- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
bence de gerek yok...
eskiler hortladı diyen arkadaslar var kızlar bence bikere yapan tekrar yapabilir dikkatli olun affedersenizde yani sürekli diken üstünde olcaksınız bu seferde yinemi konustu görüstümü acaba falan die düsünceler olur bende mesela ve kesin kafayı yerim karsıdakinide bezderirim ikinci defa aynı hatayı yaptıysa affetmeyin derim ben ama ilk defaysa bu size kalmıstır
Yaa bayram önü diye işler yığıldı, arar ara gelip bakabiliyorum ama hızınıza yetişilmiyor maşallah yaa.Kim demişti hatırlamıyorum ama cidden bu iyi bir şey mi kötü mü karar veremedim aslında.
of kızlar ya bi karamsarlık bi keyifsizlik çöktü üstüme,bu ruh hali de hiç belli olmuyo,bi iyi bi kötü
of kızlar ya bi karamsarlık bi keyifsizlik çöktü üstüme,bu ruh hali de hiç belli olmuyo,bi iyi bi kötü
bende aynen öyleyim...
bazen diyorumki bekleme mucize falan bekleme.
olmaz bişi.
dahada yıpranacaksın.
düşünüyorum o şimdi yeni biriyle başlasa ben burda mahvolurum.
unutmaya çalış herşeyini unut diyorum.
takip etme diyorum kendime..
off..
ben galiba karar verme aşamasındayım kızlar..
buragın beni sevmediğini kabullenmeye başladım..
unutmam gerektiğini...
merhaba
benide alın aranıza terkedilmiş biri olarak çok özledim bitmez sanmıştım aklıma getirmiyordum hiç düşünmedim bile emindim çünkü ama bitirdi beni sevmediğini söyleyerek bitirdi
iiçim acıyor kalbim ağrıyor avuçlarım yanıyor ama bitti......
inş dediğin gibi olurelbet bugunlerde gecıcek:dilcikar: bugunlere gulup gecıceza.s ne aptalmısım dıcea.s belkı kolumuzda yenı sewgılımız olcak a.s ıyıkı benı aldatmıs benı bırakmıs v.s..... dıceza.s sabredın kızlar
merhaba
benide alın aranıza terkedilmiş biri olarak çok özledim bitmez sanmıştım aklıma getirmiyordum hiç düşünmedim bile emindim çünkü ama bitirdi beni sevmediğini söyleyerek bitirdi
iiçim acıyor kalbim ağrıyor avuçlarım yanıyor ama bitti......
inş dediğin gibi olur