Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar

burası ne kadar işlek bir topic olmuş
buna sevinsem mi üzülsemmi bilemedim valla :S
yalnız görüyorum ki hepinizin acısı taze
tek kart olan benmiyim :)

şu facebook olayını
kadınlar kulübü bölümüne üye olmak için yönetici onayı ya da daveti gerekir diyor nasıl yapcaz ki onu bilen var mı :S

günaydın kızlar gece eski sevgili muhabbeti geçmiş,ben de de benzer bi durum var, adam gitti ayrıldığı eski sevgilisini İSTETTİ !!! inanabiliomusunuz istetti, hem de tam aramızın düzelme ihtimalinin olduğu bir zamanda...kız istememiş olmadı o yüzden, olup olmaması değilki önemli olan, başkasını istetti yaaa hiçbişey canımı bu kadar yakmamıştı,hiç bu kadar acımamıştı içim,ama geçiyormuş bu acıyı atlattım,gün gelip evlenirse napcam nasıl atlatıcam bilmiyorum,sırf haberlerini almıyım diye en yakın arkadaşımla iletişimimi kestim :çok üzgünüm:

canım sen abonelik talep ediyosun gruba katılma isteğini gönderiyosun,onlar onaylıyolar zaten senin bişi yapmana gerek yok bu arada sen kart değilsin kart olan benim çünkü benim hikayem 5 yıllık bi hikaye :))))))

Princess,aynısını ben yaşadım gülüm...Hadi sizin birkaç ay gibi bir süreymiş...Benim salak beş yıl önceki sevgilisine gitti yaaa...

günaydın hepinize...

5 yıl önceki sevgili ona "hoşgeldin" dedi mi peki ?
benim ki de şu an benden öncekine yani 2,5 yıl öncesinde dönüş çabaları içersinde...

ya şimdi saçma olan dönmek istedikleri geçmiş mi ; yoksa onları beklemek mi ? fisfisfis

kızlar bende üye olmak istiyorum ama nasıl üye olacam üye olacağım sitenin linkini atabilirmisiniz

haydi bakalım, yeni bir gün başladı, yeni umutlar diyelim bakalım bugün hanginizin güzel haberlerini alıcaz inşallah :Saruboceq: benden gelmez güzel haber ellma'yı merak ettim ben,naptı acaba,böcük de yok ortalarda galiba,seliin sen naptın varmı bi gelişmeee

bu erkeklerin eski sevgilisine geri dönmesini anlayamıorumkötükedihüso benimkide askerde eski sevgilileriyle msnden konusmus o yuzden ayrıldım

ben de anlamıyorum tatlım... sen yeni geldin aramıza ... benim olayım da ; eski sevgilinin biri nasılsın diye mail attı ... 2 yıllık ilişkimiz hooop uçuverdi... neymiş beni diğer ilişkilerindeki kadar çoook sevemiyormuş... niye çünkü hep ben emek vermişim... neyse geçen hafta da benden önceki sevgilisiyle iletişime geçme çabasına tanık oldum...

yani ayrılık nedeni başka bir eski ; benden sonra dönmek istediği başka bir eski....

eskiciler bu kadar kıymet vermiyor eskiye yaaa...

sana tavsiyem ; hiç alttan alma... geçmişi geçmişte bırakmayan adam şimdi olmasa sonra canını yakıyor... aptal bu erkekler ... çok iyi biliyoruz ki biz eski sevgililerimizle görüşüyorsak onlara olan sevgimiz bitmediğinden... bunu kabul etmiyorlar... sonra da gün gelince ayy ben eskiyi unutamadım ... :mymeka:

ben o eskilerden olmayacağım... bir gün aksini söylersem size ... bana hatırlatın olurmu bu sözlerimi...

ben onu aramak istiyorum offffff özledim ona ait herşeyi sildim gönderdiği müzikleri numarasını bile ama onu unutamıyorum her gece acaba oda beni düşünürmükü diyorum ama düşünmediği kesin evlilik hayalleri kurduğum çocuklarımızı bile konuştuğum kişi nasıl böyle birşey yaptı hala inanmıyorum inanmak istemiyorum daha doğrusu

kızlar yakında aranıza katılma ihtimalim çok yüksek beni de alırsınız aranıza dimi tek destekçim siz olacaksınız çünkü.senağlamasenağlama

ellma neler oldu anlatsana merak ettim şimdi.hep okuyorum yazdıklarınızı.anlatsana gelişmeleri.

anacım ne güzel akıl etmişsiniz siz bu kulubü tebrikler
bende aranıza katılam hemen 8 yıllık sevgilimden ayrıldımda

Buluşmaya gitmedim.
Mesajlar attı ben de kırgınlığımı belirten bi cevap gönderdim nihayet.
Sen gelmezsen ben gelirim, her gelen sen misin diye bakmaya yüreğim dayanmıyor artık dedi.
Elinde koca bir gül buketiyle çıktı geldi.
Belki 15 dakika boyunca sarıldı sarıldı, tamam şimdi ayrılabiliriz halen istersen ama hakaretlerle ayrılmak bize yakışmıyor dedi.
Yurtdışına uzun süreliğine gidiyormuş meğer.
Ben yelkenleri indirdim tabii :mymeka: ama uzun süre olmayacak buralarda.
Kabaca öyle işte ... :çok üzgünüm:

ellma yazık ya.üzüldüm çocuğa da şimdi bak.barıştınız mı şimdi.noldu.

Yani...barıştık gibi evet ama..bazı şeyleri de biraz zamana bırakmaya karar verdik.
Bu ayrılık düşünmek için iyi bir fırsat olacak gibi.
Zaten gönüllü olmuş, kendi istemiş gitmeyi buralardan.
Geri de dönemiyor artık. Belki de iyi olur, bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…