,hayal kırıklığıyla atlatabilmek için...
günaydın kızlar gece eski sevgili muhabbeti geçmiş,ben de de benzer bi durum var, adam gitti ayrıldığı eski sevgilisini İSTETTİ !!! inanabiliomusunuz istetti, hem de tam aramızın düzelme ihtimalinin olduğu bir zamanda...kız istememiş olmadı o yüzden, olup olmaması değilki önemli olan, başkasını istetti yaaa hiçbişey canımı bu kadar yakmamıştı,hiç bu kadar acımamıştı içim,ama geçiyormuş bu acıyı atlattım,gün gelip evlenirse napcam nasıl atlatıcam bilmiyorum,sırf haberlerini almıyım diye en yakın arkadaşımla iletişimimi kestim:çok üzgünüm:
ah kıyamam tatlım yaa:çok üzgünüm: senı cok ıyı anlıorum şuanda:çok üzgünüm: benım olayda eskı sevgılı ıle ılgılı ama daha farklıkötükedihüso msnde konusmus sadece şimdi affetmemi istio hergün arıo yalwarıokötükedihüso bilemiorum affetsemmi karar weremiorum affetsemde sürünsün önce